Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alus1 pisze:miałaś zaparcie żeby gotować gdy tyle dobroci od mam przywiozłaś![]()
no podziwiam podziwiam
Tyzma pisze:alus1 pisze:miałaś zaparcie żeby gotować gdy tyle dobroci od mam przywiozłaś![]()
no podziwiam podziwiam
zjadla juz
kotka doroty pisze:Och ale dobroci od mam to połowa już zniknęła,a to było coś innego![]()
Jak to nie podzieliła <Trawko specjalnie dla Ciebie!!!
Zyczę smacznego!
Duża von Focha pisze:Uprzejmie informuję, że skoro już wiem komu zawdzięczam moją wycieczkę na Wildę wczorajszego wieczora, to mianuję Cię niniejszym matką chrzestną przytarganych przeze mnie stamtąd kociąt![]()
Jutro wrzucę fotki, a zadanie nr 1 mamy chrzestnej będzie polegało na wyborze imion![]()
Zadanie nr 2: przekonać Shirę do dokoceniaWe wtorek mam zamiar jechać złapać ostatniego, trzymajcie proszę kciuki
shira3 pisze:Duża von Focha pisze:Uprzejmie informuję, że skoro już wiem komu zawdzięczam moją wycieczkę na Wildę wczorajszego wieczora, to mianuję Cię niniejszym matką chrzestną przytarganych przeze mnie stamtąd kociąt![]()
Jutro wrzucę fotki, a zadanie nr 1 mamy chrzestnej będzie polegało na wyborze imion![]()
Zadanie nr 2: przekonać Shirę do dokoceniaWe wtorek mam zamiar jechać złapać ostatniego, trzymajcie proszę kciuki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ile ma Dorotka?trawa11 pisze:shira3 pisze:Duża von Focha pisze:Uprzejmie informuję, że skoro już wiem komu zawdzięczam moją wycieczkę na Wildę wczorajszego wieczora, to mianuję Cię niniejszym matką chrzestną przytarganych przeze mnie stamtąd kociąt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shira3 ma tylko,jednego kota![]()
![]()
![]()
To wrecz niedopuszczalne
shira3 pisze:A ile ma Dorotka?![]()
A widziałyście moje wczorajsze fotki z budowy?Zapraszam, wchodzi się przez zdjęcie Rudiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości