Ćwierć maincoon Jerzy pojechał do Krakowa :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 13:19 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

dune pisze:Dzień dobry serdeczne z majowym clematisem Nelly Moser :)

Obrazek

Wielkie, przeogromne kciuki za domek :)

No ładne kfiatki :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lis 26, 2009 13:30 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Macie już transport? Bo wysłałam pw do autorki wątku.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw lis 26, 2009 13:35 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Tosza pisze:Macie już transport? Bo wysłałam pw do autorki wątku.

Nie jestem pewna na 100% ale chyba będzie jechał z Bunią do Częstochowy, czy jakoś tak. Ale czekaj na potwierdzenie od Kruszyny :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lis 26, 2009 15:49 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Wczoraj dzwonił do mnie fajny domek z Łodzi też wzruszony losem Behemota. Powiedziałam jednak, że kotek juz zaklepany :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Czw lis 26, 2009 16:52 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Gibutkowa pisze:
Tosza pisze:Macie już transport? Bo wysłałam pw do autorki wątku.

Nie jestem pewna na 100% ale chyba będzie jechał z Bunią do Częstochowy, czy jakoś tak. Ale czekaj na potwierdzenie od Kruszyny :ok:

Yyyy... Nie-e. Do Częstochowy jedzie tylko Bunia.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw lis 26, 2009 17:39 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

A Behemot - Juruś gdzie?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lis 26, 2009 18:00 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 26, 2009 18:02 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg :wink:

Cześć Tweety :)
PW do Kruszyny napisz bo ona koordynuję akcję Behemotka-Jurusia :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lis 26, 2009 19:40 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Gibutkowa pisze:A Behemot - Juruś gdzie?

Do Krakowa
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw lis 26, 2009 19:41 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Gibutkowa pisze:
Tweety pisze:ściągnięto mnie tutaj, bo jedziemy w poniedziałek z Krakowa do Wrocławia i wracamy w ten sam dzień, możemy wziąć jakieś kocie ogony, nawet w większej ilości, bo ładowność samochodu jest koło 800 kg :wink:

Cześć Tweety :)
PW do Kruszyny napisz bo ona koordynuję akcję Behemotka-Jurusia :)

Do mnie można, a do Dzonss trzeba, coby się wypytać o stan zdrowia Jurusia-Behemota :)

Transport w poniedziałek byłby super :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw lis 26, 2009 19:43 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Tylko ktoś musiałby kontenerek pożyczyć, bo w moim pojedzie Bunia :)

I musi się w końcu wyjaśnić do kogo tak w ogóle pojedzie Jerzy, bo osoba, która do mnie pisała (Monika), to nie ta sama osoba, co Tosza :)

Ale może to ja jestem zakręcona i nie ma żadnego zamieszania :oops:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw lis 26, 2009 22:44 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Czarny dostaje ciagle antybiotyki, i próbujemy unormowac sytucaje podajac specjalną karmę. Dom, który decyduje sie wziąc Czarnego musi byc przygotowany na ew kontynuacje leczenia czy koniecznosc podawania hypoalergocznej karmy do konca zycia kota. a taka karma jest drozsza od zwykłej.
I to nie jest tak, ze ja kogos straszę. Po prostu nie moze byc tak że kot ma permamentna sraczkę, to go powoli wykończy.
Czy osoba z Krakowa jest na forum? Fajnie byłoby miec kontakt..

dzonss

Od: Wto lis 18, 2008 23:02

Post » Czw lis 26, 2009 23:02 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

:1luvu: super czyli transport już jest. Transporterek zawsze jakis się załatwi, to akurat nie problem.
Tylko ja juz sie pogubiłam kompletnie w tych krakowskich domkach :p czekam na jakąś informację czy to jest juz ustalone na 100% i czy domek jest o wszystkim poinformowany

dzonss

Od: Wto lis 18, 2008 23:02

Post » Czw lis 26, 2009 23:11 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

dzonss pisze:

:1luvu: super czyli transport już jest. Transporterek zawsze jakis się załatwi, to akurat nie problem.
Tylko ja juz sie pogubiłam kompletnie w tych krakowskich domkach :p czekam na jakąś informację czy to jest juz ustalone na 100% i czy domek jest o wszystkim poinformowany

transporter możemy wziąć nasz z Krakowa, przekazać kota i już. Tylko dajcie znać co, gdzie i jak. Tel do mnie 505 052 892

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 26, 2009 23:27 Re: Ćwierć maincoon szuka transportu WRO-KRK lub WRO-Myszków

Kruszyna pisze:Tylko ktoś musiałby kontenerek pożyczyć, bo w moim pojedzie Bunia :)

I musi się w końcu wyjaśnić do kogo tak w ogóle pojedzie Jerzy, bo osoba, która do mnie pisała (Monika), to nie ta sama osoba, co Tosza :)

Ale może to ja jestem zakręcona i nie ma żadnego zamieszania :oops:

Ja tylko próbuję dograć transport :ryk:
Nie wiedziałam, że to pociąga za sobą skutki adopcji kota :wink:
Zaoferowałam się w tym wątku, że czegoś poszukam, ale zanim spotkałam się z osobą którą w ten transport chciałam ubrać, wyczytałam, że Tweety jedzie, a ponieważ transport z Tweety nie będzie na wariackich papierach ( z tym drugim mogło być róznie, bo paniom przydarza się niezwyczajnie dużo przygód, z tym że nigdy nie dotyka to w żaden sposób zwierząt.), zapytałam ją o zgodę i napisałam do Kruszyny że Tweety może. O ile dobrze pamiętam, nigdzie nie wyraziłam nawet sugestii, że chcę adoptować kota :D

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

[poprzednia][następna]