Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Współczuję...ale się nie znampomponmama pisze:A Pompon jest robaczywy znowu!W kupie znalazlam robala
Ja juz nie mam siły. Kurde czy nie ma jakiegoś dobrego lekarstwa, co by to wytłukło? Przeciez walczę z tym odkad Pimpka do domu przynoioslam, czyli od sierpnia, i cały czas bez efektu
W końcu kotom wątroby i nerki wysiądą od tych leków
No co ja mam zrobić?
tiaaa... najważniesze to sobie interesujace hobby znaleźć i swoje miejsce w życiu...agul-la pisze:oglądam qpy i pawie bardzo dokładnie.
pomponmama pisze:tiaaa... najważniesze to sobie interesujace hobby znaleźć i swoje miejsce w życiu...agul-la pisze:oglądam qpy i pawie bardzo dokładnie.![]()
Rasowy facetpomponmama pisze:Pimpek jak zwykle niestetyDewasuje mi nową rogówkę, a potem przychodzi sie całować i muruczeć
Cwaniaczek...
agul-la pisze:oglądam qpy i pawie bardzo dokładnie. oprócz kulek włosowych nic nie znalazłam, ale jak pojadę psa szczepić to poprosze o cos na robale dla kotów.
Nelly pisze:agul-la pisze:oglądam qpy i pawie bardzo dokładnie. oprócz kulek włosowych nic nie znalazłam, ale jak pojadę psa szczepić to poprosze o cos na robale dla kotów.
Kota powinno się odrobaczyć przed szczepieniem. Tak w każdym razie wet mówi.
Ja zwykłym Pretelem najlepiej odrobaczyłam, najskuteczniej chyba.
Past są za łagodne. Pratel jest chyba najtańszy, to wymyślają droższe weci.
Tak mi się w każdym razie wydaje![]()
Może jest jakiś "szkodliwy" i dlatego? Choć nic wet nie mówił o tym.
Nasz wet z kolei prferuje najpierw odrobaczanieteresa1950 pisze:Nelly pisze:agul-la pisze:oglądam qpy i pawie bardzo dokładnie. oprócz kulek włosowych nic nie znalazłam, ale jak pojadę psa szczepić to poprosze o cos na robale dla kotów.
Kota powinno się odrobaczyć przed szczepieniem. Tak w każdym razie wet mówi.
Ja zwykłym Pretelem najlepiej odrobaczyłam, najskuteczniej chyba.
Past są za łagodne. Pratel jest chyba najtańszy, to wymyślają droższe weci.
Tak mi się w każdym razie wydaje![]()
Może jest jakiś "szkodliwy" i dlatego? Choć nic wet nie mówił o tym.
A mój wet najpierw szczepił a odrobaczył za miesiąc.![]()
![]()
agul-la pisze:ale ja napisałam, że jak pojadę psa szczepić to wezmę coś na robale dla kotów przy okazji. bo one będą szczepione w styczniu dopiero
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 75 gości