Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marsylka pisze:Przepraszam Arkę za "awanturnictwo", ale chcialabym dobrze dla wszystkich kotów z Palucha.
A to nielatwe jest.
tillibulek pisze:dellfin612 pisze:Moja koleżanka pojechała po burego kociaka, a wróciła z kociakiem i szczeniakiem
bury z pieknymi ostrogami na przednich lapkach i skarpeteczkami na tylnych??
miniboni17 pisze:Imię zostanie bez zmian,bardzo do niej pasuje.Ja tez pojechałam po jednego kota a wróciłam z dwoma,bo pewien pan przyniósł kotkę do oddania do schroniska po śmierci swojej mamy i nie zamierzał się nią opiekować,więc cóż wzięłam ją i będę szukać dla niej domku
ARKA pisze:
Dlatego kociaki powinny chodzic do domow doswiadczonych dt, majacych mozliwosc zrobienia osobnej kwarantanny, a niedoswiadczone dt,moim zadaniem, powinny zaczynac od kotow doroslych ze schroniska.Kotow, ktore w schronisku, paradoksalnie ale dlugo sa. Skoro przezyly,taka prawda, to juz nic raczej z typowych wirusowek nie roznosza.
tillibulek pisze:Marsylka pisze:Przepraszam Arkę za "awanturnictwo", ale chcialabym dobrze dla wszystkich kotów z Palucha.
A to nielatwe jest.
ale sa efekty![]()
![]()
![]()
![]()
przydaloby sie wydzielic czesc watku na "koty, ktore znalazly dom"
hop
gaota pisze:ARKO, a masz jakiś pomysł jak zdobyć takie zdjęcia? W schronie jest absolutny zakaz fotografowania.
ARKA pisze: A on jako zdrowy byl? Maly tzn maly rozmiarowo czy maly/dorosly?
dellfin612 pisze:gaota pisze:ARKO, a masz jakiś pomysł jak zdobyć takie zdjęcia? W schronie jest absolutny zakaz fotografowania.
Gdy to przeczytałam to najpierw bardzo się zdziwiłam: dlaczego?
I po chwili do mnie dotarło, że być może chodzi o to, iż ktoś mógłby zrobić zdjęcie, pokazać i twierdzić, że to jego. A ten zwierzak mógł właśnie czekać na swojego opiekuna właściciela.
Jeśli właśnie to przyświeca zakazowi, to jednocześnie bardzo utrudnia wolontariuszom adopcje.
dellfin612 pisze:ARKA pisze: A on jako zdrowy byl? Maly tzn maly rozmiarowo czy maly/dorosly?
malusi, ok 6-7 tygodni.
I dwa kociaki ok. 2,5 m-ca w jednym kontenerku, śliczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, misiulka i 113 gości