Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 18:22 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mamaja4 pisze:Dziewczyny,jeśli macie zastrzeżenia(mało powiedziane!) do sosnowieckiego schroniska,proszę o pw.Jeśli chodzi o inne rzeczy-nie wiem,gdzie chodzicie do weterynarza,jakie płacicie rachunki za energię-również proszę o pw.Być moze będę w stanie pomóc-ostatecznie liceum kończyłam w Sosnowcu- i to do czegoś zobowiazuje,prawda?

Super, to mi się podoba :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lis 20, 2009 18:25 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

POTRZEBNE SĄ DT ALE RÓWNIEŻ PIENIĄDZE, ŻEBY ZABRAĆ TE BIEDNE, CHORE KOTY ZE SCHRONU !!!

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

Iweta

Post » Pt lis 20, 2009 18:36 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Iweta pisze:
mamaja4 pisze:Dziewczyny,jeśli macie zastrzeżenia(mało powiedziane!) do sosnowieckiego schroniska,proszę o pw.Jeśli chodzi o inne rzeczy-nie wiem,gdzie chodzicie do weterynarza,jakie płacicie rachunki za energię-również proszę o pw.Być moze będę w stanie pomóc-ostatecznie liceum kończyłam w Sosnowcu- i to do czegoś zobowiazuje,prawda?

Super, to mi się podoba :ok:

strach się bać co też koleżanka wymyśli na schron ...
a i dobrze ... niech im się kto dobierze ... do skóry
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 20, 2009 20:23 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Po wielu perypetiach wróciłam ze schronu :D koczowałam prawie półtorej godziny przed schronem bo pracownik był na interwencji na drugim końcu Sosnowca :( na dodatek padł mi akumulator w samochodzie cholera :twisted: i gdyby nie Darek TŻ mar_tiki to chybabym nocowałą w tym cholernym schronie :mrgreen:
ale piękna szylkreta już u mnie w domu, pojechałam tylko po nią ale żal mi sie zrobiła takiego 5 miesięcznego malucha też dziewczynka klasyczna tygrysia :D Obie dziewczyny już u mnie i obie to niesamowite miziaki, mała normalnie wywaliła się kołami do góry i domagała się miziania :D w schronie zostało około 13-14 dorosłych kotów :( teraz muszę chyba dziewczynom wymyślić jakieś imionka, niestety chwilowo brak aparatu i zdjęć nie będzie :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 20, 2009 22:08 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Co tam , poczekamy na zdjątka , grunt że dziewczyny wyciągnięte ze schronu :D :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 21, 2009 0:01 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

bubor pisze:Co tam , poczekamy na zdjątka , grunt że dziewczyny wyciągnięte ze schronu :D :ok: :ok: :ok:

No faktycznie Pawełku grunt że dziewczyny już poza schronem :) mała tygrysia już została wypuszczona na "salony" :) fajnie bo nie boi się ani kotów ani naszej Kory czyli pieska :D Kora wręcz z wielkim zainteresowaniem obwąchiwała malutka :D roboczo tygrysia dostała na imię Natka :) natomiast szylkrecia jeszcze rezyduje w garażu, ale bez obaw z domu wchodzę bezpośrednio do garażu jest tam ciepło ma jedzonko, picie i legowisko - szylkrecia dostała imię Habibiba

terenia1

Post » Sob lis 21, 2009 0:22 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Milk & Honey - Habibi

HABIBI - 'moja ukochana'.

Widzę, że jesteśmy jeszcze w Egipcie :lol:

Piękne imię jej dałaś :lol:
MIKUŚ

Post » Sob lis 21, 2009 0:23 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

I gdzie ten bazarek dla mnie :twisted:
MIKUŚ

Post » Sob lis 21, 2009 9:02 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Iweta pisze: POTRZEBNE SĄ DT ALE RÓWNIEŻ PIENIĄDZE, ŻEBY ZABRAĆ TE BIEDNE, CHORE KOTY ZE SCHRONU !!!

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

Iweta

Post » Sob lis 21, 2009 10:16 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:I gdzie ten bazarek dla mnie :twisted:

Chwilowo bazarku nie będzie :D nie mam aparatu fotograficznego wyjechał z Markiem :) Niestety szylkretowe szczęście nie korzysta z kuwety :twisted:

terenia1

Post » Sob lis 21, 2009 12:33 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Rekawiczki juz u mnie , żwirek też. Nie jedzie kto w me strony to by zabrał??Jeżeli nie to w następny weekend moje chłopaki z pracy jadą na studia do Sosnowca to by zabrali ze soba na zajęcia i można by było od nich odebrać.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 21, 2009 12:37 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

terenia1 pisze:Niestety szylkretowe szczęście nie korzysta z kuwety :twisted:

To niefajnie :? , może panna nauczy sie robić wszystko gdzie trzeba ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 21, 2009 14:58 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Witam sobotnio i niestety prrrracowo :evil:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob lis 21, 2009 15:42 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

kotka która jest teraz u mnie po sterylce tez nie korzysta z kuwety :?
tylko ze ona sie mści chyba ze jej wolnosc zabrałam :ryk:

Dorotko ty w pracy ? brrrrr

kiedy kolejne spotkanie w lecznicy :surprise:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob lis 21, 2009 16:01 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:I gdzie ten bazarek dla mnie :twisted:

też czekam na bazarki ...

Basiu w środę jestem u ciebie weź do pracki filiżaneczkę ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]