S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 20:54 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

małe brudaski

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

nowy kociak, chudy łokropnie, ale je jak smok :wink:

Obrazek

piękna Lukrecja

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zefirek

Obrazek

Muszkieter

Obrazek

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Nie lis 22, 2009 21:50 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Biedne brudasy :(
ja jeszcze nie widziałam tak brudnych kotów,
one były całe sztywne z pozlepianymi dredami :cry:
biede malce, musiały miec ciezkie zycie :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie lis 22, 2009 21:58 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

A ja jeszcze nie widziałam takiej brudnej wody w misce!! :D
Byly bardzo dzielne, cierpliwie sie moczyły, suszyły, myły uszka, wycinały włoski i czesały...
Bez buntu, pisków i jęków..
Takie kochane maluszki! Gdzie ten idealny dom na ktory zasluzyły??

mirandaaa1

Od: Wto mar 25, 2008 13:24

Post » Nie lis 22, 2009 22:21 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Szykuje się chyba fajny dom dla parki małych burasków, posłałam do Małej i do schronu :)
Rozmawiałam też z 2 sympatycznymi domami - jeden myśli o Lucku, drugi o jakimś spokojnym dorosłym kotku...Mam wielką nadzieję, że się odezwą...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lis 23, 2009 1:45 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Też mamy burasy do wydania jakby byly jakies dodatkowe domy.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lis 23, 2009 6:26 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Nigdy nie myślałam, że napiszę takiego maila.
proszę jeżeli to możliwe o pomoc w adopcji Teriego.
Wszystko się rozsypało. Muszę szukać dla siebie mieszkania. Jeżeli ktoś z Was wie cokolwiek o jakimś niedrogim mieszkaniu w Bytomiu to błagam, dajcie mi znać. Na obecną chwilę nie wiem co mam ze sobą zrobić, w zasadzie nie mam gdzie mieszkać, jeszcze tylko przez miesiąc mogę pozostać w tym mieszkaniu.
Jestem jeszcze w szoku, ale staram się uświadomić sobie co mam robić. Wiem tylko tyle - zostaję bez mieszkania, bez zdolności kredytowej (mam umowę czasową w pracy), bez większości podstawowych sprzętów nawet i całkowicie oszukana.
Co do Teodora to zostaje ze mną. Bruna weźmie TZ.
Przepraszam, że o tym tu piszę, ale nie wiem co ze sobą zrobić. gdyby coś o jakimś mieszkaniu wiedział...
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pon lis 23, 2009 8:30 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewaa6 pisze:Jeżeli ktoś z Was wie cokolwiek o jakimś niedrogim mieszkaniu w Bytomiu to błagam, dajcie mi znać. Na obecną chwilę nie wiem co mam ze sobą zrobić, w zasadzie nie mam gdzie mieszkać, jeszcze tylko przez miesiąc mogę pozostać w tym mieszkaniu.

Trzymam kciuki, żeby coś się znalazło...
musi być bytom, czy inne "okoliczne" też? (mogę poszukać czegoś w okolicach gdzie bywam, tzn Chorzów, Świętochłowice... ale to nie Bytom :( z Bytomia bywam tylko w Radzionkowie...)

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon lis 23, 2009 8:56 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ja niestety nie mam żadnych znajomych w Bytomiu. Nie umiem pomóc Ci wprost :( Ale Ewa, trzymaj się mocno. Dla mnie ten weekend też był "kluczowy", więc wiem jak się czujesz, chociaż u mnie to nie wygląda tak dramatycznie. Ale dasz radę. Zawsze to wszystko wygląda gorzej niż się potem okazuje...

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Pon lis 23, 2009 10:36 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewaa6-trzymaj się, nie mam zadnych wiadomosci o mieszkaniach do wynajęcia, ale będę oczywiscie pamiętać.Przykro mi,ze tak ci sie pokomplikowało zycie :(

Liwia_ :1luvu:

...a w schronisku....
małe stanowczo lepiej wygladają :wink: , nawet dzis z dwa na mnie syknęly

Ta najnowsza czwórka po zmarłym od dzis na enrobiofloxie, dostały tez tolfine.ale szczerze powiem, ze u dwóch naprawde ciezko to widze :(

na 1 kociarni najbardziej teraz zasmarkany jest Linux
na drugiej w miare spokoj, Szakira powoli zaczeła pokazywac sie wsród kotów :wink:

Mała1

Post » Pon lis 23, 2009 14:10 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewaa6 pisze:Nigdy nie myślałam, że napiszę takiego maila.
proszę jeżeli to możliwe o pomoc w adopcji Teriego.
Wszystko się rozsypało. Muszę szukać dla siebie mieszkania. Jeżeli ktoś z Was wie cokolwiek o jakimś niedrogim mieszkaniu w Bytomiu to błagam, dajcie mi znać. Na obecną chwilę nie wiem co mam ze sobą zrobić, w zasadzie nie mam gdzie mieszkać, jeszcze tylko przez miesiąc mogę pozostać w tym mieszkaniu.
Jestem jeszcze w szoku, ale staram się uświadomić sobie co mam robić. Wiem tylko tyle - zostaję bez mieszkania, bez zdolności kredytowej (mam umowę czasową w pracy), bez większości podstawowych sprzętów nawet i całkowicie oszukana.
Co do Teodora to zostaje ze mną. Bruna weźmie TZ.
Przepraszam, że o tym tu piszę, ale nie wiem co ze sobą zrobić. gdyby coś o jakimś mieszkaniu wiedział...

ja jak szukałam na poczatku roku mieszkania do wynajecia to pamietam ze wlasnie w bytomiu znajdowalam najtansze mieszkania tyle ze moj tz niechcial isc mieszkac do bytomia.
Musisz przegladac ogloszenia
trzymam kciuki jak cosa znajde to podesle ci na pw :) tylko daj znac do jakiej kwoty i czy duze,małe...
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 23, 2009 15:48 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewa, zobacz priva

some

Od: Nie lut 22, 2009 13:50

Post » Pon lis 23, 2009 17:32 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

szukam malego mieszkania
najgorsze jest to, ze nie mam prawie nic
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"

Ewaa6

Post » Pon lis 23, 2009 17:39 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewa, przykro mi:((
Teri oczywiście wróci do mnie, nie martw sie. Tylko musimy sie zastanowic nad transportem.
A gdzie szukasz mieszkania? Bo to bardzo ważne. ja też mogę sie u nas rozejrzec, tylo nie wiem gdzie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon lis 23, 2009 17:55 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Teri zostanie przeciez u mnie
do poczatku stycznia moge zostac w tym mieszkaniu gdzie jestem
Obrazek

Ewaa6

Post » Pon lis 23, 2009 19:51 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Ewaa6- cały czas trzymam za dobre rozwiazanie tej całej sytuacjii

jestem tu tylko na chwilke, chciałam przekazac pozdrowienia od Guliwera, Arabelki,Komy, Tekilki-posiadam fotki w tel i chwilowo wklejenie ich na forum mnie przerasta-sorki

Mała1

[poprzednia][następna]