K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 23, 2009 11:55 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

ogocha pisze:
maja215 pisze:Gosiu Twój Biały cud kiciuś.. :1luvu: Skąd wytrzasnełaś takie cudo?? Jest przepiękny.

Bachus jest z likwidowanej hodowli MCO.
Zawsze uważałam i nadal tak twierdzę, że 2 koty to idealny i optymalny zestaw w domu. Bachus jest moim trzecim kotem. PO prostu nie mogłam odpuścić. Białe koty spodobały mi się szaleńczo jakiś czas temu. Długowłose zawsze były moimi faworytami. Niezwykle mnie fascynują różnookie istoty ( hyhy Amelia :)). No i od czasu miedzynarodowej wystawy w Krakowie zakochałam sie w MCO. I tutaj nagle taka okazja. Połączenie wszystkich cech... to ponoc się zdarza tylko w bajkach :D

hahahahahaha ALE TEN SWIAT MALY :)

Twoj Bachus jest z tej samej hodowli co moj MEFISTO :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon lis 23, 2009 11:59 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Akimo, Kretki są do zabrania w środę/czwartek, więc pewnie jakiś transport będzie. Ja muszę wziąć interferon dla Barszcza i Konsta, so...
Ogocho, to jest anielski pomiot ;p

w środę czeka Shani usuwanie drenu, do zabrania w weekend będzie.

Oko mi drzy i mięśnie w nogach. Czy to świńska grypa 8O
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lis 23, 2009 12:05 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Akima pisze:
lutra pisze:Akimo, Kretki są do zabrania w środę/czwartek, więc pewnie jakiś transport będzie. Ja muszę wziąć interferon dla Barszcza i Konsta, so...

raczej niedobór magnezu :D

Acha, mam nowe zdjęcia Pomiotów - podasz mi proszę swój adres mailowy?

Patka, a Twój Mefisto jak wygląda? :) Czarny?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon lis 23, 2009 12:07 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

ogocha pisze:
Akima pisze:

gacurek@interia.pl
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon lis 23, 2009 12:21 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Ogocho, zdjęcia pomiotów roześlij do dziewczyn od ogłoszeń, ich adresy mailowe są na pierwszej stronie.
:)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon lis 23, 2009 12:23 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:KTO NAPISZE PODANIE O STERYLKI?
KTO JESZCZE NIE PISAŁ, NIECH MI NA PW PODA ADRES E-MAIL, BO NIE MAM GŁOWY SŁAĆ POJEDYNCZO, NA RATY itp. wzoru podania ważne, dzięki temu na wiosnę będzie troszkę mniej bezdomności.

zgłosił się ktoś? bo przez ten "zapał" do napisania podania w ciągu ostatnich kilku tygodni przeszło nam nie wiem ile sterylek koło nosa. Jeszcze Panikota załapała się na 2 chociaż występowała o wiele więcej ale w TOZ-ie kończą się pieniądze. W Arwecie mamy już 4 zrobione na krechę. Nie dość, że nie mamy pieniędzy to jeszcze trzeba będzie opłacić sterylki, bo się nikomu nie chciało wydrukować pisma i wysłać do TOZ-u. Może, do cholery, mniej zachwytów nad czymkolwiek i pisania nic niewnoszacych postów a więcej konkretnej roboty? Ci co pracują czasem ponad miarę swoich możliwości rozumieją a o czym piszę i nie biorą tego do siebie a reszta może się poobrażać i może być im przykro i bądź co i w tym momencie to mnie już na prawdę guzik obchodzi.
Zobowiązanie się do dobrowolnej pomocy jest ważniejsze i bardziej odpowiedzialne niż to gdzie się dostaje za to pieniądze, bo w tym ostatnim przypadku się musi a w pierwszym chce i będąc osobą dorosłą za to "chcenie" ponosi się odpowiedzialność.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 23, 2009 12:26 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

ogocha pisze:
Akima pisze:

