Bury tercet: Ala, Niki, Alek - koncertów nadszedł czas, w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 22:50 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Satyr77 pisze:Cameo współczuję, taki kot raczej miziakiem nie będzie, ale przynajmniej nie będzie się bał ludzi. Dużo pracy cię z nim czeka. Powodzenia :ok:

Satyr, Ty nie drażnij Cameo :wink: Ona nie zrobi z kota miziaka? Ona? Żałuj, ze nie widziałeś Kaya w schronisku. Kot na widok człowieka zamarzał, kamieniał, bał się ruszyć. A teraz siedzi u Seniora i idzie w zaparte, ze ten Duży jest jego, tylko jego i żadnych innych kotów głaskać nie będzie. Ma przecież parę ładnych kilogramów Kaya do miziania :D

A propos - Cameo, ile waży teraz Kay?
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Wto lis 24, 2009 8:03 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Cameo jak dobrze, że jesteś, że Aluś ma Ciebie.

Czuje się bezpieczny spacerując z podniesionym ogonkiem. Tobie zaufa, ale krzywd wyrządzonych przez człowieka nie zapomni nigdy.

Mocne kciuki za trójeczkę :ok:

rabarbar

Od: Czw cze 15, 2006 10:32

Post » Wto lis 24, 2009 12:23 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Dopiero teraz znalazłam wątek, ja to mam refleks :oops:.
Ale za to wszystko nadrobiłam i cały wątek przeczytałam.

Fotki piękne, kociaste są wspaniałe, nie wiadomo który najfajniejszy.

W sprawieNiki cisza kompletna, zresztą w sprawie dwóch innych ogłoszeń, które wystawiłam też. Czy juz wszyscy się zakocili i nikt juz nie szuka kota czy co ? :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lis 24, 2009 15:14 Re: Alek, Ala i mała "sierota" Niki:) foty, foty s.5

Cameo pisze:

Obrazek

Nikutku,nie czas na banie się myk-myk :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 24, 2009 15:16 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Cameo pisze:No i moje kochane trio... magiczna trójeczka chce już myknąć do domku :!:

Obrazek

O JA PIERDZIU 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

musiałam małe fifty-fifty zrobić w podpisie,żebym mogła na to cały czas patrzeć
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 24, 2009 19:48 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Cameo pisze:No i moje kochane trio... magiczna trójeczka chce już myknąć do domku :!:

Obrazek

NO dobra.......................... ja odpływam :oops: :oops: :) :oops: :oops: :oops:

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Coś pięknego................
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto lis 24, 2009 19:49 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Wymiękłam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lis 24, 2009 19:55 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Babett_B pisze:A propos - Cameo, ile waży teraz Kay?

Kay był u weterynarza...

8)

Już na samym wejściu powiedziałam: "zamknąć drzwi, i dawać tu parę skórzanych rękawic, i może jeszcze jakiś materiał". Vet nic nie powiedział, tylko otworzył torbę do której bałam się zajrzeć i wyciągnął z niej, kupę białego futra, następnie wziął na ręce. Dobrze że nie widział mojej miny, bo normalnie szczęka mi opadła. Przypominam, że on był pół roku temu u weta, i nawet nie pozwolił się wyciągnąć z transportera, przy okazji, podrapał weterynarza do krwi. A teraz chciał nawet zwiedzać gabinet, zero syków, kompletnie nic. Nawet się do mnie miział na stole, budząc zainteresowanie lekarzy, że śliczny i wogóle. Kay ma świerzbowca :shock: nie wiem skąd, bo Kay mieszka sam, a żaden z moich kotów nie drapie się po uszach z wyjątkiem Majeczki (może od niej? a Majeczka chyba od Argi? bo Alek i Niki mają czyste uszy) Argi drapała się u mnie okropnie, dlatego dostała Frotlin'a, to mogła i mieć świerzbowca :( no i pazury obcięte...

Wiem, że nikt mi nie uwierzy, dlatego żałuję że nie wziełam aparatu 8) Kay waży 4,800 8)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lis 24, 2009 20:39 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Cameo pisze:Już na samym wejściu powiedziałam: "zamknąć drzwi, i dawać tu parę skórzanych rękawic, i może jeszcze jakiś materiał". Vet nic nie powiedział, tylko otworzył torbę do której bałam się zajrzeć i wyciągnął z niej, kupę białego futra, następnie wziął na ręce. Dobrze że nie widział mojej miny, bo normalnie szczęka mi opadła.

I tak ma być! :mrgreen: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto lis 24, 2009 21:02 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

No ! i tak trzymać ! :ok: :ok: :ok: :ok:

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Wto lis 24, 2009 21:06 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

pisiokot pisze:W sprawieNiki cisza kompletna, zresztą w sprawie dwóch innych ogłoszeń, które wystawiłam też. Czy juz wszyscy się zakocili i nikt juz nie szuka kota czy co ? :roll:

O Alę pytają. Mi się wydaje, że to dlatego, że Niki nie jest jeszcze wysterylizowana... może po zabiegu coś ruszy.

Cameo

Post » Wto lis 24, 2009 21:52 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Wto lis 24, 2009 22:52 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

po pierwsze :ok: za wszystkie kotecki i adopcje :lol:
Po drugie: Cameo, masz kawał białej doopki :mrgreen: miziastej :mrgreen: eh, on jest tak cudnie maźnięty na łebku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lolak

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Wto lis 24, 2009 23:29 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

No tak, nie pochwaliłam się cudownym banerkiem, zrobionym "na spółkę" z ciocią ruru :oops:

Podziękowałam na PW, ale publicznie nie zaszkodzi :lol: dziękuję :1luvu:

Zastanawiałam się nad tą wycieczką do weta. Bałam się o jego zdrowie psychiczne (i swoje zresztą też :roll:) ale to drapanie uszu nie dawało mi spokoju, w końcu zapakowałam go do torby (takiej kociej) i do samochodu. Oczywiście miałam stracha :roll: a był bardzo grzeczny w podróży, interesowały go widoki za oknem, ale Kay to podróżnik, więc zdążył się już przyzwyczaić :mrgreen: no ale jak Vet go przytulił to zdębiałam :shock: znaczy, że Kaykosz zaczyna też ufać innym ludziom :) to dobry znak :)

Alek przywitał mnie wczoraj z podniesionym ogonkiem. Ale nie wiem czy wtedy nie siusiał, bo potem wszystko było mokre :roll: ale nie widziałam żeby "narobił" gdzieś ze strachu, to raczej Argi, Kay i może Niki potrafili tak zrobić ze stresu, ale nie Alek :roll: Alek, który się dzisiaj rozmruczał, no ale wcześniej wlazł do zlewu i krzyczał okropnie :( zrobiło mi się go żal :(

Cameo

Post » Wto lis 24, 2009 23:37 Re: Bure trio, czyli Alek, Ala i sierotka Niki:) Foto s.5

A gdzie jest kod?

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

[poprzednia][następna]