Świat bez Zajonca...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 16, 2009 20:33 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

pisiokot pisze:Porżałam sobie do rozpuku, wybacz :lol:.

No wybaczam Ci, Ciociu Kochana, nie?

Choć jednak nie spodziewałem się tego po Tobie!

iskra666 pisze: :ryk:

Po Cioci Iskrze666 też nie :roll:

To są prawidłowe reakcje:

mar9 pisze:ło matko, zero szacunku, ech ta dzisiejsza młodzież, 8O Zajonczku, przytulam, :1luvu:

Afatima pisze:Matko rozmaita, te uszka Zajonczka na ostatnim zdjęciu mówią wszystko... mi sie serce pokrajało na kawałeczki :crying:

:1luvu: :1luvu:

Marcellina pisze:Zajoncku, ty sobie popatrz na zdjęcie, gdzie nad twoją głową schyla się trójkolorowy łepek. I co ? Leży tam na deseczce taki kawałek mięska, którego wcześniej na fotkach miało nie być, bo młodzież niby skrytożerczo pożarła 8O
Zajoncu, to prowokacja jakaś jest, żebyś pogonił młodych, a potem będzie na ciebie - sprawdź ty lepiej, kto się zajął spreparowaniem zdjęć, bo że nie Jola i ty, to jestem pewien. Przyjacielski Życzliwy Przyjaciel Zajonców - Roody Holmes :kotek:

Roody Holmsie, Przyjacielski Życzliwy Przyjacielu Zajonców! - pragnę Cię zapewnić, że bez względu na konsekwencje, młode goniłem, gonię i będę gonić! :mrgreen:

A co do zdjęć - to żadne nie jest 'spreparowane' (no, w jednym Jola podkręciła ostrość, bo tylko to potrafi :mrgreen: ), a ten kawałek mięsa, co go Trybulka nie zjadła dla zachowania pozorów - to on jest na wcześniejszych zdjęciach też, tylko go trochę Trybulka przestawiła. Albo Jola, bo ona jak cyka zdjęcia, to zawsze robi jeszcze coś innego, i przestawia wtedy różne rzeczy - i potem zdjęcia wyglądają jak 'spreparowane' :twisted: i to nieudolnie :mrgreen:

^*^
Zajonczek.
Im bardziej poznaję koty,
tym bardziej kocham zajonce.

Zajonc

Od: Pon gru 31, 2007 18:39

Post » Wto lis 17, 2009 7:25 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Zajonc pisze:
pisiokot pisze:Porżałam sobie do rozpuku, wybacz :lol:.

No wybaczam Ci, Ciociu Kochana, nie?

Choć jednak nie spodziewałem się tego po Tobie!

iskra666 pisze: :ryk:

Po Cioci Iskrze666 też nie :roll:

To są prawidłowe reakcje:

mar9 pisze:ło matko, zero szacunku, ech ta dzisiejsza młodzież, 8O Zajonczku, przytulam, :1luvu:

Afatima pisze:Matko rozmaita, te uszka Zajonczka na ostatnim zdjęciu mówią wszystko... mi sie serce pokrajało na kawałeczki :crying:

:1luvu: :1luvu:

Marcellina pisze:Zajoncku, ty sobie popatrz na zdjęcie, gdzie nad twoją głową schyla się trójkolorowy łepek. I co ? Leży tam na deseczce taki kawałek mięska, którego wcześniej na fotkach miało nie być, bo młodzież niby skrytożerczo pożarła 8O
Zajoncu, to prowokacja jakaś jest, żebyś pogonił młodych, a potem będzie na ciebie - sprawdź ty lepiej, kto się zajął spreparowaniem zdjęć, bo że nie Jola i ty, to jestem pewien. Przyjacielski Życzliwy Przyjaciel Zajonców - Roody Holmes :kotek:

