Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Otiskowa Mama pisze:UWAGA UWAGA!
Dziewczynki już jadą! Agness78 je wiezie!
JaEwka pisze:dr Gruszka powiedział, że jego znajomi znaleźli kotka a raczej ona znalazła ich. Kotka jest ponoć przekochana, taki koci anioł. Kilka dni pukała do Państwa w szybę aż w końcu ją wpuścili. Kotka od razy wpadła do domu i położyła się do łóżka![]()
![]()
Niestety nie mogą jej zatrzymać bo zamówili jakieś kotki rasowea nie chcą jej oddać do schroniska i poszukiwany jest dla niej dom. Kotka ma ok 5 lat. umaszczenie bure.
Kontakt do Państwa ma dr Gruszka)
Otiskowa Mama pisze:bunia ma tylko tymczasowy domek![]()
u mnie
Monisek pisze:Się nowego wątku naszukałam
I jeszcze z poprzedniego:JaEwka pisze:dr Gruszka powiedział, że jego znajomi znaleźli kotka a raczej ona znalazła ich. Kotka jest ponoć przekochana, taki koci anioł. Kilka dni pukała do Państwa w szybę aż w końcu ją wpuścili. Kotka od razy wpadła do domu i położyła się do łóżka![]()
![]()
Niestety nie mogą jej zatrzymać bo zamówili jakieś kotki rasowea nie chcą jej oddać do schroniska i poszukiwany jest dla niej dom. Kotka ma ok 5 lat. umaszczenie bure.
Kontakt do Państwa ma dr Gruszka)
A wiesz może, gdzie to jest? Sąsiedzi zgubili kota, ma chyba 4 lata, buras, kot wyszedł z mieszkania 17 listopada i go wcięło.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Otiskowa Mama pisze:bunia ma tylko tymczasowy domek![]()
u mnie
Prosze o kontakt-jest osoba majaca 3 kotki oferujaca DS Buni.Jest w moich znajomych na NK-napisała do mnie.Pewnie Kruszyna wejdzie i tam sie skontaktuje, prosze...
Przy okazji dziekuje za bazarek dla Kitki i Kaji-otrzymałam 50 zł wczoraj i wielbładano i zarełka w prezencie Saszkowym
Kruszyna pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Otiskowa Mama pisze:bunia ma tylko tymczasowy domek![]()
u mnie
Prosze o kontakt-jest osoba majaca 3 kotki oferujaca DS Buni.Jest w moich znajomych na NK-napisała do mnie.Pewnie Kruszyna wejdzie i tam sie skontaktuje, prosze...
Przy okazji dziekuje za bazarek dla Kitki i Kaji-otrzymałam 50 zł wczoraj i wielbładano i zarełka w prezencie Saszkowym
Dziękuję bardzo za namiary na tą panią![]()
![]()
Już jej wysłałam wiadomość, czekam na odpowiedź.
Mam nadzieję, że wielbłąd sprawuje się grzecznie i nie straszy kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości