Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 14:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Sznyckowy wet dzwonił jakiś czas temu z informacją o wynikach. Są fatalne... Wszystkie...
Możliwe, że jest jakiś guz na wątrobie.
Ustaliliśmy, że mimo wszystko zrobimy jutro USG i podamy leki.
Lekarz nie daje mi jednak zbyt wiele nadziei.

Strasznie się boję, że kończy się nasz wspólny czas, Sznycusiu...
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Wto lis 24, 2009 14:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

:(
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto lis 24, 2009 14:42 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu :(
Ech, ja się jednak uczepię tej nadziei...
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Wto lis 24, 2009 14:43 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

nie, niech to nie będzie tak... Sznyculku :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 24, 2009 14:44 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

trzymamy kciuki...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Wto lis 24, 2009 14:45 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

o_rany
niech ten listopad sie juz skonczy
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lis 24, 2009 14:47 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu, ściskam mocno! Jestem z Wami myślami. Ależ te nasze chłopaki wymyślili sobie czas na choroby....
Kciuki za obu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Wto lis 24, 2009 14:53 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

:(

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto lis 24, 2009 15:07 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

o, nie :!: na takie wiadomości to ja się nie zgadzam :!:
Trzymamy :ok:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Wto lis 24, 2009 18:10 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

O Boże... :( :( :(

Ja się załamię :cry:
Trzymajcie się :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro lis 25, 2009 7:52 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Jakies wieści? :(

:ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Post » Śro lis 25, 2009 8:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Sznycku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 25, 2009 9:28 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

BarbAnn pisze:o_rany
niech ten listopad sie juz skonczy

Asiu, mocno, mocno, przytulam ... :cry: :cry: :cry:
:ok: :ok:
:ok: :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro lis 25, 2009 9:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

MarciaMuuu pisze:Jakies wieści? :(

Wczoraj po południu Sznycuś bardzo pokazywał nam, że chce jeść, ale nadal nie mógł robić tego sam :( . Podaliśmy więc strzykawką do pysia mięsnego gerberka. Zniósł to dość cierpliwie. Zjadł dużo. Potem przyszedł do mnie na kolana i tak siedzieliśmy sobie cały wieczór. Mył się, ugniatał, mruczał, drzemał :1luvu: .

Dziś od rana to samo – prosił o jedzenie. Znów nakarmiliśmy gerberkiem. USG z przyczyn technicznych niezależnych od naszego weta musimy przełożyć na jutrzejszy dzień. Do tego czasu będę podawać jedzenie strzykawką, tulić, głaskać, całować łebek i łapki :) .

Nie wiem co pokaże USG. Wiem na pewno, że póki on chce jeść, to znaczy, że chce żyć. Będę go karmić tak długo, jak tylko będzie tego chciał...

Wiem, że sytuacja jest bardzo poważna i strasznie mi z tym ciężko... Cieszę się jednak, że jeszcze z nami jest, na szczęście jeszcze jest... :)
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lis 25, 2009 9:39 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Sznycuś chory :-(

Joasiu, a te wyniki masz?
Może wrzucisz w neta?

:ok:

MarciaMuuu

[poprzednia][następna]