Roody Holmsie, Przyjacielski Życzliwy Przyjacielu Zajonców! - pragnę Cię zapewnić, że bez względu na konsekwencje, młode goniłem, gonię i będę gonić! :mrgreen:

A co do zdjęć - to żadne nie jest 'spreparowane' (no, w jednym Jola podkręciła ostrość, bo tylko to potrafi :mrgreen: ), a ten kawałek mięsa, co go Trybulka nie zjadła dla zachowania pozorów - to on jest na wcześniejszych zdjęciach też, tylko go trochę Trybulka przestawiła. Albo Jola, bo ona jak cyka zdjęcia, to zawsze robi jeszcze coś innego, i przestawia wtedy różne rzeczy - i potem zdjęcia wyglądają jak 'spreparowane' :twisted: i to nieudolnie :mrgreen:

^*^
Zajonczek.

Zajonczku, a może by tą młodzież do szkoły wysłać, co?
Popytaj wśród domowych kotów, czy by któryś się nie nadał na psora, no chyba żebyś Ty osobiście zechciał wlać w te młode główki trochę wiedzy, rozumu i dobrego wychowania.
Wiesz, jak to mówią: czym skorupka za młodu...
A swoją drogą, to śliczna ta Wasza kocia młodzież, szkoda tylko, że nie okazuje należnego szacunku starszym.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lis 17, 2009 8:13 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Dobrego dnia Zajonczku :1luvu:

Foto superaśne :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt lis 20, 2009 23:37 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Zajonczku, jak tam młodzież?
Włazi Ci na głowę, czy znalazły już nowych Dużych?
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Wto lis 24, 2009 12:25 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Monisek pisze:Zajonczku, jak tam młodzież?

Młodzież pewnie leży na klawiaturze i biedny Zajaczek nie ma kontaktu ze światem :roll:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lis 24, 2009 14:07 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Zagladam, choc rzadko się odzywam.
pomóc w sensie materialnym nie potrafię, bo teraz na stanie domowopiwnicznym sporo, oj sporo. Ale pomyślałam sobie, że cioteczki mogłyby zafundowac ferajnie mrożone mieso.
10 kg wołowo-indyczego (najbardziej moim smakuje) w wygodnych kostkach 25 dkg kosztuje 32 zł. Pan będzie jutro jechał z Bielska w kierunku Katowic. Jesli znajdą się sponsorzy to warto skorzystac. Zwykle jeździ raz w tygodniu w tym kierunku.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 24, 2009 14:48 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Lidka pisze:Zagladam, choc rzadko się odzywam.
pomóc w sensie materialnym nie potrafię, bo teraz na stanie domowopiwnicznym sporo, oj sporo. Ale pomyślałam sobie, że cioteczki mogłyby zafundowac ferajnie mrożone mieso.
10 kg wołowo-indyczego (najbardziej moim smakuje) w wygodnych kostkach 25 dkg kosztuje 32 zł. Pan będzie jutro jechał z Bielska w kierunku Katowic. Jesli znajdą się sponsorzy to warto skorzystac. Zwykle jeździ raz w tygodniu w tym kierunku.

oooo jaka fajna propozycja
niewiem tylko jak Jola stoi z miejscem do zamrażania
juz wiem :lol: rozmawiałam z Jolą przed chwilą
upchnie, najwyżej koty dostaną duzo mięska naraz, jak się wszystko nie zmieści
To co nr konta poproszę ,to prześlę pieniążki :kotek:
Dorta
PS. a do Opola pan nie jeżdzi z takim dobrem
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Wto lis 24, 2009 15:06 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

W Jastrzębiu pan będzie we czwartek.
A do Opola jadac do Wroclawia chyba w przyszłym tygodniu tez może coś podrzucic, zorganizujcie sie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 24, 2009 16:27 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Koteczku,

doszedl grosz od Mru? :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lis 24, 2009 20:19 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Lidka pisze:Zagladam, choc rzadko się odzywam.

