Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 21, 2009 14:53 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witajcie wszystkie Cioteczki! :D.

Otóż, z przyjemnością zawiadamiam wszystkich, że dzisiaj mija roczek, jak ta śliczna, kudłata i kolorowa Gaguleńka zagościła w naszym domku i swoimi szaleństwami totalnie zmieniła nasze spokojne życie! :ok: :1luvu: .

Będziemy oczywiście świętować tę nadzwyczajną chwilę, a Pańcia upichci maleństwu jakiś torcik z 1 świeczuszką :D :torte: :balony: :dance: :dance2: :surprise: .

Nie był to łatwy rok :roll: . Na początku były duże problemy z akceptacją maleńkiej przez Rezydentkę, a potem już ciągła walka z jej laniem :? .
Teraz dziewczynki już się akceptują, sypiają razem, ślicznie się bawią no i chyba się w końcu polubiły :1luvu: :D. Mam nadzieję, ze teraz już będzie tylko lepiej! :ok: :1luvu: .

Wielkie podziękowania przesyłam Nordstjernie za to, że zdecydowała się oddać pod moją opiekę to cudne maleństwo! :1luvu: i wszystkim Cioteczkom, które tak czynnie angażują się w nasze problemy, a zwłaszcza Nanetce, Izuni, Sylwce, Arsnowej i Amice6 :D :1luvu: .

No i Gaguleńce za to że jest i że potrafi być taka kochana i słodka! :1luvu:.
Gaguniu, Słoneczko Ty moje kochane, kocham Cię nad życie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Sob lis 21, 2009 15:32 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No Gagunia, ale masz jubileusz! :D Z tej okazji życzymy Ci Gaguniu kochana, żebyś zawsze była zdrowa, żeby Duża była grzeczna i się tak nie czepiała :wink:, żebyś przekonała się że robienie sioo tylko w kuwetce jest spoko :ok: i oczywiście życzymy Ci duuuuuużo smakołyków i mizianek od Dużej! :1luvu: :birthday: :partygirl: :balony: :dance2: :surprise: :spin2: :torte: :dance: :flowerkitty:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Sob lis 21, 2009 15:40 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dzienkujem baldzo Nanetko :D .
Jesteśkeś kochanom Ciociom i lobiem Ci nosek :1luvu:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Sob lis 21, 2009 15:49 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Dzienkujem baldzo Nanetko :D .
Jesteśkeś kochanom Ciociom i lobiem Ci nosek :1luvu:.

Dziękuję Ci Gaguniu! Ślicznie robisz mi nosek :1luvu: Jesteś kochaną i śliczną koteczką :love:

nanetka

Post » Sob lis 21, 2009 16:16 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

No, ja myślę, że najlepszym prezentem dla tego małego potworka jest domek u Ciebie, Ulla. Kto inny by tego małego lejka bardziej pokochał, niż Ty?
Zamiast życzeń dla Gadżeta tu będą życzenia dla Ciebie - dużo cierpliwości i żeby mimo wszystko okazało się, że to nie żaden "charakterek", tylko problem do rozwiązania. :ok:
Zanim odrobaczysz, poczytaj:
viewtopic.php?t=86719
i zanim nafaszerujesz kota metronidazolem, sprawdź, czy nie ma zwyczajnie alergii na gluten...

Nordstjerna

Od: Czw lip 06, 2006 20:52

Post » Sob lis 21, 2009 16:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziewczynki (wszystkie trzy :lol: ), najlepsze życzenia z okazji Święta Obrazek
Nich zniknie ostatni "schodek" w Waszym domku Obrazek :piwa: Obrazek

Może do tego "Babińca" podesłać Wam Dyzia, Snejkiego i Dymusia :D

Aktualne zdjęcia tutaj - można wybierać kawalerów na wieczorny bal :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lis 21, 2009 20:51 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Wszystkiego najlepszego i wielu wspólnych lat razem!
Najlepiej bez lania :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 22, 2009 16:00 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

wszystkiego najlepszego dla całej Waszej szalonej trójki, zwłaszcza dla Wstręciulca-Gargulca :mrgreen:
chciałam wstawić wirtualny torcik, ale na żadnym komputerze dodatkowe uśmieszki mi nie działają... tak to "ulepszyli" nam forum :evil:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie lis 22, 2009 19:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:chciałam wstawić wirtualny torcik, ale na żadnym komputerze dodatkowe uśmieszki mi nie działają... tak to "ulepszyli" nam forum :evil:

A jakiej przeglądarki internetowej używasz? Może to od tego zależy? :roll: Albo może w panelu użytkownika masz zaznaczone, żeby mieć wyłączone uśmieszki?

nanetka

Post » Nie lis 22, 2009 20:12 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Wieczorne mrauu :)

Erin

Post » Nie lis 22, 2009 20:29 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziękujemy wszystkim Cioteczkom za życzenia i miłe słowa z okazji jubileuszu mojego słodkiego maleństwa :1luvu: .
Ja chyba z tej okazji życzyłabym sobie, żeby ta moja mała ukochana ślicznotka przestała wreszcie lać tam gdzie nie należy i żeby w końcu mogła sypiać z nami w sypialni :(.
Serce mi się kraje, że ciągle muszę ją izolować od sypialni :cry: .

Aniu, moje Panienki nie mogły się zdecydować, który Kawaler piękniejszy i zgodnie zadecydowały, że biorą wszystkich! :lol: :1luvu: .

Dzisiaj moje malutkie były bardzo grzeczne. Nawet specjalnie nie pchały się na balkon, chociaż była dość ładna pogoda, tylko praktycznie cały dzień spały w fotelu. Chyba wczorajsza impra je wykończyła :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto lis 24, 2009 18:31 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kurczę, i znów nie udało mi się dziś złapać sioo Gaguni :(.
Ona się po prostu bawi ze mną w kotka i myszkę :twisted: .
Całe rano sprzęt do łapania sioo przygotowany, kuweta na środku, a malutka omija ją szerokim łukiem :roll: . Jak tylko pochowam te chochelki, pojemniczki, serwetki i wsunę kuwetę na swoje miejsce, Gagulka od razu do niej biegnie i robi swoje nie dając mi żadnych szans :? .

Ona jest straszna porządnicka :D. Myślałam, że się z niej popłaczę ze śmiechu :lol: . Niunia bez problemu załatwiła swoje potrzeby w centralnie ustawionej i odkrytej kuwecie, a gdy wyszła wskoczyła do niej Gagunia. Już złapałam z nadzieją za chochelkę, a ona tylko zaczęła poprawiać zagrzebane przez Niunieńkę sioo :lol: . Pogrzebała, poprawiła i wyszła... :lol: .

Ten kotek jest po prostu niesamowity :lol: :1luvu: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto lis 24, 2009 20:47 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

ładna mi porządnicka, co to leje na kanapę :twisted:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Wto lis 24, 2009 20:58 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Kciuki za łapankę :ok:

Erin

Post » Wto lis 24, 2009 22:32 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:ładna mi porządnicka, co to leje na kanapę :twisted:

No pewnie! :twisted: .
Jak się zesika na kanapę, to też długo zagrzebuje :lol: :mrgreen: .
[img]...[/img]

Ulla

[poprzednia][następna]