S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 14:38 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ja też postaram sie byc a jeśli mójidentyfikator ktos ma to i pokwestuję.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 24, 2009 18:12 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

W jeden z tych dni sluze autkiem... Wybiezcie ten ,ktory jeszcze nie jest obstawiony..i napiszcie ,o ktorej byc w schronisku(chyba ze futrzaki odbieramy z innych miejsc)
Przepraszam ,jesli to zle zabrzmialo...

Mala masz pw z numerem telefonu-nie przepraszaj bo nie ma za co... ;)
Zdjecia chce znajomym pokazac w ramach akcji resocjalizacyjnej ,i porownania z Koma w klatce... moze kogos ruszy...
Obrazek

hexx

Od: Pt sty 18, 2008 16:08

Post » Wto lis 24, 2009 19:19 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

przewde wszystkim wpadnij hexx-bardzo sie cieszę ,ze sie poznamy :mrgreen:

w nagrode

Koma- :)

Obrazek

Guliwer-dzis cos ma mniejszy apetyt, ale tez nie zrobił koopki,a zarł jak głupi-wiec moze tu przyczyna

Obrazek

Arabelka- :)

Obrazek

no i Tekilka z kumplem :)

Obrazek

Zolinek nadal ciut zasmarkany, od dzis dostanie zylexis :wink:

ogolnie jestem z domkami w kontakcie

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 24, 2009 19:38 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jak cudnie!! i to jest ta sama kocica ,ktora mam w telefonie(zdjecie ze starego domku,ktore dostalam mmsem,jeszcze zanim wlasciciele oddali ja do schroniska,niestety nie mialam jak wstawic ,bo nie mam kabla do samsunga)
Kurcze pieczone na roznie! Widac ze jej dobrze...
To samo z Teqila ktorej zdjecia wczesniejsze ogladalam,o ile kotow nie pomylilam... :D Cudnie!!!
Mała1 oczywiscie ze przybede ,bardzo chetnie poznam Ciebie ,jak i cala ekipe Ślaska zwiazania z maiu...i juz sie tej soboty doczekac nie moge...
Zwlaszcza ze nie moge w jakis wielki sposob pomoc tym wszystkim kociakow..ale zrobie naprawde duzo,zeby stac sie w jakikolwiek sposob przydatna.. :)(oczywiscie poza oddaniem moich kotow,i wywaleniem TŻta :P )
Obrazek

hexx

Od: Pt sty 18, 2008 16:08

Post » Wto lis 24, 2009 20:55 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

o matko, jakie piękne zdjęcia :1luvu:

9 nowych kotów w schronie :( :( :(
ja tak nie chce :cry: :evil:
na kocia rni i tak juz starszny tłok, a z miesiąca na miesiąc kotów przybywa :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Wto lis 24, 2009 21:02 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

wyglada na to,ze Staruszek jutro pojedzie do CoToMa :mrgreen:
mirandaa bedzie jego osobistym szoferem :mrgreen:

Lucyna-jeszcze raz :1luvu:

Mała1

Post » Wto lis 24, 2009 21:03 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Te fotki to plaster miodu na moje serce.Cudne :1luvu: i jakie szczęśliwe.

Ten ciągły napływ kotów do schronu jest przytłaczający :(
Ciągle myślę o kotach po zmarłych,zarówno tych wcześniejszych jak i tych w klatkach :(
Spośród czwórki klatkowej,dwa mają naprawdę niewielkie szanse na przeżycie :cry:
Bardzo to wszystko smutne.

I napiszę,mimo że nie liczę na cud-

Rozpaczliwie poszukuję DT dla dorosłego,cudnego burego kota o pięknych oczach!

Kot wywalony z domu,koczujący pod klatką,ufający ludziom,barankujący,proszący o litość :cry:
Kot prawdopodobnie trafi do schronu-do kontenerka,bo nie ma wolnych klatek :(
Jest zagrożony bo ufa ludziom :cry:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Wto lis 24, 2009 21:29 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mała1 pisze:

no i Tekilka z kumplem :)

Obrazek

ogolnie jestem z domkami w kontakcie

No, to widze ze Pchelka :wink: sie dobrze zaklimatyzowala, dzieki Mala za wiadomosc.

