Bo sam FPL nie bardzo jest zainteresowany odpowiedzeniem mi, mimo kilku maili oraz dwóch telefonów z prośbą o przesłanie mi takiej informacji mailem.

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:Wszystkie informacje są w statucie FPL, który jest dostępny na stronie www
pozdrawiam Rafał
MRUCZKI pisze:Rafał![]()
Każdej osobie która chce zapisać się do naszego klubu ,zadaję pierwsze pytanie czy zapoznała,zapoznał się z statutem i regulaminem hodowlanym ,to tylko po to aby w przyszłości nie było niespodzianek .
Pozdrawiam
Amusia pisze:A to ma kawa do szarlotki że tam są zawarte wszelkie rzeczy które w przyszłości w przypadku nieznajomości regulaminów i statutów mogą być przyczyna problemów typu "kruczki" lub "nie wiedziałem". Dobrym przykladem moga tu być umowy kredytowe z banku np.. Wszystko trzeba czytać. Ja w umowie kotów mam parę miejsc w których coś się wypełnia przez kupującego własnie po to abym miała pewnośc że się z nią zapoznał. Przeciez nie będę robiła testu z umowy.. A jak nie doczytał ze za coś sa kary albo że mam okresloneprawa no to cóż.. jego potem problem jak złamie warunki. Rozumiesz? Trzeba być swiadomym wielu rzeczy a one są w regulaminach i statutach.. Ale sie rozpisałam..
Ps: szybko rezygnujesz a LoL do Pani Prezes CC Pomerania chyba jest nie na miejscu..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości