Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 19:22 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Dziękuję pięknie za kciuki - Koci Bal 4 był wyjątkowo udany.
Moja 4 klasa spisala sie na medal- ale cóż sie dziwić, skoro oni wychowani na Kocich Balach, ale swój poprowadzili wspaniale.
Relacja i fotorelacja w nastepnych dniach, bo muszę jakieś pilne mysie zamówienie zrealizować :wink:
A jutro Mukki i Pako zawiozą "łupy" z Kociego Balu(miedzy innymi duży transporter), +nowe budki dla kotow i inne smakowitosci i potrzebności.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob lis 21, 2009 18:51 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Niestety nie udała się dzisiejsza wyprawa - pojedziemy za tydzień

Koci Bal 4 - rewelacja, uczniowie pięknie przygotowali występ, mamy popiekły pyszności, jak zwykle większość z nas paradowała cały dzień z "wytatuowanymi" (mazakiem) kotami na różnych częściach ciała :D
Zebrane dary dla kotków przekażemy p. Hance w najbliższych dniach
Pako

Post » Sob lis 21, 2009 18:59 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Zapraszam na bazarek "Przybij piątkę" - wszystko od 5 zł

viewtopic.php?f=20&t=103802

Zapraszam, fanty super, satysfakcja gwarantowana :ok:
Pako

Post » Sob lis 21, 2009 20:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

zaznaczę sobie wątek, bo jakoś przestałam być na bieżąco :oops:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 21, 2009 21:00 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Tweety pisze:zaznaczę sobie wątek, bo jakoś przestałam być na bieżąco :oops:

Pozdrawiamy Kraków z okazji Dnia Życzliwych.

I oczywiscie najcieplejsze myśli dla wszystkich Życzliwych kotkom pani Hanki i innym.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon lis 23, 2009 13:44 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Mam kilka rzeczy, które można by zlicytować na bazarkach. Są to rzeczy typu kosmetyki, zabawki, i inne. Rzeczy są dawno kupione, ale nigdy nie używane, więc jak nowe. Zaraz zacznie się okres prezentowy, więc można by bardziej auktywnić działalność bazarkową. Komu mogę przekazać fanty?

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Pon lis 23, 2009 15:32 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Asu pisze:Mam kilka rzeczy, które można by zlicytować na bazarkach. Są to rzeczy typu kosmetyki, zabawki, i inne. Rzeczy są dawno kupione, ale nigdy nie używane, więc jak nowe. Zaraz zacznie się okres prezentowy, więc można by bardziej auktywnić działalność bazarkową. Komu mogę przekazać fanty?

Bardzo dziękuję :1luvu:

Spróbujemy się umówić na pw :wink:
Pako

Post » Czw lis 26, 2009 14:15 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

KotHelmut podarował słynne już odciski swoich łapek w postaci kolczyków i zawieszek na bazarek dla Lodziusi - ślicznej koteńki p. Hanki

viewtopic.php?f=20&t=104056

Zapraszam, cuda po prostu cuda :1luvu:
Pako

Post » Czw lis 26, 2009 18:40 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

A ja prozaicznie, rozliczenie za październik (bo nie pamiętam, czym to uczyniła) i listopad:

wpłynęły wpłaty od i dla:

październik:
Wirtualne adopcje - od Aleby
na kotki
DAROWIZNA DLA KLEKSIA OD WEATHERWAX
Dla p. Hanki od firmy ZENEX S.C
Za bazarek (?) WYPRAWKI DLA KOCIAKÓW OD THORKATT
Na KOTY P.HANKI
Za bazarek (?) THORKATT- PREZENT NA ŚLUB OD ZORBY
Za KOCI BAZAREK MIAU - LEGOWISKO + SZCZURZAK
Za Pamiętnik Babuni
mo-ty-lek za koci bazarek - plecak
Wpłata od VICHY-MERCY
Vivien dla Pstryk
dla Toli, Luleńki vel Srulci, Dyzia, Kacperka i Rudolfa
na kotki
monikawarszawa miau kalendarz zielony
FEMKA, PIÓRNICZEK
AniaWrocław dla podopiecznych

Wydatki w październiku:
1. 256,00 PLN za mięso
2. 460,00 PLN za mięso

Listopad:

Megana Wiedźmikołaj
Wirtualne adopcje - od Aleby
Dla p. Hanki od firmy ZENEX S.C
DAROWIZNA DLA KLEKSIA OD WEATHERWAX
KASIUNIA 773
Myszatka - za bazarek Pako
KOTY P.HANKI
ok kotLucjanek za 2 zeszyty
Kocia dusza kocyk
KASIVNIA773
serwetka i coś tam od mukki
ZUTOR EWUSIA ZA LISTOPAD
KB serwetka majka2006
Mała księgarenka - dla kotków p. Hanki/kameo
KOCI BAZAREK - KREMIK MIODOWY - BAST
Kolczyki z kociego bazarku od milu *.
ZA BAZAREK od AniWrocław
ZAPŁATA ZA BAZAREK JONO
Vivien dla Pstryk
KB Czarna_Nutka kolczyki

Wydatki w listopadzie:
1. 248,50 PLN za karmę w firmie Dragon
2. 100,00 PLN na poczet zadłużenia u wetów w Kątach
3. 650,00 PLN za mięso
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Czw lis 26, 2009 19:19 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

:dance2: :dance2:

Dzieki Aniu za rozliczenia.
Dzieki Wam w kocich brzuszkach nie burczy, a te inne pilne potrzeby trzeba np. bazarkami łatać i grosik do grosza.....
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt lis 27, 2009 12:24 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Aniu, dzięki, wczoraj rozmawiałam z Hanią. Te wydatki :(

Pako, mukki - jedziecie do p. Hani. Mam dla niej napisane pismo, przesłałamby Wam na pocztę z prosbą o wydrukowanie i przekazanie :kotek: Jeśli byłoby to możliwe - to przeslijcie mi proszę na PW Wasze adresy mailowe.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Sob lis 28, 2009 16:23 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Dzięki Aniu za pilnowanie finansów, może w tym miesiącu uda się zebrać trochę więcej - przecież idą święta, tym koteczkom też się należą - zrobimy co w naszej mocy :)

W imieniu p. Hanki dziękuję serdecznie wszystkim wirtualnym opiekunom i licytującym na bazarku :1luvu:

Byłam u Asu, mam dużo cudnych rzeczy na bazarek - na pewno dzisiaj chociaż kilka rzeczy wystawię, chyba muszę poprosić o pomoc w prowadzeniu bazarków - boję się, że się pogubię - AniuWrocław, Thorkatt - Pomożecie?

Mamucik - wysłałam pw :)
Pako

Post » Sob lis 28, 2009 17:12 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr.3- potrzebna karma na zimne dni

Bazarki dzięki Asu :1luvu:
- woda perfumowana Miracle Forever - Lancome Paris
viewtopic.php?f=20&t=104153
W internecie znalazłam informację, że jest to zapach dla niezwykłych kobiet, zapraszam :D

- Kubuś Puchatek i Prosiaczek inaczej - unikalne pozycje, tylko u nas :)
viewtopic.php?f=20&t=104158

- Spotless - krem pielęgnacyjny dla skóry trądzikowej
viewtopic.php?f=20&t=104161
Pako

[poprzednia][następna]