gosiaa pisze:Oj no to super że Emma szczęśliwie dojechała, teraz wielkie kciuki za szybką aklimatyzację i dalsze dobre decyzje

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gosiaa pisze:Oj no to super że Emma szczęśliwie dojechała, teraz wielkie kciuki za szybką aklimatyzację i dalsze dobre decyzje
szept pisze:Nie tak szybkoNiech się dziewczyna zadomowi. Właśnie zawlaszczyła kredens, lamparciczka jedna.
Jest prześliczna. I bardzo wdzięczna. Obawiam się, że jej jednak nie oddamy
Pazurków nie pokazała ani raz. Co prawda pofuczała trochę, ale brzmiało to mniej więcej tak "Nie dam sobie dmuchać w kasze! O, nie chcesz wcale dmuchać? hmm..." ;D
Pozdrawiamy serdecznie
wiedźma_65 pisze:Szept ,Motley - jesteście wspaniałe![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo ,bardzo Wam dziękuję![]()
![]()
![]()
![]()
Motley - jakie telefony i sms-ynie wiem o czym mówisz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emma jest straszną przytulanką ,klatka dla niej to był koszmar![]()
Mój ''hotelik'' z założenia miał służyć do przechowywania dzikich kotów po sterylizacji ,
ale od kwietnia żaden kot nie był dzikinajpierw sokolniccy pogorzelcy , miziający ''dzikusy''
tylko im chyba, po tym co przeszły klatka tak bardzo nie przeszkadzała ,ostatnie dziewczyny
w październiku poszły do kochających domów , teraz Emma ona też miała być dzika ,tak twierdzili ludzie z bloku gdzie była zabrana z dziećmi ,a okazała się wspaniałą ,kochaną przytulanką . Mam cichą nadzieję że już niedługo dzieciaki też znajdą kochające domki ,a
''hotelik'' będzie tylko dla dzikich kotów
szept pisze:Nie tak szybkoNiech się dziewczyna zadomowi. Właśnie zawlaszczyła kredens, lamparciczka jedna.
Jest prześliczna. I bardzo wdzięczna. Obawiam się, że jej jednak nie oddamy
Pazurków nie pokazała ani raz. Co prawda pofuczała trochę, ale brzmiało to mniej więcej tak "Nie dam sobie dmuchać w kasze! O, nie chcesz wcale dmuchać? hmm..." ;D
Pozdrawiamy serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości