Z góry przepraszam osoby które są na tym wątku że byłam zmuszona dokończyć swoją wypowiedź z wątku:
search.php?search_id=egosearch ,
Temida75 proszę mnie nie obgadywać za swoje błędy!
Już kolejny raz nie będę tłumaczyć skad moje pytania: o zdrowie kotka - mam małe dzieckoi muszę byc pewna że zwierzaczek jest zdrowy. Co do koloru to przyznam bardzo podobają mi się tak wybarwione kociaki i włansie takiego szukam - czy to cos dziwnego? moge adoptowac tylko jedno zwierzę jak narazie i chce zeby to był taki kocio. Pytałam równiez o chrakter który jest bardzo wazny. A to że nie mogę znaleźć kociaka nie jest odpowiednikiem tego jakim jestem czlowiekiem - nie znasz mnie kobieto wiec nie osądzaj - same się wkopałyście w tą afere własnym niezdecydowaniem a teraz nie zrzucajcie winy na innych. A kociaka szukałam u osób prywatnych które nie wypytywały mnie o szczegóły. Wyżaliłam się tobie Temida75 ze nie mogę znaleźć kociaka a ty to wykorzystujesz przeciwko mnie - kolejny przykład twojej nieuczciwości!
Proszę jeszcze o jedno jak cytujesz moje słowa to cytuj wszystko a nie wybiurczo!!!!!!!!!!
Pozdrawiam