Pianka

Od: Pt maja 13, 2005 21:42

Post » Wto lis 24, 2009 21:37 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

W Kocim CV jest już 14 kotów. Z tej okazji założyłem nam konto na twitterze i na blipie. ;-)
Twitter: http://twitter.com/niekochane
Blip: http://niekochane.blip.pl/
Jeżeli ktoś ma znajomych z kontem na tychże portalach - molestować, żeby dodali do znajomych. ;-) A ja korzystając z okazji molestuję Małą o kolejne CV - im dłuższe tym lepsze. ;-)
Postaram się jeszcze wykombinować jakiś plakat z adresami tych wszystkich profili, może uda się powiesić na akcji w SCC i ktoś do nas trafi w ten sposób. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto lis 24, 2009 22:15 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

siriwan-kawał dobrej roboty :ok:
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro lis 25, 2009 0:05 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

BOENA pisze:siriwan-kawał dobrej roboty :ok:

Dzięki. :-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Śro lis 25, 2009 12:57 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

siriwan-odwalasz kawł dobrej roboty
na moje opisy poki co nie ma co liczyc, naprawde nie mam kompletnie czasu i tak bede miec do srody.

Mam własnie jeden wielki problem-moze ktos zmotoryzowany by pomogł?
W schronisku jest masakra z iloscia kotów w klatkach, nie ma szans na klatke na akcje.
jedyna wolna klatka, krolicza jest u Irmy.
Trzebaby po nią jechac do Będzina i przywiezc w sobote na 10ta do silesii?
Znalazłaby sie jakas dobra dusza, plisssss? Ja naprawde nie mam kiedy :(
Tzn, teoretycznie mogłabym pozno wieczorem, ale ci co mnie znaja wiedza, ze nie moge tak daleko jezdzic po ciemku, stanowie zagrozenie dla innych :oops:

bo w schronisku znów nowe koty :( :( :( :(
Maluchów jest mase. musza jechac na akcje bo w koncu wszystkie sie rozchoruja i tyle bedzie ich sznasy
Sa dwa maluszki specjalnej troski, potrzebne DT-ciekawe skad :roll:
jeden najmniejszy z brudasków, super przylepa, za mały na szczepienie, i jeszcze przeziębiony-siedzi sam w tej małej klatce.
I mały, cudny kociaczek z rozwalonym uchem i ogonem do amputacjii-nie chce myslec co przezył :(

I jeszcze dwa total niepełnosprawne koty, najprawdopodobniej po przebytej w dziecinstwie pp, przewracaja sie non stop, nie sa w stanie utrzymac równowagi.Maja koło roku.Po zmarłej osobie.
nie ma najmniejszych szans,ze dadza sobie rade na kociarni, spadna z połki i połamia kręgosłupy.
Albo znajda szybko domy, albo czeka je eutanazja, ktora bedzie na bank bardziej humanitarna niz pobyt ich na kociarni
ratunku

fotki beda wieczorem

no i sa nowe dwa koty

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 13:00 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

A Staruszek juz w Opoluuuuuuuuuuuuu :mrgreen:
CoToMa czekamy na wiesci

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 13:21 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

mika :king: -podjedzie po klatke
a jeszcze jedna niesmiała prosba, ma ktos z was corela?umie obsługiwac? chodzi mi o zrobienie kilku nowym kotom ogł na akcje w/g szablonu?

Mała1

Post » Śro lis 25, 2009 13:32 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jakby była potrzebna klatka to u mnie od biedy też jest.
Ciesze sie, że staruszek juz w domu. Właśnie miałam zaproponowac, że jutro moge pojechac :D
Moje trzy z piwnicy już po zabiegach w porzadku:)
Bożena pisze pw

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]