Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:http://morse.compelo.com/ WEJDZ NA TA STRONE. SA 2 TABELKI. WKLEJ TEN TEKST PISANY MORSEM DO TEJ DOLNEJ, KLIKNIJ W WYGENERUJ, A W GORNEJ ZNAJDZIESZ TEKST NORMALNY, TLUMACZENIE Z MORSA
-... ..- --.. .. .- -- .--. .-. --- ... - --- .-- .--. -.-- ... --.. -.-. --.. . -.- --..-- .. -. . -.-. --.. -.- --- ---... *
Tak właśnie zrobiłam - i nic się nie wygenerowało
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:http://morse.compelo.com/ WEJDZ NA TA STRONE. SA 2 TABELKI. WKLEJ TEN TEKST PISANY MORSEM DO TEJ DOLNEJ, KLIKNIJ W WYGENERUJ, A W GORNEJ ZNAJDZIESZ TEKST NORMALNY, TLUMACZENIE Z MORSA
-... ..- --.. .. .- -- .--. .-. --- ... - --- .-- .--. -.-- ... --.. -.-. --.. . -.- --..-- .. -. . -.-. --.. -.- --- ---... *
Tak właśnie zrobiłam - i nic się nie wygenerowało
A wziełaś Marysiu skopiowałaś to w tę dolną ramkę ?Tam gdzie pisze pod nią "wygeneruj zwykły alfabet"?
kasia86 pisze:Myszko śpisz?
MaryLux pisze:Mysia psysła<hopsa><hopsa>
Inka
MaryLux pisze:
Tak właśnie zrobiłam - i zero reakcji
MaryLux pisze:Mysiu, nasz Doctorro powiedział, ze Kuku jest romantyczna. Co to znacyyyyyyy?
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
W górnej ramce powinien Ci się przetłumaczony tekst pokazać,jak po skopiowaniu w dolną naciśniesz to "wygeneruj zwykły alfabet"
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Mysiu, nasz Doctorro powiedział, ze Kuku jest romantyczna. Co to znacyyyyyyy?
Łooooo,mo.że od niej Doctorro obcieruchy dostał,mmmaaarrraaauu.
I może dawno o niego żadna kocica się nie obcierała,mmmrrraaauuu![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
W górnej ramce powinien Ci się przetłumaczony tekst pokazać,jak po skopiowaniu w dolną naciśniesz to "wygeneruj zwykły alfabet"
Powinien, ale się nie pojawił. Trzeba się zarejestrować na tej stronce?
MaryLux pisze:
Nie dostał obcieruchów od Kuku... A on w domu ma KizięMizię od mojej Chrzestnej i córeczkę
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Nie dostał obcieruchów od Kuku... A on w domu ma KizięMizię od mojej Chrzestnej i córeczkę
Łoooo,to nie wiem,może co go naszło,mmmrrraaauuu,podoba mu się Kuku,mmmrrraaauuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, MB&Ofelia, Nul, Silverblue i 243 gości