maria_z pisze:Przyłączam się do puchatkowego 3miasta. Mam taką ślicznotę i pewnie będę miała jeszcze dwa puchatki (rodzeństwo tej koteczki). Będę szukała odpowiedzialnych domów.
maria_z pisze:Przyłączam się do puchatkowego 3miasta. Mam taką ślicznotę i pewnie będę miała jeszcze dwa puchatki (rodzeństwo tej koteczki). Będę szukała odpowiedzialnych domów.
Jaka slicznota a skad masz takie cudo?
Z podwórka po drugiej stronie ulicy. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że takie śliczności tam mieszkają i nie mają domów. Tę koteczkę mam od tygodnia, na dwa pozostałe szykuję się dzisiaj.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą
Maxio juz w ramionach Cypisek Jada do Swinoujscia A kolezanka wiozaca Maxa, z ciezkim sercem oddawala go ... kazdy kto z nim chwile pobedzie, zakochuje sie na amen
Maxio zaliczył pierwszą nockę .Ciekawe co mu się śniło,hm..może wielka grillowana mysz więc skoro tylko się najadł to poszedł mi mieszać w garach.. troszeczkę utrudzony mieszaniem spoczął sobie na drapaku. znudzony zaliczył lekki prysznic ,potem spoczął w umywalce
przesadziwszy troche z tym prysznicem ,poszedł łapać promienie słonca. a wogóle to stwierdził ,ze coś mu błyska i błyska przed oczętami ,zrobił zwrocik i poszedł w namiocik.ot.