DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lis 24, 2009 14:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Słuchaj kochana.
Masz brylantowe serce. Jesteś więc bogatsza od tych naj !

ps wysłałam maila , a ze zdjęciami jeszcze walczę
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Wto lis 24, 2009 14:30 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Słuchaj kochana.
Masz brylantowe serce. Jesteś więc bogatsza od tych naj !

ps wysłałam maila , a ze zdjęciami jeszcze walczę

to ja poczekam na zdjęcia bo to chyba najistotniejsze :-) Mozesz napisac swój numer telefonu w Mailu ze zdjęciami?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lis 24, 2009 15:14 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga zrobić im allegro?

przesłałam maila i zdjęcia do koleżanki psiary :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 15:17 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

...a możesz ? To byłoby cudownie !
------------------------

wiga138

Post » Wto lis 24, 2009 15:19 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Widzisz, Akima, to jest tak - jak sie malo zarabia to sie umie spojrzec inaczej na tych co maja jeszcze mniej. Czesto im wyzszy zarobek tym wyzej z gory na ludzi patrzysz.
To Ty masz swietne te buty skoro Ci wytrzymuja 8 lat :) Ja sie teraz wlasnie musze jakos zorganizowac z kupnem zimowych bo moje sa po siostrze i idzie sie w nich zabic. Poza tym wcale nie sa zimowe, wiec jak spadnie temp to zmarzne. A wracajac z Katowic zorientowalam sie ze robia mi regularnie odciski na pietach (przez co przetarlam calkiem dobre rajstopy :evil: )

U mnie dzis gonitwy na przedpokoju, Glus chyba zapomnial o zastrzyku. Wieczorem sobie jednak przypomni bo czeka go kolejny :)
ale barankowal mnie dzis ostro w reke i mruczal na caly regulator. CUDOWNY GLUS :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lis 24, 2009 15:20 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:...a możesz ? To byłoby cudownie !

mówisz masz. zaraz im wymyślę ckliwą historię, a właściwie to nie trzeba nic wymyślać :-(
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 15:22 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga płeć? imiona?

jak będę znała płeć to imiona też wymyślę :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 15:25 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiem, ze to nie rozwiązuje problemu, ale może trzeba wziąć sunię na zabieg, żeby żaden burak nie zabijał jej dzieci. MAsz taką możliwość?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 15:35 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

1 chłopak a drugie uciekło głęboko w to co widzisz na zdjęciach Nie chciałam tam grzebać żeby maleństwa nie przywalić czymś. Będę sprawdzać w ten weekend.
Imiona...no właśnie....? może jeszcze poczekamy ? nie mam koncepcji
------------------------

wiga138

Post » Wto lis 24, 2009 15:56 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:Płeć
1 chłopak a drugie uciekło głęboko w to co widzisz na zdjęciach Nie chciałam tam grzebać żeby maleństwa nie przywalić czymś. Będę sprawdzać w ten weekend.
Imiona...no właśnie....? może jeszcze poczekamy ? nie mam koncepcji

wysłałam ci tekst allegro, popraw proszę jesli coś ci wpadnie do głowy.

nad imionami się zastanówmy do jutra. może damy chłopaka i dziewczynkę a potem zmienimy jesli się okaze inaczej.

zaczynamy Shreck i Fiona, Puzon i Fagot... spaaaaaaaaaaaaaaaaać
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 16:10 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Super. Shreck i Fiona to jest TOOOOOOOOOOO
:D
------------------------

wiga138

Post » Wto lis 24, 2009 16:20 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

ostatnio Shreck okazał się być u nas Panią Shreckową :-) Nie mam doświadczenia w psiakach. Moze być też Figa i Daktyl albo... nie wiem. Jutro wstawię ogłoszenie, może do tego czasu dojdą zdjęcia mamy. Czytałaś tekst, ok?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 24, 2009 16:28 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Akima pisze:ostatnio Shreck okazał się być u nas Panią Shreckową :-) Nie mam doświadczenia w psiakach. Moze być też Figa i Daktyl albo... nie wiem. Jutro wstawię ogłoszenie, może do tego czasu dojdą zdjęcia mamy. Czytałaś tekst, ok?

nie dostałam tekstu.
Wracając do pytania sterylizacji suni. Tak jak pisałam ona jest b.b.b. płochliwa. żeby ja złapać trzeba albo.....na linkę albo środek uspakajający. Ale ogólnie jest milutka tylko trochę "wolna" innaczej. Podobno lekarz który szczepił wiejskie psy tez nie mógł jej złapać....albo nie chciał. Po sterylizacji musiałaby być chyba w lecznicy ( nie wiem czy tak można ) bo szwy itd....
------------------------

wiga138

Post » Wto lis 24, 2009 16:39 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

wiga138 pisze:
Akima pisze:ostatnio Shreck okazał się być u nas Panią Shreckową :-) Nie mam doświadczenia w psiakach. Moze być też Figa i Daktyl albo... nie wiem. Jutro wstawię ogłoszenie, może do tego czasu dojdą zdjęcia mamy. Czytałaś tekst, ok?

nie dostałam tekstu.
Wracając do pytania sterylizacji suni. Tak jak pisałam ona jest b.b.b. płochliwa. żeby ja złapać trzeba albo.....na linkę albo środek uspakajający. Ale ogólnie jest milutka tylko trochę "wolna" innaczej. Podobno lekarz który szczepił wiejskie psy tez nie mógł jej złapać....albo nie chciał. Po sterylizacji musiałaby być chyba w lecznicy ( nie wiem czy tak można ) bo szwy itd....

poszukam ludzi którzy ci pomogą
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Śro lis 25, 2009 10:53 Re: Pirat dzielnie walczy o lepsze jutro. 3 x powiększone serce

Piratek jak zwykle :-) Tylko, że już mi saszetki nie smakują. Podjada duzo Royala dla nerkowóc i czasem dla urozmaicenia podam mu Exigenta. Dzisiaj wieczorem zdjęcie RTG, trzymajcie kciuki żeby było po zastrzykach bo Piratowi się już nie podoba i stosuje przemoc domową :cry:

Wiga czy mam już dac ogłoszeni na allegro czy czekamy do weekendu na zdjęcia suni i płeć drugiego psiaka ? Czy ktoś się z Tobą kontaktował?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]