Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 14:36 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Kussad, no jak to ukradkiem 8)
W większości nie gryziemy chociaz zdarzaja się wyjątki :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw lis 19, 2009 14:41 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Napisałabym raczej : Większości nie gryziemy, ale robimy wyjątki :ryk:
Co ze spotkaniem? Mnie sobota niekoniecznie tak późno - wolałabym wieczór piątek, albo wcześniejsze godziny weekendu, ale podporządkuję się większości :wink:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Czw lis 19, 2009 14:49 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Ja się równiez dostosuje. Trzeba zapytać Niteczke i ciotkę Smoczyce ;)
i coś w końcu ustalić bo nam się tydzień skończy :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lis 19, 2009 14:54 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Przed chwilą stwierdziłam, ze mamy banerki troche przeterminowane...złoże jakieś zamówienie u amyszki ;)

Moze dla Bezo i dla kogo jeszcze ??
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Czw lis 19, 2009 14:58 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Dla kieleckiej młodzieżówki w osobach Finka, Gibsona i Grawila? I może dla tych bez DT nawet :(

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt lis 20, 2009 10:17 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

W kwestii spotkania:
Pracuje do 16ej, od 16:30 jestem na Polibudzie - nie wiem do której. Potem chyba przyjedzie po mnie do Kielc Wojtek, ale podskórnie czuję, że będzie jechał z Gabrysiem na kontrolę do weta (dziś kończy się działanie antybiotyku, a ja nie widzę specjalnej poprawy :( ). Tak więc drodzy moi, dziś ze mną może być ciężko :? Jeśli chodzi o sobotę, to też wolałabym godziny dopołudniowe... Bardzo źle się ostatnio czuję i tak naprawdę miałam w planach przeleżeć ten weekend, więc wyjazd do Kielc nie bardzo mi na rękę... A właśnie, o ilu osobach mówimy w kwestii spotkania? Fiona, Koko, Niteczka, Gem i ja? No to moi mili większość jest z okolic Morawicy - może by tak u nas spotkanko zrobić? :twisted:

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt lis 20, 2009 10:47 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Ło matko nareszcie się zalogowałam :lol: Aż nie wiem od czego tu zacząć :lol: 1. Spotkanie: Dzisiaj pracuję od 16 do 20 a jutro mam korki - prawie cały dzień :( Dajcie znać może coś przesunę :lol: 2. Cieszę się z nowego domku Lidki i :ok: za Filemonka. 3. Największe kciuki za Niusię i Igrasię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: 4. Miałam inwazję telefoniczną wczoraj - o Mozę :lol: Posłałam ankiety. 4. Smoczyco - dostałaś zapytanie o Savcię? 5. Fiona - czy Grawil może iść sam? - to pytanie domku.

Ale mam do nadrobienia
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pt lis 20, 2009 10:50 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczko, zaraz spojrzę na pocztę (rzadko do niej zaglądam :oops: )

Przypominam, że dziś kończy się wystawiony przez mnie bazarek dla kieleckich kotków!!
link w podpisie :ok:

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 12:12 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Myślę, że moja obecność na spotkaniu nie jest konieczna. Jak już pisałem - nie dam rady zrobić nic więcej niż robię. Ewentualne ustalenia przekażecie mi ;)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt lis 20, 2009 12:46 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Gem pisze:Myślę, że moja obecność na spotkaniu nie jest konieczna. Jak już pisałem - nie dam rady zrobić nic więcej niż robię. Ewentualne ustalenia przekażecie mi ;)

Czyżby odstraszyła Cię wizja wyjazdu do Morawicy? ;) To była tylko propozycja, nie nalegam :)
Poza tym, okazuje się, że sobotę będę miała wyjazdową... Czarno widzę spotkanie w ten weekend...

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 12:57 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

smoczyca3g pisze:
Gem pisze:Myślę, że moja obecność na spotkaniu nie jest konieczna. Jak już pisałem - nie dam rady zrobić nic więcej niż robię. Ewentualne ustalenia przekażecie mi ;)

Czyżby odstraszyła Cię wizja wyjazdu do Morawicy? ;) To była tylko propozycja, nie nalegam :)
Poza tym, okazuje się, że sobotę będę miała wyjazdową... Czarno widzę spotkanie w ten weekend...

Morawica mnie nie odstrasza, zdarzają mi się dalsze trasy ;) Po prostu nie sądzę, żebym się tam przydał.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt lis 20, 2009 13:02 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Potrzebuję 3 konta na Gratce. Plisss.....

Niteczka 1

Post » Pt lis 20, 2009 13:33 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Niteczka 1 pisze:Potrzebuję 3 konta na Gratce. Plisss.....

Ja nie bardzo kumata dziś jestem :oops: Możesz to rozwinąć? :)

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 13:33 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Gem pisze:
smoczyca3g pisze:

Morawica mnie nie odstrasza, zdarzają mi się dalsze trasy ;) Po prostu nie sądzę, żebym się tam przydał.

Wiem, wiem, że zdarzają Ci się dalsze trasy :)
Nigdy nie wiadomo kto kiedy może się przydać ;)

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 13:36 Re: Koty z Kielc-długi !Potrzebne wsparcie finansowe, bazarki...

Potrzebuję aby ktoś wszedł na alegratkę i zarejestrował swoje konto, a mnie podał login i hasło. Trzeba wysłać sms aktywacyjny za zeta + vat :lol:

Niteczka 1

[poprzednia][następna]