MaryLux pisze:Czyli jak nie urok, to przemarsz wojsk
No troszeczkę.Ale nic dodatkowo się nie dzieje.Jak doładuję phona Maryś to zrobimy coś jak ostatnio,wiesz....
Dzisiaj mam wolne to spoko,będę sama później to loos bloos
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Czyli jak nie urok, to przemarsz wojsk
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Czyli jak nie urok, to przemarsz wojsk
No troszeczkę.Ale nic dodatkowo się nie dzieje.Jak doładuję phona Maryś to zrobimy coś jak ostatnio,wiesz....
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Czyli jak nie urok, to przemarsz wojsk
Spoko, ja będę miała looza tak po 18, jestem zdecydowanie za takimi wyczynami, jakie masz na myśli
MaryLux pisze:Ojej, to tak dłuuuuugoooooo się wlece? U mnie już go chwilę nie ma
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Ojej, to tak dłuuuuugoooooo się wlece? U mnie już go chwilę nie ma
No wlecze się wlecze.Może jak te chmurzyska sobie pójdą,to przyjdzie,bo te chmurzyska je pewno blokują
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Ojej, to tak dłuuuuugoooooo się wlece? U mnie już go chwilę nie ma
No wlecze się wlecze.Może jak te chmurzyska sobie pójdą,to przyjdzie,bo te chmurzyska je pewno blokują
Precz z chmurzyskami!
kociczka39 pisze:
Tak,tak Pluszaczku,akysz-akysz,srum-srum
Chmurzyska pajdut w p.......!!!!!mmmrrraaaauuuu
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:
Tak,tak Pluszaczku,akysz-akysz,srum-srum
Chmurzyska pajdut w p.......!!!!!mmmrrraaaauuuu
... w howno!
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Nul i 213 gości