Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Pon lis 23, 2009 22:35 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

gattara pisze:Nie powiem na kogo głosowałam :mrgreen:

A ja powiem? Też NIE! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 24, 2009 17:10 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

kalair pisze:Jak można nie lubić KOCIC? 8O

Dokładnie o to samo miałem sie zapytać , kocie panny są :1luvu: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 24, 2009 17:16 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

bubor pisze:

O to to Buborku! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 24, 2009 20:21 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

kalair pisze:
bubor pisze:

O to to Buborku! :mrgreen:

Nie przeczę, że Wasze są :1luvu:
Może po prostu kolorowe tak mają :twisted:

Moje (wyłączając Bidziunię) są:
- piekielnie zazdrosne (Buśka, Nunka)
- agresywne (Tadzik, czasami Licho, z zazdrości o mnie i o terytorium również Nuśka i Ch. Ch.)
- złośliwe i pamiętliwe (Tadzik)
- POMYLONE, nieobliczalne i czupurne :twisted: (tutaj wyjątkowo klasyfikuję Licho wedle płci biologicznej, nie faktycznej :wink: )
- dzikie jak sto choler (Dzicz)

Kocury tymczasem prawie nie mają wad. Co z tego, że Żabsko jest trochę histerykiem, od Macieja Kota nie można się opędzić (niektórzy uważają, że to zaleta... cóż, pod warunkiem, że nie ma się Maciusia wraz z wszystkimi jego czułościami :wink: na co dzień), a Pluniek doprowadza do rozpaczy swoją głupotą... Żabie po prostu nie można się narzucać ani go denerwować, przed Maćkiem należy nauczyć się bronić :twisted: :wink: , a Piopluś... Piopluś dziecina moja nieszczęsna - przecież to nie jego wina, że ta kolejka po piękne paluszki była taka długa :wink: i że w międzyczasie gdzie indziej mózgów zabrakło :wink:

Panny Bezy bez zmian. Kolejne zastrzyki zostały przyjęte identycznie jak wczorajsze 8O
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 24, 2009 20:41 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielbłądzio pisze:Panny Bezy bez zmian. Kolejne zastrzyki zostały przyjęte identycznie jak wczorajsze 8O

To tylko pozazdrościć takich podopiecznych . :ok:
Dziś byłem z Kropusią u Wetki gdzie w trakcie otwierania transportera bidulka zrobiła pod siebie ze strachu a przy zastrzykach ledwo sie ją dało utrzymać pod narzuconym kocykiem , ech ........

bubor

Post » Wto lis 24, 2009 20:42 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

E, Wielbłądku, nie przejmuj się, nasze też wredotki. :mrgreen:
Lafinka całuję Cioteczkę! :kotek:

Buborku :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 24, 2009 20:53 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Eeee, to jeszcze nic... Tadzia trzeba było kiedyś ganiać po gabinecie i po korytarzu lecznicy z podbierakiem, a uciekająca kocinka dodatkowo sikała, s***a i prychała w biegu :twisted: Skapitulowała wetka, pielęgniarka-pomoc i ja, dał radę bestii dopiero wielki, silny i nader opanowany chłop (też wet)... Jeżeli chodzi o zachowanie w lecznicach weterynaryjnych, Tadzinka jest doprawdy LEGENDARNA :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lis 24, 2009 20:58 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Istotnie, przyznaję, żadna takich numerów nie robiła. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 24, 2009 21:00 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

A to mnie pocieszyłaś :(

bubor

Post » Wto lis 24, 2009 21:07 Re: Najdroższe Dranie Świata...Którego Drania lubisz? Zagłosuj;)

Wielbłądzio pisze:Obie panienki. Jedna króweczka z przewagą białego, druga marmurka, też z przewagą białego. Obie mają różowe noski, a na końcach ogonów białe latarenki :1luvu:
Wiek około 5-6 miesięcy, trochę kk (mają podpuchnięte oczka), odrobaczone dzisiaj.
Obie przemiłe, łagodne i delikatne. Trochę pochrupały, pobawiły się myszkami, a teraz śpią pozwijane w kłębuszki. Są słodkie :D

Foty gdzie? :twisted:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lis 24, 2009 21:09 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

A kupisz mi nowy aparat :twisted: ?

Ewentualnie możemy się wymienić. Ty mi dasz swój aparat, a ja Tobie TWOJEGO Liszka :twisted: Gratis mogę dorzucić marmurkową Bezę. Krówkową w sumie też 8)

Wielbłądzio

Post » Wto lis 24, 2009 21:11 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielbłądzio pisze:A kupisz mi nowy aparat :twisted: ?

Ewentualnie możemy się wymienić. Ty mi dasz swój aparat, a ja Tobie TWOJEGO Liszka :twisted: Gratis mogę dorzucić marmurkową Bezę. Krówkową w sumie też 8)

Nie ma goooopich..... :twisted:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 21:16 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Ale Bezy to ja w dobrej wierze :roll: , fajne są...

Wielbłądzio

Post » Wto lis 24, 2009 21:22 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

Wielbłądzio pisze:Ale Bezy to ja w dobrej wierze :roll: , fajne są...

Wiem :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Wto lis 24, 2009 21:30 Re: Najdroższe Dranie Świata... i Dwa Anioły w Futrach ;)

I grzeczne. I latarenki na ogonach mają.
I mniej jedzą niż te Twoje dwa potffory z puchlinami :mrgreen:

PS. I jeszcze Macieja zabierz. Mam dosyć :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]