za domki dla kociastych i zdrówko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Cisza, telefon milczy, emaila też nie ma, chyba się rozmyślili, trudno, czekamy dalej.
Dzisiaj będę mało w necie, usuwałam ząb spod dziąsła i nie wiem, co przyniosą dalsze godziny.
Na razie jeszcze działa znieczulenie, mogłybyście potrzymać kciuki?, tym razem za mnie, żeby jak najmniej bolało.
Sama wizyta u chirurga-stomatologa to brrr... nikomu tego nie życzę
Gibutkowa pisze:Marysiu - Eludril - płyn do płukania. Jest antybakteryjny i jest właśnie po zabiegach dentystycznych. Ja też nim gardło przepłukuję jak mi się zapalenie zaczyna i po dwóch płukaniach przechodzi
A jak mazidło? Coś mama mi ostatnio mówiła że kitu dostać nie mogła. Poszukam we Wrocku i jej zawiozę do zrobienia, to jakby co to daj znać, to podeślę dla Uszatego
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Marysiu - Eludril - płyn do płukania. Jest antybakteryjny i jest właśnie po zabiegach dentystycznych. Ja też nim gardło przepłukuję jak mi się zapalenie zaczyna i po dwóch płukaniach przechodzi
A jak mazidło? Coś mama mi ostatnio mówiła że kitu dostać nie mogła. Poszukam we Wrocku i jej zawiozę do zrobienia, to jakby co to daj znać, to podeślę dla Uszatego
dzięki za radę, kupię w aptece a mazidło się kończy, gdybyś mogła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, puszatek i 98 gości