LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 22, 2009 17:10 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Istna pisze:mam parę puszek dla kociaków :) Zdaje się, ze będe miałą stałego dostawcę - kobietka ze Stargardu obiecałaże za dwa tygodnie w czasie kolejnego zjazdu znów coś podrzuci :) Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :) Nie wiem jak to przekazać dalej moze poczekam aż sie więcej nazbiera 8)

ISTNA - spokojnie dzwoń do mnie. Mogę podjechać , gdzie trzeba. :mrgreen:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Nie lis 22, 2009 17:11 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

agiis-s pisze:ciekawa jestem jak przebiega dzień otwarty ;)
ja niestety uziemiona w domu - duchem jestem z wszystkimi,którzy chcą i mogą pomóc

Pozdrawiamy "uziemioną" Agiis-s
Obrazek

kacola

Post » Nie lis 22, 2009 17:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

IKA 6 pisze:Kacola pisałaś o małej slepince ( mam do nich słabość). Czy możecie cos wiecej o nim napisać :oops: :oops:

IKA 6 mam upragnione zdjęcie rudej piękności
Obrazek

Jest to piękny kocurek - ok. 4-ro miesięczny, spragniony ludzkiego ciepła i na niego skazany - bo niewidzi. Nie da rady sobie sam. Trudno powiedzieć czy całkowicie nie widzi. I trudno powiedzieć dlaczego. Na pierwszy rzut oka jest wszystko oki. Ale jego źrenice są ciągle rozszerzona , a gałki oczne nieruchome. Jest bardzo, bardzo grzeczny i kochany..... i przerażony.
DAJMY MU SZANSĘ! Szukamy dla niego spokojnego domu.....
Ostatnio edytowano Nie lis 22, 2009 19:18 przez kacola, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kacola

Post » Nie lis 22, 2009 17:38 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

KYA - dziękuję za namiary na siatkę. Sprawdzę w poniedziałek. :ok: i wyliczę koszty
Obrazek

kacola

Post » Nie lis 22, 2009 18:45 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Dzieki za info o kocurku. Gdyby mozna zrobic zdjecie jego oczu....
Kya nie wkopujcie drewnianych palików bo szybko zbutwieja. Poproście jakiego Pana żeby pojechał na złomowiec u kupcie na wage słupki metalowe. Wyjdzie naprawde tanio, a bedzie stabilniejsze. I koniecznie troche zaprawy murarskiej zewnetrznej na zabetonowanie słupków :ok: :ok:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie lis 22, 2009 19:35 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Zdjecia juz wstawilam,mozna ogladac.
Z tego co widze to teren jest super,mozna by naprawde tam fajne warunki dla kotow stworzyc .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie lis 22, 2009 23:02 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kacola pisze:
Istna pisze:mam parę puszek dla kociaków :) Zdaje się, ze będe miałą stałego dostawcę - kobietka ze Stargardu obiecałaże za dwa tygodnie w czasie kolejnego zjazdu znów coś podrzuci :) Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :) Nie wiem jak to przekazać dalej moze poczekam aż sie więcej nazbiera 8)

ISTNA - spokojnie dzwoń do mnie. Mogę podjechać , gdzie trzeba. :mrgreen:

Kacola - tych puszek jest hmm chyba 5 czy 6 sztuk - może ekonomiczniej będzie nazbierać większą ilość ?
Zaraza zasnęła koło mnie jak człowiek wykorzystując poduszkę w najwłaściwszy sposób :wink:
Obrazek
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Pon lis 23, 2009 9:16 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ten rudy kociak zupełnie nie wyglada na ślepinkę, ale oczu z bliska nie widzialam. Wiesz co kacola, jezeli nie znajdziecie domku bliżej dla niego to szukajmy transportu na Slask :mrgreen:

IKA 6

Post » Pon lis 23, 2009 12:08 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ile mniej- więcej metrów ogrodzenia trzeba zrobić?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

salps

Od: Czw lis 19, 2009 18:17

Post » Pon lis 23, 2009 14:03 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Jesli grodzimy tylko od ulicy to jakies 100 m .Bezpieczniej byloby calosc ale to wtedy gdzies z 200 m .W niedziele bedzie wszystko dokladnie wiadomo czyli ile i za ile .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon lis 23, 2009 15:10 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Ślepaczek jest oczywiście POŻERACZEM SERCA :1luvu: - sama bym go wzięła, ale nie chcę go narażać na stres moich 3 koteczków. Musiałabym wziąść urlop, aby być przy jego adaptacji u mnie w domu. Niestety na razie jest to nie możliwe. A o co chodzi z tym Ślaskiem IKA 6?
Jeżeli chodzi o ogrodzenie to w te sobotę mamy wizję lokalną - zapraszam każdego amatora i fachowca. Każda rada na wagę złota. Wymierzymy teren, spiszemy co kupić i ile. I w kolejną sobotę, czyli 5-go grudnia, szturmem wpadniemy i zrobimy co się da. Zabieramy łopaty, młotki i takie tam przyrządy. Jak ogrodzimy choć część, wtedy będę powoli przewozić kotki z lotniska. Tam jest na prawdę niebezpiecznie i dla człowieka /bagna, które wciągają, szkło, deski z gwoździami, błoto/ i dla zwierzęcia - dziki, lisy i ludzkie potwory. Podsumowując :
STAN KONTA na dzisiaj to 390,00 zł -wiem , że 100 zł jest w drodze, no i mam zapowiedzi kolejnych wpłat. Więc jest FANTASTYCZNIE.. Potrzebujemy dalszej waszej pomocy - w jakiejkolwiek postaci, aby z powodzeniem przeprowadzić akcję do końca.
Obrazek

kacola

Post » Pon lis 23, 2009 15:13 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

KYA dla ciebie :1luvu: - piękna galeria.... :ok:
Obrazek

kacola

Post » Pon lis 23, 2009 18:59 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kacola wyraźnie napisałam. JAK NIE ZNAJDZIECIE DLA ŚLEPACZKA DOMKU W OKOLICY TO SZUKAMY TRANSPORTU Ą śLĄSK. JA TAM MIESZKAM. Wprawdzie mam DT z dużą gromada ale mój Biesik radzi sobie doskonale ( tez ślepinka) :piwa:
Czy teraz wyjaśniłam porządnie :ok:

IKA 6

Post » Wto lis 24, 2009 11:12 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

podrzucam :wink:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Wto lis 24, 2009 11:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

coś się oststnio zaniedbuję....przez te dojazdy nie mam na nic czasu :?

organizuję w szkole mej ukochanej Mikołajki dla zwierzaków - mam nadzieję efektem będzie trochę karmy na Lotniskowce ...
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

[poprzednia][następna]