S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 13:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

hura hura Staruszek już w ciepełku na stare lata
chyba ze mirandaa spakowala rano kogo innego :wink:

Mała, moge porobic ogłószenia w corelu i potem je drukne, tylko muslalabys mi szkrobnac maila z krotkimi opisami bo to dla mnie najwiekszy problem zawsze :roll:
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Śro lis 25, 2009 13:59 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

dasz rade w corelu?to super
przesle cos ale wieczorkiem-moze byc?

dziewczyny od tymczasów-Stefcia, Igorka,Pimpka i kogo tam jeszcze z tyvch nowych trzeba- porobcie opisy ze swoimi nr tel i poslijcie Loli
Ja posle kilka Kociarnianych, albo zrobie tu opisy kilku-bedzie gotowiec CV

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro lis 25, 2009 14:09 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

jasne ze wieczorem, teraz i tak jestem w pracy wiec zaglądam tylko ukradkiem ;)
Mala głównie tych 'nowych' kociarnianych bo o reszcie cos nie cos wiem
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Śro lis 25, 2009 14:15 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Staruszek już u mnie, bardzo biedniutko wygląda.
Zjadł trochę saszetki i siedzi w budce.
Na razie zapoznał się z Myszonem.

Koniecznie w najbliższym czasie musze mu zrobić badania.
Bardzo dziękuje za pieniądze, będę mogła mu zrobić i morfologię i biochemię...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lis 25, 2009 14:17 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

kurczę zaraz się poryczę :cry: co za straszne wieści ze schroniska.
Dobrze że chociaż staruszek ma ciepły kąt :D cotoma :1luvu:

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Śro lis 25, 2009 14:33 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

CoToMa-kciuki za wyniki :ok:

lola-ja gdzies te stare ogłoszenia mam? czy nie :roll:
ło mamo-postaram sie sprawdzic

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 14:38 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Bardzo sie cieszę, ze Staruszek juz w domu :1luvu:
to kochany kot, w sobote chodzil za mna po kociarni krok w krok i nadstawiał chude gnaty do głaskania :D .

Wiesci schroniskowe strasznie :(
biedne dwa malentasy, bez szczepienia nie maja szansy na przezycie w schroniskowych warunkach :( .

I zupełnie nie wiem co z dwójką niepełnosprawnych.
Nie moga trafic na kociarnie, nie poradzą sobie :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro lis 25, 2009 15:49 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Staruszek byl bardzo dzielniutki i grzeczny, spal w transporterku cala droge. W koncu mu sie znudzilo i postanowil zrobic kupe :D Rozmawilismy sobie, mialam milego towarzyszka :kotek:
Wczoraj nauczylam sie jego zdjecia na pamiec wiec duza szansa, ze nie pomyliłabym go z Matula czy Niania, gdyby mi przyszlo go rano łapać na kociarni :lol:
Na szczescie niezawodna Supermała naszykowała mi gotowa przesylke z kartką, ze to Staruszek do Opola a nie np. bulterier do Torunia :lol:
Wziełam więc co mi dali i zawiozłam :lol:

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Śro lis 25, 2009 15:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

mirandaaa :1luvu: super,ze go zawiozłaś

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 16:26 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Powodzenia staruszku:)) Myślałam, że razem pojedziemy do domu.

Jeśli klatka dodatkowa nie będzie potrzebna na akcji to moge jakies małe bidusie przetrzymac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lis 25, 2009 18:14 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

że się tak spytam - czy jest możliwość żeby teri przyjechał na akcje do silesii?
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Śro lis 25, 2009 18:15 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

CoToMa pisze:Staruszek już u mnie, bardzo biedniutko wygląda.
Zjadł trochę saszetki i siedzi w budce.
Na razie zapoznał się z Myszonem.

Koniecznie w najbliższym czasie musze mu zrobić badania.
Bardzo dziękuje za pieniądze, będę mogła mu zrobić i morfologię i biochemię...

Powodzenia staruszku w nowym domku :ok: :ok: CoToMa :1luvu: :1luvu:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro lis 25, 2009 19:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

dziewczyny, nie da sie tak zrobic ,zeby tymczasy przyjechały-wszyscy zadaja mi te pytanie,
a mnie jest głupio-co ja mam odpowiedziec? :oops:
Musiałybysmy miec chyba 10 klatek
No chyba,ze chcemy olac szanse dla tych co są w schronisku- a tam maluchów znów kilkanascie.ale ta akcja to przede wszystkim dla nich była organizowana :(

moze w niedziele bedzie luzniej

Tzn kazdy , kto uwaza ,ze jego tymczas moze posiedziec ciut w transporterze i nie bedzie to dla niego meczace w silesii to zapraszam :wink: , ale wiecie jak to jest, moze w transporterze posiedziec z godzine nie wiecej, wiecej to juz dla kazdego byłaby męka

Ewa-bede o Tobie pamietac,ze względu na Toja sytuacje, moze w niedziele bedzie deficytt na kociaki

ale prosze przede wszystkim -wyslij do Loli fotke i opis do ogłoszenia-to naprawde duza szansa na dom

Koty potrzebujace na gwałt pomocy w schronisku-fotki mam kiepskie

:arrow: Maluch z brudaskowa-ciut zasmarkany

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:arrow: kocia ze zdarta skóra z ucha i skóra z ogonka-nie chce nawet wiedziec co jej sie przytrafiło :(
bardzo potrzebny tymczas

Obrazek Obrazek Obrazek

:arrow: trojka po zmarłej osobie
zdrowa mama

Obrazek

i dwie jej niepełnosprawne córki :(

Obrazek

:arrow: Dwa buraski, gdzies 3 miesieczne- chłopaki

Obrazek

:arrow: Elegant-wykastrowany kocurek, ktorym opiekowałs ie pewnien Pan a pewnym zakładzie pracy, zmiana dyrekcjii-kot dostał wypad :(

Obrazek Obrazek Obrazek

:arrow: Dwa koty-około, 5 mies-proludzkie

chłopak
Obrazek

dziewczyna
Obrazek

:arrow: młoda biało-bura dziewczynak, przerazona, znaleziona na klatce w bloku

Obrazek

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 19:07 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Oj ja przecież wiem jaka jest sytuacja w schronie
jakby co to ja z transporterem swoim przyjadę, jest dośc wygodny przecież
I jeszcze jedno - ja bardzo chcę tymczasować dalej i mogę to robić
a jak tylko będzie jasne gdzie mam mieszkać, jak się jakoś ogarnę to przecież dalej będę
Teri naprawde ma sie dobrze u mnie, przytyl strasznie, apetyt ma jak wielki smok, duzy jest i coraz wiekszy
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Śro lis 25, 2009 19:32 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mala Lidka przekazala 18 kostek wolowego na kotki, mam je w swojej zamrazarce ;)

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

[poprzednia][następna]