Żeby spanikowana mamunia już wykręcała nr do zaprzyjaźnionych kociarzy oraz wetaagul-la pisze:porządny kot musi czasem pawiem rzucić, tak przynajmniej twierdzi ryszard

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Żeby spanikowana mamunia już wykręcała nr do zaprzyjaźnionych kociarzy oraz wetaagul-la pisze:porządny kot musi czasem pawiem rzucić, tak przynajmniej twierdzi ryszard
Mój pies zawsze to robiłAgata&Alex pisze:MarciaMuuu pisze:EEEeeeeeeee Kirunia mi dziś rzygnęła zaraz po jedzeniu. Miałam sprzatnąć po chwili, ale potem sama to zeżarła![]()
Bleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sama sprząta po sobie
shira3 pisze:Żeby spanikowana mamunia już wykręcała nr do zaprzyjaźnionych kociarzy oraz wetaagul-la pisze:porządny kot musi czasem pawiem rzucić, tak przynajmniej twierdzi ryszard
to akurat mnie się przydarzyło...Agata&Alex pisze:shira3 pisze:Żeby spanikowana mamunia już wykręcała nr do zaprzyjaźnionych kociarzy oraz wetaagul-la pisze:porządny kot musi czasem pawiem rzucić, tak przynajmniej twierdzi ryszard
no jawnie się nabija
Dobrze, że Rudi był już nawalony i nie słyszałagul-la pisze:agata&alex pisze:a że Ryszard i Cyryl to kumple więc pewnie razem to wymyślili
przy mleku
Agata&Alex pisze:MarciaMuuu pisze:EEEeeeeeeee Kirunia mi dziś rzygnęła zaraz po jedzeniu. Miałam sprzatnąć po chwili, ale potem sama to zeżarła![]()
Bleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sama sprząta po sobie
shira3 pisze:Mój pies zawsze to robiłAgata&Alex pisze:MarciaMuuu pisze:EEEeeeeeeee Kirunia mi dziś rzygnęła zaraz po jedzeniu. Miałam sprzatnąć po chwili, ale potem sama to zeżarła![]()
Bleee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sama sprząta po sobie
Agata&Alex pisze:Wczorajsze pawie były jednak spowodowane włosami, dzisiaj znalazłam kolejnego ale z wczoraj, ukryty pod fotelem
. Już kupuję dla niego bezo pet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 303 gości