Wrocławski Klub Seniora - uroczy Simba MA DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 20, 2009 9:26 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

witam i o zdrowie pytam
krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 10:45 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

krynia08 pisze:witam i o zdrowie pytam

Oj Paaaniii... lumbago jakieś... :|

Nie na serio to mnie znów coś łapie, chyba się sama do klubu zapiszę tylko muszę sobie zdjęcia porobić :lol:
Trzeba ruszyć dupsko na basen, bo znowu będę się zwijała z bólu i żarła tabletki :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 20, 2009 13:51 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze:witam i o zdrowie pytam

Oj Paaaniii... lumbago jakieś... :|

Nie na serio to mnie znów coś łapie, chyba się sama do klubu zapiszę tylko muszę sobie zdjęcia porobić :lol:
Trzeba ruszyć dupsko na basen, bo znowu będę się zwijała z bólu i żarła tabletki :roll:
a to laseczka i dziadeczka na spacerek :mrgreen:--------Dwóch chłopców spędza noc przed Wigilią u dziadków. Przed pójściem spać, klękają przed łóżkami i modlą się, a jeden z nich ile sił w płucach woła głośno:
- Modlę się o nowy rowerek, modlę się o nowe żołnierzyki, modlę się o nowy odtwarzacz dvd...
Starszy brat pochylił się i szturchnął go mówiąc:
- Dlaczego tak krzyczysz? Bóg nie jest głuchy.
Na to chłopiec:
- Nie, ale babcia jest.
krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 14:33 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt lis 20, 2009 15:48 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Kruszyna pisze:Zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=103758&p=5217798#p5217798

:!: :!: :!:
krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 17:07 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Podrzucajcie proszę! Czas do 21:00!!
viewtopic.php?f=1&t=103629
viewtopic.php?f=13&t=103768

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 20, 2009 17:07 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Gibutkowa pisze:Podrzucajcie proszę! Czas do 21:00!!
viewtopic.php?f=1&t=103629
viewtopic.php?f=13&t=103768

:!: :!: :!:
krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 18:59 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

a na starulkach jak zwykle jak w grobie :( wiec babki czytac i sie smiac :ryk: :ryk: :ryk: i zagladac tu też :mrgreen: Stara baba złowiła złotą rybkę i jak to zwykle ze złotymi rybkami bywa, mogła wypowiedzieć swoje 3 życzenia.
- Pierwsze życzenie - mówi baba. Proszę spraw, abym stała się taką piękną królewną.
A rybka pstryk i stara baba zmieniła się w przepiękną królewnę.
- Drugie życzenie - mówi księżniczka. Spraw, aby ta stara, rozwalająca się chałupa, w której mieszkam zmieniła się w wielki zamek.
A rybka pstryk i stara chałupa zmieniła się w wielki zamek.
- Trzecie życzenie - spraw, aby ten stary zapchlony kot stał się przepięknym księciem z bajki.
A rybka pstryk i stary kot stał się sexownym księciem z bajki.
Rybka odpłynęła a książę wkurzony wrzeszczy na księżniczkę:
- No i co stara! Po coś mnie ku**wa wykastrowała?
krynia08

Post » Sob lis 21, 2009 11:01 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

krynia08 pisze:a na starulkach jak zwykle jak w grobie :( wiec babki czytac i sie smiac :ryk: :ryk: :ryk: i zagladac tu też :mrgreen: Stara baba złowiła złotą rybkę i jak to zwykle ze złotymi rybkami bywa, mogła wypowiedzieć swoje 3 życzenia.
- Pierwsze życzenie - mówi baba. Proszę spraw, abym stała się taką piękną królewną.
A rybka pstryk i stara baba zmieniła się w przepiękną królewnę.
- Drugie życzenie - mówi księżniczka. Spraw, aby ta stara, rozwalająca się chałupa, w której mieszkam zmieniła się w wielki zamek.
A rybka pstryk i stara chałupa zmieniła się w wielki zamek.
- Trzecie życzenie - spraw, aby ten stary zapchlony kot stał się przepięknym księciem z bajki.
A rybka pstryk i stary kot stał się sexownym księciem z bajki.
Rybka odpłynęła a książę wkurzony wrzeszczy na księżniczkę:
- No i co stara! Po coś mnie ku**wa wykastrowała?

:ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto lis 24, 2009 22:39 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Na artretyzm najlepsza jest podusia z granulatu styropianowego :) :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto lis 24, 2009 23:07 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

Dobranoc staruszki :)

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Sob lis 28, 2009 17:46 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

:evil: a tu od wtorku pusto :roll: starulki na góre bo mój starulek ma paraliż :cry: i stale do doktorka jezdzimy
krynia08

Post » Sob lis 28, 2009 18:42 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

:ok:
krynia08

Post » Sob lis 28, 2009 19:55 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

:twisted: moze to podniesie ogladalność dziadeczków...........Jaskiniowiec usłyszał tupanie biegnących mamutów, a po chwili zauważył znajomego z plemienia leżącego z uchem przy ziemi, który szepcze:
- Pędzące stado mamutów! Z przodu ich przywódca, za nim kilka samców, na końcu samica...
Zdziwiony jaskiniowiec pyta tego leżącego:
- Czy to znaczy, że tego wszystkiego dowiedziałeś się leżąc z uchem przy ziemi..
- Nie. Opowiadam o tym, jak przed chwilą stado mamutów przebiegło po mnie, ty idioto!
krynia08

Post » Sob lis 28, 2009 23:08 Re: Wrocławski Klub Seniora - zapraszamy do adopcji!

:ok:
krynia08

[poprzednia][następna]