Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 21:52 Re: KRK-MIKO,ZŁMANY KRĘGOSŁUP->PO OPERACJI, CZEKAMY...

kacola pisze:
Miodalik pisze:Przeczytalam caly watek jednym tchem, bo do tej pory tylko podczytywalam na tym zbiorczym.
Nieustajaco trzymam kciuki...

Myslalyscie o doadniu informacji ile pieniazkow udalo sie uzbierac? i ile jeszcze brakuje? takie rzeczy czasami dzialaja lepeij niz wyobraznia...

Witajcie. Od piątku , kiedy przeczytałam tę historię nie przestaję myśleć o tym bohaterze. Chętnie wesprę finansowo, jednak fajnie byłoby żeby ktoś podał kwotę uzbieraną do tej pory. Wiem ,że przy takich poważnych urazach każdy dzień zwłoki to mniejsze szanse na wyzdrowienie. Więc trzeba działać szybko. :ok:

Dziewczyny zróbcie jakieś rozliczenie, ile jest, ile potrzeba, konkrety.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lis 18, 2009 23:13 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

zapraszamy do zakupu kalendarzy, które zasilą m.in. skarpetkę Miko viewtopic.php?f=20&t=103671&p=5209841#p5209841

Miko prawie codziennie wykazuje drobne postępy, jednak w pewnym momencie może się to przystopować i lepiej nie będzie, oby jak najpóźniej

Na ten moment brakuje nam ok 100 zł do starej faktury a do nowej, za sam tylko pobyt (bez leczenia), 240 zł, codziennie dług wzrasta co najmniej o 20 zł a gdzie tam do końca :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 18, 2009 23:53 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Miko w zamian za pomoc ma ciągle coś do zaoferowania, dodaje jeszcze kartki świąteczne
i zaprasza do ich zakupu. One m.in. informują, że:
Obrazek

a wyglądają tak:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

koszt kartki z kopertą 5 zł

Tweety

Post » Czw lis 19, 2009 10:54 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

wieści z Theriosa - Miko wypuszczony na podłogę śmiga i trudno za nim nadążyć. Jedna łapka zaczyna całkiem ładnie pracować. Chłopak najchętniej spędza czas na rękach, wtedy także ćwiczy mu się łapki. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu będzie można go odebrać. Jeżeli są chętni do zaopiekowania się Miko to proszę ustawiać się w kolejce :wink: . Mały wymaga troski i opieki ale nie jest to jakieś mocno absorbujące. Kupę robi sam, siusiu różnie ale dla bhp 2-3 razy dziennie trzeba go odsikać masując brzuszek i wysadzając np nad umywalką. Do tego dojdzie rehabilitacja, której plan ustalą weci. Jest też możliwość wysłać małego na stacjonarną rehabilitację do dr Niedzielskiego do Wrocławia (jeszcze nie wiem jakie to koszty).
Tak czy inaczej na razie studnia bez dna jeżeli chodzi o koszty :( Tymbardziej zachęcamy do zakupów na naszych bazarkach

Tweety

Post » Czw lis 19, 2009 18:55 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

cieszę się ogromnię :P
Jestem Wam ogromnie wdzięczna. Czytam każdą taką informację z wielką radością

Troszeczkę wpłaciłam od siebie, mało :oops: , bo to kropla w morzu potrzeb, ale w miarę możliwości podeślę coś więcej

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Czw lis 19, 2009 19:03 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

glaski dla Miko :) :piwa: za zdrowko :ok: za domek :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 19, 2009 20:52 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Miko mały trzymam mocno kciuki!! Pazurki też i ogonki dwa zaangażowane! :)
Walcz Mikusiu!

I mam pytanie do AFN. Myślałam o nagłośnieniu jakoś Waszej działalności. Jako żem Krakowianka jedna ^^ to mogę tutaj coś spróbować zrobić na miejscu. Z kim już rozmawialiście w sprawie dofinansowania czy też spłaty tego długu? Za kilka tygodni będę wolniejsza i chcę spróbować pomęczyć kilka person i organizacji. Piszcie, proszę, wiadomości do mnie na priv, albo tutaj. Albo czy mogę prosić o mail czy telefon do kogoś z AFN w tej sprawie?
Obrazek Obrazek

yohanna_8

Od: Pt paź 23, 2009 20:20

Post » Pt lis 20, 2009 10:10 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

yohanna_8 pisze:Miko mały trzymam mocno kciuki!! Pazurki też i ogonki dwa zaangażowane! :)
Walcz Mikusiu!

I mam pytanie do AFN. Myślałam o nagłośnieniu jakoś Waszej działalności. Jako żem Krakowianka jedna ^^ to mogę tutaj coś spróbować zrobić na miejscu. Z kim już rozmawialiście w sprawie dofinansowania czy też spłaty tego długu? Za kilka tygodni będę wolniejsza i chcę spróbować pomęczyć kilka person i organizacji. Piszcie, proszę, wiadomości do mnie na priv, albo tutaj. Albo czy mogę prosić o mail czy telefon do kogoś z AFN w tej sprawie?

W Krakowskim oddziale najważniejsza jest Tweety - Vice Prezes całej Fundacji, składającej się z Krakowiaków nastawionych na koty i Ostródziaków nastawionych na psy + jednej wyłącznie kociolubnej (nieskromnie to ja). Jeśli chcesz pomóc tylko Krakowu, kontaktuj się z Tweety. AFN ma stronę internetową http://www.afn.pl - obecnie w przebudowie, ale działa.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt lis 20, 2009 10:22 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

W poniedziałek mam dzwonić do dr Niedzielskiego w sprawie stacjonarnej rehabilitacji Miko we Wrocławiu, przez weekend ma sprawę obmysleć tzn co i za ile

Tweety

Post » Sob lis 21, 2009 20:02 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

KOMU KALENDARZ Z kotem ITUSIEM KOMU???? ZBIERAMY NA MIKO :)

viewtopic.php?f=20&t=103805
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lis 23, 2009 14:02 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

zrobiłam bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=103899
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pon lis 23, 2009 14:20 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

coś może wiadomo o rehabilitacji we wro?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lis 23, 2009 17:22 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

dagmara-olga pisze:coś może wiadomo o rehabilitacji we wro?

jeszcze nic, bo nie dodzwoniłam się do doktora ale mój TŻ był dzisiaj w Myślenicach i mały trzymany za przednie łapki przebiera tylnymi i macha ogonem 8O w ogóle jest uroczy i rozkoszny :1luvu:

Tweety

Post » Pon lis 23, 2009 18:50 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Trzymam kciuki za Miko, oby całkiem wyzdrowiał i znalazł dobry domek :D
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Wto lis 24, 2009 8:43 Re: POŁAMAŃCE AFN KRK - MIKO PO OPERACJI - POTRZEBNE PIENIADZE..

Poproszę o info na PW gdzie słać pieniążki z bazarku :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

[poprzednia][następna]