Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 15:01 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Coz, jak widac nie umiem wkleic zdjecia :(

Pozdrawiam - ula

ulad

Od: Czw lis 12, 2009 20:19

Post » Wto lis 24, 2009 15:17 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

ja teraz Ci nie pomoge,ale ktoras z dziewczyn zapewne wieczorkeim poradzi jak wrzucac fotki :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto lis 24, 2009 15:19 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

dzięki Never,jeśli nie uda się załatwić bezpłatnej sterylki ,to koszt sterylki ze zniżką deklaruję się sama ponieść.Są bardziej potrzebujące koty.Byłam dziś z koteczką u weta,dostałam kocie feromony Feliwaya ,kicia jest strasznie zestresowana,mam nadzieję ,że to pomoże

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Wto lis 24, 2009 15:41 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

miniboni17 pisze:dzięki Never,jeśli nie uda się załatwić bezpłatnej sterylki ,to koszt sterylki ze zniżką deklaruję się sama ponieść.Są bardziej potrzebujące koty.Byłam dziś z koteczką u weta,dostałam kocie feromony Feliwaya ,kicia jest strasznie zestresowana,mam nadzieję ,że to pomoże

Czekam na odp. w sprawie bezplatnej sterylki - to jest kotka porzucona, wiec moze by sie udalo.

Tak jak pisalam - u szept sa na koncie pieniadze ze zbiorki na kotka, ktorego nie udalo sie uratowac - mamy zgode na ich wydanie na inne zwierzaki, wiec jesli ktos z dt jest w potrzebie, to chcialabym zeby wiedzial, ze nie jest sam i ze watek jest glownie po to, zeby pomagac.
Jesli trzeba bedzie kupic jedzenie, zaplacic za testy, leczenie - proszę o informacje.
Oczywiscie bedziemy wyciagac kolejne zwierzaki - jak tylko beda dt. Tylko strasznie glupia jest sytuacja, kiedy nie mozna pochwalic sie zwierzakami i oficjalnie na forum szukac im domkow :roll: A jest sie czym chwalic - Paluszki sa niesamowite :D Mam nadzieje, ze szept zda niedlugo relację :D I nie tylko ona :wink:

Never

Post » Wto lis 24, 2009 16:34 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

no wlasnie, bo wszyscy jestesmy spragnieni informacji :mrgreen:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lis 24, 2009 16:45 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Cóż ja mogę powiedzieć.. Właśnie moja Paluszanka wlazła mi na kolana i nie daje pisać!
siuhouyW8YUE98JJHXOUYSDJHBAIUNJN

o właśnie, to z pozdrowieniami od Elenki (imię od chrzestnej, moim zdaniem - doskonałe, co powiesz, Never?). Podrosłe cudo, wdzięczne za cały świat. To rewelacyjny kot, jak wszystkie ze schronisk: wdzięczne, rozmruczane, najszczęśliwsze na świecie, że je ktoś przytula i daje dobrze jeść ;)
Pozdrawiamy wszystkie, a Elenka mruczy jak traktorek

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

Post » Wto lis 24, 2009 16:53 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

:)
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lis 24, 2009 17:04 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

jak fajnie!!! :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto lis 24, 2009 17:04 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

hop Paluszki!
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lis 24, 2009 17:19 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

szept pisze:Cóż ja mogę powiedzieć.. Właśnie moja Paluszanka wlazła mi na kolana i nie daje pisać!
siuhouyW8YUE98JJHXOUYSDJHBAIUNJN

o właśnie, to z pozdrowieniami od Elenki (imię od chrzestnej, moim zdaniem - doskonałe, co powiesz, Never?). Podrosłe cudo, wdzięczne za cały świat. To rewelacyjny kot, jak wszystkie ze schronisk: wdzięczne, rozmruczane, najszczęśliwsze na świecie, że je ktoś przytula i daje dobrze jeść ;)
Pozdrawiamy wszystkie, a Elenka mruczy jak traktorek

Ja na razie trzymam sie pierwszej Twojej wersji - Kruszynka :D Ewentualnie traktorek :D Ostatecznie - Iskierka. Na 4 wersje nie mam sily, zwlaszcza, ze pewnie ich bedzie jeszcze parenaście. To samo z Mizianką - Sówką - Gibonkiem - Puchatkiem - Gracją - i cholera juz nie pamietam co bylo, ale cos jeszcze mi sie po biednej głowie telepie.... :wink:

Never

Post » Wto lis 24, 2009 17:28 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

ja juz musze zmykac, proszę tradycyjnie o podrzucanie bazarka - jeszcze sa fajne fanty - wielka kocia torba na zakupy, foremki do ciastek w kształcie kotow, wielka pucha RC z beretką - wszystko z chomikowanych fadzetowych zapasow :D

A jak tam szept dzisiejsza wizyta u weta? Mala Nr 2 zdrowa? oprocz tego, co ma i leczymy?
A Mala nr 1 (Miziak) - mniejszy brzuszek? BTW Miziak to od wczoraj kot z dziurami - conajmniej trzema :twisted:

Never

Post » Wto lis 24, 2009 17:45 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

cudowne sa te kocie przylepy - duzo zdroweczka im zycze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lis 24, 2009 17:56 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

tak potwierdzam,porzucona buraska w piątek jedzie na sterylkę do Koterii.Moja paluszkowa Kasia cudowna,miziasta,spała już ze mną w łóżku,barankuje,apetyt dopisuje ,z kuwetą też nie ma problemu.
Wielkie dzięki dla Never za pomoc i zaangażowanie :1luvu:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Wto lis 24, 2009 18:05 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

szczepcie te koty z Palucha jesli tam nie byly szczepione
przed zabiegami
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia][następna]