Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:alessandra pisze:aktualna lista kandydatów na listopad:
1.Dwa kotki u Praksedyviewtopic.php?f=1&t=92010&p=5172625#p5172625
2.Whiskasowy ślepaczekviewtopic.php?f=1&t=103229
3.czarny maluszek u kotiki viewtopic.php?f=1&t=102969
Kajtus [*] Niuniuś [*]![]()
4.Filusiaviewtopic.php?f=1&t=103665
5.Tajga
viewtopic.php?f=1&t=98992&p=5220458#p5220458[/b]
psotakota ma jeszcze kotka w potrzebie, czekamy na pojawienie się jej na forum i rozmowę
AgaPap, ile mamy kasy do tej pory z listopadowych skałdek? -mam nadzieję,ze bazarki jeszcze coś dodatkowo pzryniosa, choc ostatnio marnie ida
Po przeliczeniu na razie z listopadowych składek i bazarków, które już mam na koncie jest 411 złotych.
seja pisze:Po przeliczeniu na razie z listopadowych składek i bazarków, które już mam na koncie jest 411 złotych.
Bazyliszkowa pisze:Seja, bardzo ci dziękuję w imieniu ślepaczków.
Elenka pewnie patrzy gdzieś zza TM i mówi "Mrrrau, seja, fajna z ciebie Duża".
Ana_Zbyska pisze:z Tajgą gorzej![]()
Znów straciła apetyt, dziś prawie nic nie zjadła..Oczka dalej nie reagują, dziś jest bardzo osowiała, siedzi kruszynka cały czas w tej samej pozycji..![]()
Czy Ona gaśnie..?
![]()
Dziś jak wróciłam z pracy, położyłyśmy się, Tajgula cały czas mocno wtulona, cały czas mruczała..Jak ja bym chciała, żeby Ona była zdrowa..![]()
Jutro wyniki badania na tokso..
Dlaczego Tajula się nie zbiera?
CoolCaty pisze:No i jest już zupełna maskara. Odebrałam dwa maluchy złapane przez właścicieli posesji. Są w koszmarnym stanie - ledwo żywe. Jeden ma oko uszkodzone - będzie do usunięcia, jeśli mały przeżyje.
(...)
Chłopczyk w złym stanie. Odwodniony, słaby, nie je, nie pije. Oko do usunięcia. Jeszcze dwa tygodnie temu wyglądał z daleka na zdrowegoRokowanie ostrożne.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 120 gości