Ciociu Lidko Kochana, kocham Cię już od dawna! :1luvu:

A teraz wiem, że niebezzasadnie :D

Dorota pisze:Koteczku,

doszedl grosz od Mru? :oops:

Doszedł, Ciociu Najmilejsza - dziękuję Ci bardzo serdecznie! :1luvu:

(i przepraszam, że odpowiadam za 'Koteczka' - ale wszystkie rwały się do odpowiedzi, więc wziąłem sprawę w Swoje Ręce :P )

I jeszcze dziękuję Mojej Cioci Moś za wpłatę adopcyjną dla Mnie! :1luvu:

A Funcio dziękuje Mojej Cioci Magdalenie za wpłatę adopcyjną dla niego! :1luvu:

A Jola strasznie dziękuje Mojej Cioci Dorcie za kolejne pieniążki na leki dla niej! :1luvu:
Bez tego byłoby z nią dużo gorzej niż jest!
I jeszcze teraz Ciocia Dorta fundnęła nam to mięsko od Cioci Lidki! :1luvu:

A dziś dostaliśmy też puszki Felixa! 54 sztuki! :D
I jeszcze czekamy na 60 l drewnianego żwirku! (tzn. niektórzy czekają, a niektórzy mają nadzieję, że nie dojdzie, bo wolą inne podłoże niż żwirek - Jola właśnie wyrzuciła zasikaną cebulę z pojemnika, który stał na parapecie w kuchni :lol: ).

Wszystko to zamówiła jak zwykle Moja Ciocia Myshka :1luvu: - i jeszcze wystawiła na ten cel bazarek, który wygrały Moje Ciocie: Theodora i Boni! :1luvu:

Reszta pieniążków została z poprzedniego zamówienia, dzięki temu, że Moje Ciocie - Elwirka, Kwinta i Yanachaska - były takie hojne! :1luvu:
Wszystkim Ciociofankom Moim Kochanym dziękuję i ślę Moje Słodkie Buziaki! Obrazek

Koty się dołączają do podziękowań!
(a co do buziaków, do zdołałem im wysperswadować, więc nie macie się czego obawiać :wink: )

I Jola też bardzo dziękuje! :P

^*^
Zajonczek.
Ostatnio edytowano Wto lis 24, 2009 20:42 przez Zajonc, łącznie edytowano 1 raz

Zajonc

Post » Wto lis 24, 2009 20:35 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

To wielki zaszczyt dla mnie, Zajoncu, nosić miano Twojej cioci :!: :oops:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Wto lis 24, 2009 20:43 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

zajoncku- niech moś bedzie z toba :!: :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lis 24, 2009 20:57 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Theodora pisze:To wielki zaszczyt dla mnie, Zajoncu, nosić miano Twojej cioci :!: :oops:

A dla Mnie mieć Taką Ciocię, nie :?: :oops:

A jeśli chcesz, Ciociu, to możesz być nawet Moją Ciociofanką! :D

I wtedy Cię wpiszę do Mojego Kajecika z Ciociofankami :smokin:

^*^
Zajonczek.

Zajonc

Post » Wto lis 24, 2009 21:02 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

moś pisze:zajoncku- niech moś bedzie z toba :!: :D

A Ciebie niech Zajonczek nigdy nie opuści, Mosiu! :ok: :D

^*^
Zajonczek.

Zajonc

Post » Wto lis 24, 2009 21:22 Re: Wontek Zajonca: Dzisiejsza młodzież - refleksje!

Monisek pisze:Zajonczku, jak tam młodzież?

Niestety, Ciociu Kochana, siostry Sisters dalej się u nas panoszą :(

Mają już nawet kolejną mamusię! (Funcio)

Jola była umówiona z trzema domami - i za każdym razem kończyło się tak samo: gdy załatwiła transport, domki sprawiły sobie już innego kota :|

Czarno to widzę!

^*^
Zajonczek.

Zajonc

[poprzednia][następna]