Miałka i jej sługa uniżony-zdrowiejemy?cz.II:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 11:40 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Ponawiam swoje pytanie :twisted:

Jak sie czuje Miałeczka :?: :?: :?: :?:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw lis 26, 2009 11:45 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Miałeczka,Miałeczka a ja :evil:
Jak ona się czuje,nie wiem nie mówi.Chodzi po domu od rana i mendzi,mieu,mieu.To miziaj ,to nie miziaj ,sama nie wie co chce.Pawi nie było więcej uffff.Tablety zapodajemy,łyka od pierwszego razu :mrgreen:
8 grudnia na badanie kontrolne sioo jedziemy,karma urinary ma powodzenie :mrgreen: za to ja mam przeciąg w portfelu i tak jakoś aby do przodu :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lis 26, 2009 12:05 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Miałeczka,Miałeczka a ja :evil:
Jak ona się czuje,nie wiem nie mówi.Chodzi po domu od rana i mendzi,mieu,mieu.To miziaj ,to nie miziaj ,sama nie wie co chce.Pawi nie było więcej uffff.Tablety zapodajemy,łyka od pierwszego razu :mrgreen:
8 grudnia na badanie kontrolne sioo jedziemy,karma urinary ma powodzenie :mrgreen: za to ja mam przeciąg w portfelu i tak jakoś aby do przodu :roll:

a Ty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Pytałam w trosce o wczorajsze :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 26, 2009 12:07 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

dzien dobry ;)
u was bez pawia, za to u nas paw.. z kłakami, ehh

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw lis 26, 2009 12:10 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

W trosce o wczorajsze :?: W nocy znowu się rozwaliła a jak chciałam się przewrócic na drugi bok to łapą dostałam ,bo koci tak było wygodnie a ja się wiercę :twisted: a Ona się troszczy o kocicę[Foch]
Ja biedna to już nie ważna fcale a fcale,będziem płakać :mrgreen:
Ide epek swój umyć a póżniej amciaku jak mówi Inka i do pracki będzie czas :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 26, 2009 12:48 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Hihi no bo co ty sobie wyobrażasz że będziesz kota przesuwać,tak nie można :mrgreen:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Czw lis 26, 2009 12:56 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!! :evil:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 26, 2009 12:58 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!! :evil:

taaaa na pewno się z tym Panna pogodzi na pewno już widzę jak się zamieniacie miejscami :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lis 26, 2009 13:02 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Zmiana miejsc do spania 8O a w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lis 26, 2009 13:48 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Zmiana miejsc do spania 8O a w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!

Akurat się będziemy przejmować Twoim tupaniem, Ciociu! Dobry dowcip!
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lis 26, 2009 14:03 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Zmiana miejsc do spania 8O a w życiu!!!!Ona na dole ,ja na górze!POWIEDZIAŁAM i tak będzie!TUP!

aleś mnie rozbawiła :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lis 26, 2009 15:48 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

Miałka , co robisz :roll:
mogłabys tam trochę posprzątać :lol: , ni po swojemu oczywiście :lol:
Duża sie ucieszy , jak wróci wieczorkiem :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lis 26, 2009 17:55 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

alus1 pisze:

aleś mnie rozbawiła :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ale kawał :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Witaj Dorotko i Miałeczko
kciuki za zdrówko trzymamy :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw lis 26, 2009 17:59 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

kotka doroty pisze:Ja jej wcale nie przesuwałam,tylko się na drugi bok chciałam przewrócić a ta pac,pac mnie łapą.Ożesz ty,od dzisiaj ma zakaz wstępu na moje wyrko,ona spi na dole na kanapie ja na górze,SAMA!!!bez kociej asysty!!!!!!!!! :evil:
Buahahahahaha!!!! Uśmiałam się do łez :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 26, 2009 18:37 Re: Miałka i jej sługa uniżony-ciągniemy ten wózek cz.II :)

shira3 pisze:
Buahahahahaha!!!! Uśmiałam się do łez :ryk:

czyli gdzie Dorotka dzisiaj śpi 8O 8O 8O 8O
Miałka na kanapie :roll:
To co w takim razie jest nad kanapą 8O , skoro Dorotka tam ma spać 8O 8O 8O
Doszlam do wniosku ,że hamak :roll:
no bo co by innego :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]