Dziękuję za troskę, wydaje mi się, że Morelka idzie ku dobremu, są dn bez sikania na podłogę. To chyba jednak ten felliway! Zaraz zerknę na wątek, dziękuję;)
Mruczki przestańcie już chorować. Za dużo tego....
za Morelkę
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Mysia chyba wymiotuje, zeby Tenorkowi smutno nie bylo Pomruczonka, miziaki i glaski dla kociastych i szczegolne usciski dla psiej paczki Byc moze jutro odwiedze mrusie, jesli mozna
Witam się z rana. Kto pokocha mruczka... one cały czas czekają!!!!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
wspaniale, dzielne koteczki Bede u was wieczorkiem, ale na krotko, bo jeszcze jestem troche przeziebiona i musze leki zazyc Moje kochane, kocie sloneczka Dzielnie walczycie
Nie ja w weekendy nie mam czasu, a szczegolnie w niedziele, dzien odwiedzin u taty
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."