Lepek vel Ramzes-nie mam oczu ,mam padaczke, jestem u siebie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 15:44 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Bardzo się cieszymy, prosimy o więcej fotek :D

Ramzes przesłodki z tym uszkiem wywiniętym :kotek:
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Śro lis 11, 2009 21:00 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Fotki z zabawy przesłałam, nich KM umieszcza :mrgreen: Niezły zbójnik z niego :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lis 11, 2009 21:06 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Kciuki za nowe życie Ramzesa :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lis 11, 2009 23:11 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

pełen luzik:-) Lepek jak widać czuje się całkiem zrelaksowany i widać, że nowy dom bardzo mu przypadł do gustu, tak samo jak i nam:-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

KM-Lodz

Od: Sob paź 24, 2009 21:31

Post » Czw lis 12, 2009 9:33 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Najbardziej podoba mi sie pierwsze zdjęcie, gdzie za fotelem czai się "jakiś czarny zbój" ;-)

Ramzes fajowy, a jak ładnie kolankuje :-)
Obrazek

atrophy

Od: Śro lip 05, 2006 21:57

Post » Czw lis 12, 2009 18:30 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

atrophy pisze:Najbardziej podoba mi sie pierwsze zdjęcie, gdzie za fotelem czai się "jakiś czarny zbój" ;-)

Ramzes fajowy, a jak ładnie kolankuje :-)

Okulary naprawione mozna pisac-za fotelem czai sie kotka Samantha, jedna z maluszków ze schronu we Wrocku, CUDEM uratowana...ganiaja zbóje razem, a Lepek najbardziej sie "skumał"z cyklopka Kiziunia(takie chucherko)Boimy sie,zeby sobie głów nie porozbijali tak ganiaja,hi,hi.Teraz "pan"Ramazeso-Lepek na krzesle w jadalni sie wyleguje i niezły z niego "złodziejaszek", bo kradnie ze stołu cichaczem miesko w kuchni...Maz sie smieje, ze nigdy by nie uwierzył, ze on nie widzi...taki spryciul.Pies sie wycofał, bardzo zdziwiony i ...ucieka od Lepka, bo ten sie inaczej zachowuje niz nasze'milusie'kociaki i jest ostrozny...Lepek :nie warczy, nie fuka, slicznie miauczy jak cos wyłudza i bardzo kocha naszego synka Łukaszka.Wystarczy,ze MŁODY SIE ODEZWIE, A lEPEK OD RAZU BIEGNIE DO NIEGO,ZEBY SIE POMIZOAC.I takim to sposobem Lepek ma "swojego duzego-małego"no niech tak Łukaszek sie cieszy,ze Lepek "Jego"jest :1luvu: Pozdrawiam do usłyszenia... :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 12, 2009 20:04 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

miło czytac ak Lepek jest kochany w nowym domku :1luvu:
nie do wiary ze on sobie tak extra radzi,ja myslałam ze długo potrwa zanim pozna gdzie co w nowym miejscu....niesamowity zwiarzak :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Czw lis 12, 2009 23:15 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Keetee pisze:miło czytac ak Lepek jest kochany w nowym domku :1luvu:
nie do wiary ze on sobie tak extra radzi,ja myslałam ze długo potrwa zanim pozna gdzie co w nowym miejscu....niesamowity zwiarzak :1luvu:

No ja sie tez troszke obawiałam, bo Pani Hanna mówiła,ze Jej rezydent strasznie sie wycofał, bo zbójnik Lepek rzadził.I tu chce troche narzucac tempo,ale sa inne koty, wiec raczej nie ma dominentów...ale Lepek jak w "trans'zabawy wejdzie to niexle gryzie ... :1luvu: z partyzanta poluje oczywiscie :mrgreen:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 16:48 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Lepek czuje sie swietnie, rozrabia na maxa-jest odwazny i "duch przywódcy'mu sie włacza.Z moimi kociastymi zyje w zgodzie, czasami sie wystraszy, ale podczas gonitwy...chyba meza mojego polubił, bo tylko mój TZ kompa odpala-Lepek juz pod nogami kable "obraca' :mrgreen:
Lepus kocha naszego Łukaszka i cokolwiek by robił na głos naszego synka rzuca wszystko i biegnie w jego kierunku.Lepek został zaszczepiony od wirusowych-bardzo dobrze to zniósł...To chyba na dzisiaj tyle...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lis 21, 2009 19:36 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

:1luvu: rodzinko Lepka
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Sob gru 05, 2009 23:55 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

No to tylko napisze,z u nas wzystko bardzo dobrze, Lepus jest zdrowy, zbójnik na maksa :twisted: i kocurek nakolankowo-buziakowy...swoje musi otrzymac-kocha nas bardzo, nawet mojego meza sobie udobruchał i moze wiecej niz inne kociaste, bo slepinek całkowity i"trzeba go wpierac, hi,hi)Ślepinek nieźle rozrabia, parapety, blaty schody...mknie jak burza za piłeczka 8O opracował plan domu i porusza sie w nim bardzo dobrze...Apetyt dopisuje, nie wydziwia...akurat teraz lezy sobie z naszymi kociastymi na łózeczku w sypialni, bo to juz przyzwoita godzina do spania po dwugodzinnych łobuzerstwach :mrgreen: Pozdrawiamy :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon gru 07, 2009 10:44 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

ale ten Lepuś jest mądry:-) - niesamowity kot....
dziękujemy Bożenko za relacje, takie dobre wiadomości zawsze bardziej jeszcze motywują nas do działania.
Obrazek

KM-Lodz

Post » Wto gru 08, 2009 20:31 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

moja koleżanka, jak zobaczyła te zdjęcia, powiedziała - ten kot trafił do raju chyba...

widać, że Ramzes-Lepek kocha Bożenkę nad życie:-)))))
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

nic dodać, nic ująć:-)
Obrazek

KM-Lodz

Post » Sob gru 19, 2009 2:10 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

Lepek był szykowany na zeszycie dziur po gałkach, ale wet powiedział,zeby na razie nie ruszac, nic złego sie nie dzieje.Przy okazji zrobilismy Lepusiowi wszystkie badania , testy na FIV I FELV-wyniki ujemne :lol: Lepus to okaz zdrowia i radosci.Strasznie tesknił wet mówił w lecznicy.Kiedy po niego pojechałam , i usłyszał w korytarzyku mój głos-tak sie darł,ze wszyscy tam stwierdzili,ze "kot strasznie pania kocha', no :oops: bardzo mnie to cieszy.Kilka godzin musiałam z domownikami go cmokac, miziac , drapac, lulac, no cyrki, a gadał, ho,ho..teraz juz spi sobie w łózeczku i pomrukuje z zadowolenia :lol: Pozdrawiamy :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob gru 19, 2009 11:59 Re: Ślepy Ramzes-szczęśliwe zakończenie poszukiwań:-)

no jakbym wiedziała, że Lepuś to taki skarb, to bym go na aukcji wystawiła po cenie przynajmniej persa;-). Bardzo nas to cieszy, że Lepek tak się u Was dobrze czuje. Kochane kocisko:-) Kochani Wy. Buziaki od naszej załogi :ok:
Obrazek

KM-Lodz

[poprzednia][następna]