Obrazek
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Pon lis 23, 2009 12:43 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Ogocho, zdjęcia pomiotów roześlij do dziewczyn od ogłoszeń, ich adresy mailowe są na pierwszej stronie.
:)

ale ta informacja nie jest aktualna, bo ja nadal nie wiem kto faktycznie i gdzie ogłasza.
Panie ogłaszające, proszę o wrzucenie na moje PW kto gdzie ogłasza

Jerry od Maji215 został zawieziony przez wislackiegokota do Theriosa na kompleksowe badania, bo jest z nim nie tak jak trzeba, kociak jest wielkości miesięcznego kota 9a ma dobrze ponad 2 m-ce), wielki brzuch, nadal jest dokarmiany

Tweety

Post » Pon lis 23, 2009 12:51 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

ale adresy aktualne :). ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować. :(
PS
Mam 3 chętne na napisanie prośby do TOZ.
Im więcej Was, tym większe szanse, że uzbieramy na 4 arwetowe już zrobione i na jakieś na przyszłość:
- 2 kotki z krzeszowic;
- 2 kotki u queen_ink;
- 2 kotki z zakopianki;
- 1 kocur u Queen;
- kotka z czarnowiejskiej;
- koty spod mangha (8);
- armatura;
- dorastające u nas kociaki (np. pomioty)
- i cała masa, o której jeszcze nie wiemy.
Dalej, do piór, komputerów, drukarek i faksów.
Ostatnio edytowano Pon lis 23, 2009 12:55 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon lis 23, 2009 12:55 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:ale adresy aktualne :). ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować. :(

albo niech panie od ogłoszeń prześlą tę informacje do mnie na PW albo, na podobieństwo Kosmy i jej bazy wolontariuszy i sympatyków, ktoś Ci w tym wyręczy i zrobi nowa listę. Wystarczy napisać do tych osób i ustalić

Tweety

Post » Pon lis 23, 2009 13:00 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Patka, Mefisto cudny!!!

Akima, Pomiosty poszły... w 4 odsłonach

Lutra, wczoraj się zgadałam z Akimą, że ona ogłasza ponownie Pomioty bo się skończyła aukcja na Allegro.
Nie wiem co z innymi portalami, czy ogłoszenia POmiotów wiszą czy nie..

POza tym mam nowe zdjęcia Spajdera... komu, komu?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon lis 23, 2009 13:21 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

A co z bernardynką?
Ja szóstego psa mieć nie mogę.

Sol - dobrze, że jesteś.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon lis 23, 2009 13:25 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:ale adresy aktualne :). ja cały czas myślę o podziale, ale nie mam czasu zwerbalizować. :(
PS
Mam 3 chętne na napisanie prośby do TOZ.
Im więcej Was, tym większe szanse, że uzbieramy na 4 arwetowe już zrobione i na jakieś na przyszłość:
- 2 kotki z krzeszowic;
- 2 kotki u queen_ink;
- 2 kotki z zakopianki;
- 1 kocur u Queen;
- kotka z czarnowiejskiej;
- koty spod mangha (8);
- armatura;
- dorastające u nas kociaki (np. pomioty)
- i cała masa, o której jeszcze nie wiemy.
Dalej, do piór, komputerów, drukarek i faksów.

ja już od lutry mam wzór podania, jutro złożę w TOZie.
zobaczymy, co dadzą.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon lis 23, 2009 14:00 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:

albo niech panie od ogłoszeń prześlą tę informacje do mnie na PW albo, na podobieństwo Kosmy i jej bazy wolontariuszy i sympatyków, ktoś Ci w tym wyręczy i zrobi nowa listę. Wystarczy napisać do tych osób i ustalić

Ja sie tego chetnie podejme.
Tyle moge chociaz zrobic.

nowy plan kocimiakowania jest, regulamin tez juz jest ( tylko do aprobaty do prezes musze wyslac), dane osobowe przeslalo mi 18 osob z 41.

Czekam na dalsze informacje.
Wieczorem wysle do osob z pierwszej strony wiadomosci z prosba o update. Na podstawie odpowiedzi stworze nowa liste oglaszaczy.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lis 23, 2009 14:12 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety masz priwa odemnie.
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

[poprzednia][następna]