DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz.III/ Sprężamy się!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 12:20 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Jestem z Wami - z Pączusiem i Cioteczką Pixie :wink:

Kciuki nieustające :ok: :ok: :ok:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lis 23, 2009 17:13 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Pączusiu, no czemu Ty nam tak robisz? :(
Zaciskamy kciuki z całych sił :ok:

Czym się Danuś 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lis 24, 2009 9:56 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

podczytuję i kciuki trzymam :ok:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Śro lis 25, 2009 11:55 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Aaaaa Fiszo ma domek? Ja tu po cichu podgladalam i juz nawet chcialam go wziac do towarzystwa dla mojej Klarci. Rozwazalam sprawy finansowe i moze by sie udalo ;) Ale trzymam kciuki za nowy domek dla tego slodziaka! :1luvu:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Śro lis 25, 2009 20:53 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Wspaniale, że Fisz teraz na swoich włościach!
No, ale Pączusiu, nie ulegaj tak katarowi. Ja Cię proszę, Ty się ostro postaw! Wierzę w Ciebie, i w waleczność pixie. Uda Wam się zmóc tę złą katarową moc... a kysz, a kysz
Wiesia + 8
Obrazek

wiesia.and.company

Od: Nie lip 08, 2007 21:33

Post » Śro lis 25, 2009 21:38 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Dobrego na drogę Fiszu i nieprzemijającej urody :)

Pączuś na fotkach szczupły, i taki smutny :?
A uściśnij go ode mnie ciociu P.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw lis 26, 2009 9:30 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Anda pisze:Pączuś na fotkach szczupły, i taki smutny :?

Pączuś w oryginale jeszcze szczuplejszy i bardziej smutny :(
Ciotka Tiger_ widziała...
Tak że ściskać go za bardzo nie mogę ale staram się dopieszczać - miziam, szczotkuję i takie tam.

Wczoraj po konsultacji wet postanowiliśmy wypróbować jeszcze inne kropelki do nosa, żeby ten paskudny katar zlikwidować.
Dzisiaj rano pobrałam jeszcze flącha na posiew i kolejny antybiogram - w razie gdyby kropelki nie pomogły trzeba będzie antybiotyk ogólny zapodać.
Obawiam się jednak, że w Pączkowym nosie i zatokach są już jakieś przewlekłe zmiany pozapalne i tego nie da się tak całkiem wyleczyć.

Mimo nie najlepszego samopoczucia od czasu do czasu wyłazi z Pączusia jego wredny charakter. I zwykle obrywa Grzywka :?
Efekt jest taki, że Grzywuś potrafi postawić się dwa razy większemu Mietkowi a Pączka zwyczajnie się boi.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lis 26, 2009 22:12 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

pixie65 pisze: Mimo nie najlepszego samopoczucia od czasu do czasu wyłazi z Pączusia jego wredny charakter. I zwykle obrywa Grzywka :?
Efekt jest taki, że Grzywuś potrafi postawić się dwa razy większemu Mietkowi a Pączka zwyczajnie się boi.

A może ustępuje Pącusiowi bo wie, ze się o niego martwisz /

Pączusiu, ty nie kombinuj,tylko postaraj się ... zmień charakterek i wracaj do zdrowia :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw lis 26, 2009 22:32 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Amika6 pisze:
pixie65 pisze: Mimo nie najlepszego samopoczucia od czasu do czasu wyłazi z Pączusia jego wredny charakter. I zwykle obrywa Grzywka :?

A może ustępuje Pącusiowi bo wie, ze się o niego martwisz /

Pączusiu, ty nie kombinuj,tylko postaraj się ... zmień charakterek i wracaj do zdrowia :ok: :ok: :ok:

Też mi się tak wydaje - Grzywuś wie, ze Pączek chory, dlatego mu ustępuje. W końcu wie, jak to jest.
Pączuś ma słodki charakter, jeszcze pamiętam. Ale go boli, to zły - zatoki nei nastrajają pokojowo :|

Anda

Post » Pon lis 30, 2009 17:23 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Pączek mizernie...
Nowe krople pomogły średnio - na tyle, że coś tam niby je. Wynik posiewu i antybiogram będą chyba dopiero jutro.
Tymczasem postanowiłam dalej go dokarmiać bo mam wrażenie, że słabnie.
W sobotę koniecznie chciał wyjść - ponieważ musiałam wreszcie odkurzyć a Pączek bardzo się odkurzacza boi - pozwoliłam mu na spacer.
Trochę pobiegał a potem wrócił na balkon i...zasłabł.
W każdym razie tak to wyglądało - łapy mu się rozjechały i zaczął mnie wołać.
Wyglądał na mocno wystraszonego ale po chwili głaskania zaczął zachowywać się tak, jakby nic się nie stało.
Zdaje się, że to był ostatni Pączkowy spacer.
Wczoraj gwałtownie domagał się wypuszczenia czym nieomal doprowadził mnie do furii - przez cały dzień nie mogłam usiąść i skupić się nad pracą, którą miałam do wykonania :evil:
Dzisiaj na szczęście odpuścił.
Gdyby miał nieco większy rozumek - byłby łatwiejszy w obsłudze...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 30, 2009 17:43 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

:(

O matko, faktycznie musi być słabiutki :(, strasznie się martwię o Pączusia :cry:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lis 30, 2009 19:06 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

biedaczek :(

Anda

Post » Pon lis 30, 2009 19:17 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Tulę Cię, Pączusiu kochany
Trzymaj się, malutki :1luvu:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pon lis 30, 2009 21:10 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Pączusiu tak mi smutno, że gorzej się czujesz :( .

Szybkiej poprawy życzę i trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lis 30, 2009 23:01 Re: DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo cz. III/ NoweFotyGrzywki s.11

Pączuśku kochany trzymaj się :( Żebyś mógł biegać jeszcze na niejeden spacerek :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]