Moderator: Estraven
wiga138 pisze:Czy to Twoja poczta ?
Historia psiaczków i jej mamy niewesoła......to pierwszy miot , który uratowałam od śmierci.....

Akima pisze:wiga138 pisze:Czy to Twoja poczta ?
Historia psiaczków i jej mamy niewesoła......to pierwszy miot , który uratowałam od śmierci.....
tak, moja własna osobista
solangelica pisze:Akima pisze:wiga138 pisze:Czy to Twoja poczta ?
tak, moja własna osobista
Akima, czy Ty masz moze do mnie email? jak dostaniesz fotki od wigi to przeslij mi tez prosze.
ja tez rzuce haslo wsrod znajomych psiarzy...a nuz widelec
guaraneskaUSUŃ@TOgmail.com
EDIT: trzymam kciuki za reszte wychodzacych aniolkow kocich.

solangelica pisze:Halny? To wiele tlumaczy, bo ja nie moglam zasnac dlugo a bylam bardzo zmeczona. Koty rozrabialy po przedpokoju pol nocy.
U nas nienawisc Glusia do mnie przekroczyla wczoraj wszelkie poziomy. Koci katar a wiec antybiotyk w zastrzykach. Tak mi sie wydawalo ze im bez problemu podam bo przeciez robilam na Kocimskiej zastrzyki i swoim tez... W przypadku Glusia sie nie udalo.
Felek dostal zastrzyk po przyduszeniu go poduszkateraz jak go chce wziac na rece to prycha na mnie i jest bardzo obrazony. Tlumacze gnypowi ze to dla jego dobra ale co tam... Przekupie go dzis kawalkiem wedzonego boczku, moze mi wybaczy...
Fumik ma potwornie brzydkie oko. Wczoraj Sebek go zabral jedynego do weta bo nie mielismy transportu zeby wszystkie ogony zabrac. Wet przepisal wszystkim antybiotyki ale powiedzial ze od razu trzeba bylo wszystkim kotom podac jak tylko Trisza zaczela chorowac.
Ta. Szostke kotow zabierz do weta z chorym okiem, bez samochodu i o jednym transporterze, powodzenia![]()
Jakies chmury takie brzydkie chyba spadnie snieg....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 18 gości