Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 14:40 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

piękna :1luvu:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Czw lis 26, 2009 14:46 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

_kathrin pisze:Liliowa już drugi dzień u mnie na DT. Śliczna i kochana kicia.
Dziś jedziemy na badania. Pewnie zrobimy krew, USG. Muszę złapać mocz, chyba, że podczas wizyty coś się uda z niej wycisnąć.
Kicia jest bardzo towarzyska, uczestniczy we wszystkich domowych obowiązkach, zagląda w otwarte szafki, wszystko sprawdza, kontroluje.
Za innymi kotami nie przepada, ale po za ostrzegawczymi syknięciami nic się nie dzieje.

Tu zdjęcie, trochę marne, ale ona dosłownie wchodziła mi w obiektyw.

Obrazek

Taka ładna to nic dziwnego, że ma parcie na szkło :twisted:

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Czw lis 26, 2009 14:59 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

bardzo się cieszę, że ją zabrałas :)

kiedy byłam u p. Basi - już jakiś czas temu - Liliowa robiła wrażenie wycofanej i ogólnie niezadowolonej

na tym zdjęciu jest śliczna :)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Czw lis 26, 2009 15:08 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

orchidka pisze:
Taka ładna to nic dziwnego, że ma parcie na szkło :twisted:

Tak, ona jak najbardziej jest świadoma swojej urody!
Jakby ją jeszcze odkarmić, to padajcie na kolana narody :wink:

Uschi pisze:bardzo się cieszę, że ją zabrałas :)

kiedy byłam u p. Basi - już jakiś czas temu - Liliowa robiła wrażenie wycofanej i ogólnie niezadowolonej

na tym zdjęciu jest śliczna :)

Ja myślę, że ją wkurzały wszechobecne dzieciaki u p.Basi. U mnie ma więcej spokoju. Bardzo szybko pokonała strach w nowym miejscu. Ma już swoje ulubione miejsce do spania i obserwacji. Sama przychodzi na czułości.
Mogłaby jednak jeść więcej.
Choć dziś jest ewidentnie głodna, przed badaniami mamy głodówkę.

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Czw lis 26, 2009 15:10 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

_kathrin pisze:Liliowa już drugi dzień u mnie na DT. Śliczna i kochana kicia.
Dziś jedziemy na badania. Pewnie zrobimy krew, USG. Muszę złapać mocz, chyba, że podczas wizyty coś się uda z niej wycisnąć.
Kicia jest bardzo towarzyska, uczestniczy we wszystkich domowych obowiązkach, zagląda w otwarte szafki, wszystko sprawdza, kontroluje.
Za innymi kotami nie przepada, ale po za ostrzegawczymi syknięciami nic się nie dzieje.

Tu zdjęcie, trochę marne, ale ona dosłownie wchodziła mi w obiektyw.

Obrazek

Cudo... :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 26, 2009 17:36 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

no wreszcie dobre zdjęcie!!!

dzięki :)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw lis 26, 2009 19:51 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

boska jest :D

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lis 26, 2009 20:02 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

ślicznotka :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw lis 26, 2009 21:54 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Już po wizycie.

USG nie pokazało nic niepokojącego w pęcherzu. Blizna po wycięciu guzków ładnie się zagoiła, i tam również nic się nie dzieje.

Do usunięcia są zęby trzonowe z jednej strony, te które zostały.

Na badania poszła krew.

_kathrin

Post » Pt lis 27, 2009 8:13 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Za Liliową :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 27, 2009 9:21 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

oby badania krwi wyszly superowo :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Pt lis 27, 2009 10:59 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Dzięki Kochani, wieczorem będą wyniki krwi :ok:

_kathrin

Post » Sob lis 28, 2009 10:58 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Wyniki są takie sobie.
Kreatyna 3,3
Mocznik powyżej 100,

:(

Czyli zmieniamy dietę. Muszę wyeliminować z jej jadłospisu ukochanego kurczaka. A szkoda, bo to najchętniej je.

_kathrin

Post » Sob lis 28, 2009 18:18 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

_kathrin pisze:Wyniki są takie sobie.
Kreatyna 3,3
Mocznik powyżej 100,

:(

Czyli zmieniamy dietę. Muszę wyeliminować z jej jadłospisu ukochanego kurczaka. A szkoda, bo to najchętniej je.

no ilosc mieska nalezaloby zmniejszyc... kreatynina nie jest az taka wysoka, ale trzeba uwazac... normy mocznika nie pamietam, ale moja ukochana kicia umarla na PNN, wiec wiem co to świnstwo :(

tillibulek

Post » Pt gru 04, 2009 12:04 Re: Stara LILIOWA z nowotworem marzy o zwykłym lub WIRTUALNYM DS

Lila czuje się dobrze. W tygodniu miała zrobioną wlewkę. Trochę było krzyku przy tym, ale sam zabieg przebiegł wzorcowo.
Przed nami zabieg usuwania reszty ząbków jaka się ostała.

Kicia trochę ma do mnie żal, że nie karmię jej tym co lubi. Pojadłaby mięska, albo puszkowego, co bardzo lubi.
Pewnie nie obraziłaby się jakby jej ktoś podarował na święta parę puszeczek dla mocznikowców.

Lila mimo słusznego wieku jest bardzo aktywna. Bardzo lubi pieszczoty.
W chwilach wolnych, po za patrolowaniem mieszkania, zdobywa najwyższe zakamarki mieszkania. Była już na pawlaczu i na wysokiej szafie.
Bardzo skoczne stworzonko :)

Z innym kotami nie wchodzi w konflikty, olewa też klatkowe kociaki.

_kathrin

[poprzednia][następna]