_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zbierałam się już wcześniej ale jak już znalazłam trochę wiecej wolnego czasu, to na pp pochorowały się maluszki z *Lubelskich Tymczasów* i potem ochodziły jeden po drugim to nie miałam serca do pisania radosnych wiadomości o moich futerkach.
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
mój pierwszy kocurek, Fuksiu, na początku, gdy był małą biało-rudą kupką, jeździł ze mną przez 3 tygodnie do pracy, celem szybkiej integracji ze mną. Ponieważ wtedy szefowałam sprzedaży w firmie, miałam wygodny pluszowy fotel Fuksiowi było bardzo wygodnie Nawet miseczkę na nim dostawał
Na dzisiejsze śniadanie stawił się tylko Dymuś. Snejkiego i Pysi nie widać. Obeszłam znane mi rewiry Snejkiego. Wołałam, kiciałam i nic . Mam nadzieję, że tylko gdzieś się zadekował. Pyśka nie zawsze o jednakowej porze się stawiała, więc o nią się mniej martwię
Ostatnio edytowano Pon lis 30, 2009 9:42 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.