Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 24, 2009 10:15 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

ALLLE BOSKIE TE FOTECZKI :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lis 24, 2009 10:18 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka odwiedzinki maiły tyskie mruczki od Kociary i jej kolerzanki Izy , zostały troszke wymizoane i dostały około 30dkg puriny dla kociat i 2 saszetki animondy :):):)
Bardzo dziekuje :):):)

Szkoda,że ja tak daleko mieszkam :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 24, 2009 10:32 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Korciaczki pisze:Tigra- kocha i chce być kochana. Piękna pani prosi o dom

ogłoszenia:

kocurkowo.net
kupsprzedaj.pl
koty.pl
adopcjakota.pl
olx.pl
nasipupile.pl
kupiepsa.pl
kokosy.pl
najpewniej.pl
e-zwierzak.pl
morusek.pl
ofertka.pl

i gdzieś tam jeszcze.

Korciaczki bardzo , bardzo dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 24, 2009 10:34 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

kasiaigandalf pisze:Witamy sie! :)
To ja odezwalam sie na NK w sprawie adopcji kociaka. Na razie obserwujemy i czekamy na dzien, w ktorym bedziemy mogli przyjac do siebie kociaka :)

Witamy na wątku :1luvu: A kotów do koloru do wyboru :lol:
Kociara 82 bardzo dziękuje że tyskie mruczki sa na NK :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 24, 2009 10:36 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Zuzu po konsultacji nie bedzie mial usuwanych łamaczy :lol:
A Tenorek bez zmian mimo nowych leków i 2 rodszaji kroplówek ::(
W aptece wczoraj zapłaciłam ponad 50 zł :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 24, 2009 13:03 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Witam :)
obiecałam, że będę zaglądać i podrzucać wątek :)
No to jestem :)
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Wto lis 24, 2009 13:10 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

witaj Kessi77 na wątku tyskich mruczków :1luvu: czy któryś kociak wpadł Ci w oko? Są tu do koloru do wyboru a wszystkie kochane i szukające swojego Dużego

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto lis 24, 2009 13:46 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

miłka pisze:witaj Kessi77 na wątku tyskich mruczków :1luvu: czy któryś kociak wpadł Ci w oko? Są tu do koloru do wyboru a wszystkie kochane i szukające swojego Dużego

:) wystarczy mi jak na razie mój Perik (kłot) i Astro (psia)
nie planuję dokocenia, a obiecałam Juście zaglądać tutaj i podrzucać tyskie mruczki :)
mam nadzieje, że kociaki szybko znajdą dom :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam,
Kessi77

Obrazek

Kessi77

Od: Nie lip 26, 2009 7:23

Post » Wto lis 24, 2009 14:18 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Wczoraj juz mi sie tak nie chcialo, wiec z lekkim poslizgiem, ale jest :)

Wczoraj odwiedzilam sobie moje kochaniutkie psie i kocie futerka :)

Na sam poczatek wmeldowala mi sie na kolana Primcia :) Bardzo dobrze nam sie wspolpracowalo :lol: Polozyla sie na prawym kolanku, pomizialam ja, po jakims czasie ona "miau" no to przestalam glaskac, a ona sobie dalej lezala i lekko drzemala, znowu zaczela sie lasic, no to pomizialam, po czasie znowu "miau" no to przestalam. I w taki sposob Primcia spedzila mi na kolanach z 40 minut minimum :)
Na drugim kolanie w miedzy czasie polozyla sie Majeczka, wiec tez zostala wymiziana :) Wogole Majeczka to strasznie inteligentna koteczka. Jak do niej cos mowie, to mam wrazenie, ze rozumie kazde slowo, ma to cos w spojrzeniu :) Jestem Majeczka zafascynowanai zapisuje sie do jej fanclubu :mrgreen:
Ozzinek podczas tego spal sobie :) Dopiero gdy dziewczyny zeszly przyszedl na mizianko :1luvu: :) On tez ma takie madre spojrzenie, ale Maja powala (w koncu kobieta :mrgreen: )
Zuzu tez wymiziany :1luvu: On tez cierpliwie czekal na kolejke, ale on tez wie, ze jego chocby sie swiat walil, to wymiziam :1luvu:
Psotce to w glowie psoty :lol: Malenka pewnie by sie pobawic chciala, bryka, no ale z nia to jak z jajkiem, strach krzywde zrobic :? No wiec delikatnie wymiziana w klatce :)
Zachowanie Frotki i Amelki mi sie podoba :ryk: Gdy je sie bierze na rece to panika w oczach :ryk: ale gdy tylko sie zacznie miziac to sie uspokajaja :) I spioszki z nich :lol:
Tajga, moje kochane ADHD :1luvu: To jeszcze taka ciapa troszke, ona to calkowite przeciwienstwo kociej gracji, ale ja ja wlasnie za to kocham, jest przeslodka :1luvu: Traktorkiem to ona dorównuje Ozziemu :) Polozyla mi sie na kolankach i rozmruczala na calego. Taka spokojna byla :)
Miki sobie spal na kanapie, Tequilla mu sie wcisnela pod lebek, najpierw sie zbudzil taki oburzony, ale jak zobaczyl, ze to dama do niego przyszla wygladal na zadowolonego :ryk: No i tak przespali prawie caly dzien :ryk:
Tenorek wykazal zainteresowanie trawa swinki, a potem dzikuskami Kika i Felixem :) Jego koszyczek w ktorym przebywa stal obok ich klatki, wiec sobie z poslanka obserwowal maluchy.

Fotki beda lada chwila :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 24, 2009 14:31 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

FROTKA
Obrazek
KIKA & FELIX
Obrazek
MAJECZKA
Obrazek
OZZY
Obrazek
TEQUILLA & MIKI
Obrazek
ZUZU
Obrazek
TAJGA
Obrazek
TENOREK
Obrazek
KOCIA KANAPA :ryk:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 24, 2009 14:42 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Justa&Zwierzaki pisze:
Kociara 82 bardzo dziękuje że tyskie mruczki sa na NK :1luvu:

Sis pięknie zrobiła ten profilek na nk.Aż samo oko przyciąga.Te opisy,zdjęcia itp

Sis ode mnie ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 24, 2009 14:45 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:
TENOREK
Obrazek

SŁONECZKO KOCHANE,ZDROWIEJ NAM SZYBCIUTKO :!: :!: :!:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 24, 2009 14:46 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:
KOCIA KANAPA :ryk:
Obrazek

I cała zajęta,wzdłuż i w szerz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lis 24, 2009 14:55 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:ryk: zdjęcie kociej kanapy super, czy tak wyglądała Caragh ta kolejka do Ciebie i miziania?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto lis 24, 2009 14:57 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A ja się pytam o Bonę.... czy ktoś widział tą śliczną koteczkę?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]