Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 21:21 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Jaki jest w tej chwili dług za Miko i czy wiadomo coś na temat rehabilitacji?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 24, 2009 22:27 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

queen_ink pisze:Jaki jest w tej chwili dług za Miko i czy wiadomo coś na temat rehabilitacji?

fakturę za dalszy pobyt (pooperacyjny) będę mieć najwcześniej w przyszłym tygodniu. W poniedziałek Miko jedzie do Wrocławia, przynajmniej tak ustalił dr Ingarden z dr Niedzielskim, Miko będzie miał tam nawet szansę popływać (ciekawe co on na to :twisted: ). Jutro mam ustalić z doktorem koszt tej "imprezy" :roll: Najchętniej poznałabym dzienny koszt, byłoby łatwiej liczyć

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 24, 2009 22:33 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Po cichutku sekunduję Miko i trzymam kciuki za powrót do zdrowia. :ok: :ok:
Po wypłacie wpłacę jakiś grosik na jego leczenie.
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Śro lis 25, 2009 12:01 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

elza8989 pisze:Po cichutku sekunduję Miko i trzymam kciuki za powrót do zdrowia. :ok: :ok:
Po wypłacie wpłacę jakiś grosik na jego leczenie.

bardzo dziękuje :1luvu:

Rozmawiałam z dr Niedzielskim, tak jak myślałam dzienny koszt rehabilitacji i pobytu to ok. 40-50 zł :( Żeby tę babę, przez którą wypadł przez okno, szlag, kur.., trafił na schodach albo ją węglarz z warszawskiej Pragi prze .. tentegował :evil:

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 12:12 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Tweety, ja wierzę, że krzywda wyrządzona przez daną osobę zawsze do niej wraca, i to podwójnie. Tak więc nie martw się-babsko na pewno zapłaci za cierpienie Miko. Oby jak najszybciej.. :twisted:
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Śro lis 25, 2009 12:30 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

mam nadzieje, że mały szybko się pozbiera ale na wstępie te 1500 zł pewnie musimy mieć 8O

Tweety

Post » Śro lis 25, 2009 16:47 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

elza8989 pisze:Tweety, ja wierzę, że krzywda wyrządzona przez daną osobę zawsze do niej wraca, i to podwójnie. Tak więc nie martw się-babsko na pewno zapłaci za cierpienie Miko. Oby jak najszybciej.. :twisted:

Ja też w to wierzę :twisted: Wszystko powraca w dwójnasób: i dobre, i złe.

Przesłałam pieniążka. Moje dwa ogonki poprosiły, domowy i działkowy, więc nie mogłam odmówić. Oni wiedzą doskonale, jak bardzo te dziwne papierki i kółeczka są potrzebne, gdy życie się ratuje. Mruczałki dla Mikusia :kotek:
Obrazek Obrazek

yohanna_8

Od: Pt paź 23, 2009 20:20

Post » Śro lis 25, 2009 17:03 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

mnie tez się zdaje że
jak coś komuś dasz to wraca do ciebie
moje kosmate i zębate dla Mikusia
też chcą sie dołozyć ,proszę o konto na pw
na początku grudnia prześlemy
tak by na MIKOŁAJA zdążyć :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro lis 25, 2009 19:13 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

solangelica, odbierz PW
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro lis 25, 2009 22:04 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

elza8989 pisze:Tweety, ja wierzę, że krzywda wyrządzona przez daną osobę zawsze do niej wraca, i to podwójnie. Tak więc nie martw się-babsko na pewno zapłaci za cierpienie Miko. Oby jak najszybciej.. :twisted:

Dziewczyny, ale to żadne pocieszenie. Przecież to niczego nie zmieni.

Mnie tam nie zależy, żeby jej się stała krzywda, ja się wkurzam, że nie można jej obciążyć rachunkiem za leczenie :evil:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Śro lis 25, 2009 22:58 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Może warto zastanowić się nad zmianą prawa w tym kierunku?
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Post » Czw lis 26, 2009 0:27 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

avild pisze:Może warto zastanowić się nad zmianą prawa w tym kierunku?

No właśnie, takie rozwiązanie wydaje się przecież najbardziej logiczne... A i przyspieszyłoby procesy uczenia się właścicieli :wink:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Czw lis 26, 2009 8:18 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Jest tu jakiś prawnik? :twisted:

Obrazek

avild

Post » Czw lis 26, 2009 9:48 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

Gu pisze:ciesze sie, ze młody ma swój watek, chetnie pokaze znajomym co znaczy niezabezpieczony balkon

Witam dziewczyny,wiem że nic nowego tu nie powiem ale jesteście wielkie :1luvu:
Jestem fanką bezpiecznych okien.
Pozwoliłam sobie zamieścić link tego wątku i Allegro na Kocim zakątku.Mam nadzieję że jak najwięcej ludzi wzruszy historia Miko która nigdy nie powinna się wydarzyć.Mam także nadzieję że wielu dołoży wdowi grosz aby pomóc temu maluchowi.
Pozdrawiam i trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw lis 26, 2009 10:01 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Zrobiłam na NKL zbiórkę w formie galerii. Bannerek Miko został oceniony na 5 :-)

Mam już jedną deklarację wpłaty - 50 zł :D

Zobaczymy, co dalej.

Pozdrawiam!

Obrazek

avild

[poprzednia][następna]