Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 16:06 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Przerzuciłam się na ten żwirek Cats best- mogę go wyrzucać do kibla a z benka przy tylu kotach miałam tyle świństwa że jako jedyna w ulicy mam 3 pojemniki na śmieci :evil: Przeliczyłam i cenowo mam to samo a syfu mniej. Dostałam dzisiaj nowa dostawę . Tak że mam jeszcze cały duży worek Benka zapachowego to Wam dorzucę jako gratis do rękawic :mrgreen: Maja
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 19, 2009 16:31 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł

Tak mało osób się zadeklarowało, dlaczego? Wystarczy 10 zł, to przecież niewiele :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 19, 2009 17:03 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

majencja pisze:Przerzuciłam się na ten żwirek Cats best- mogę go wyrzucać do kibla a z benka przy tylu kotach miałam tyle świństwa że jako jedyna w ulicy mam 3 pojemniki na śmieci :evil: Przeliczyłam i cenowo mam to samo a syfu mniej. Dostałam dzisiaj nowa dostawę . Tak że mam jeszcze cały duży worek Benka zapachowego to Wam dorzucę jako gratis do rękawic :mrgreen: Maja

Cats Best Eco Plus to dobry wybór :) Używamy go i jesteśmy bardzo zadowoleni, nie czuć kompletnie nic (tydzień minął) jak się sprząta na bieżąco fuksiowe miny :mrgreen: No i do kibelka oczywiście spuszczamy kocie ekstrementy :ok:

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Czw lis 19, 2009 17:28 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Elzunia i Ajax witaja z wieczorka :D
Obrazek
A tak wygląda Elza jak Ajax koło niej przebiega :cry:
Obrazek

A w końcu: "ALE NUDAAAAAA NIKT SIĘ NIE CHCE ZE MNA BAWIĆ"
Obrazek

Przystojniak AjaX w całej (prawie całej ) krasie

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lis 19, 2009 18:08 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dorota Wojciechowska pisze:Elzunia i Ajax witaja z wieczorka :D
Obrazek
A tak wygląda Elza jak Ajax koło niej przebiega :cry:
Obrazek

A w końcu: "ALE NUDAAAAAA NIKT SIĘ NIE CHCE ZE MNA BAWIĆ"
Obrazek

Przystojniak AjaX w całej (prawie całej ) krasie

Obrazek

To zdjęcie z nudą dość groźnie wygląda :mrgreen:

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Czw lis 19, 2009 18:11 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

biedna Elzunia ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lis 19, 2009 20:47 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 19, 2009 20:59 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Pozdrowienia od kotów z Jerozolimy :) jest ich tam cała masa :) ale chyba mają się dobrze tak mi się przynajmiej wydaje
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 19, 2009 22:00 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

W jaki sposób wykonać desant do Was bo żwirek trochę za ciężki na paczkę??
Obrazek

majencja

Post » Czw lis 19, 2009 22:07 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

majencja pisze:W jaki sposób wykonać desant do Was bo żwirek trochę za ciężki na paczkę??

Maju mam propozycję nie do odrzucenia :mrgreen:
Po prostu przyjedź do Nas, odwiedzisz Naszą Kocią Chatkę i adoptujesz Zahir-kę. U Ciebie będzie miała jak u Pana Boga za piecem. A i w sumie Zahir 3/4 kota i Twoja dziewczynka też 3/4 kota to razem już byłoby całe 1,5 kota :ryk: Stworzyły by całego i pół kota. To było by........
MIKUŚ

Post » Czw lis 19, 2009 22:09 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

No i przede wszystkim robi bardzo interesujące qupy :ryk: :mrgreen: Myślę że spełniła by Twoje oczekiwania :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Czw lis 19, 2009 22:13 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Cioteczki z Sosnowca i okolic bardzo prosze zajrzyjcie na ten watek viewtopic.php?f=13&t=103727
...Ratując jednego zwierzaka nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Doda_

Od: Nie kwi 13, 2008 15:59

Post » Czw lis 19, 2009 22:23 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Info na temat Maćka czarno-białego persa szuka domu :!: faktycznie jest piękny 8O -od p. Iwony która szuka dla niego nowego domku
"Witam.Nie wiem co napisać.Maciek ma 3 lata,jest wykastrowany bez rodowodu.Jego właściciel przebywa teraz w szpitalu i nie powróci w pełni do zdrowia,nie jest w stanie zajmować się kotem który lubi być w centrum uwagi i trzeba dbać o jego higienę.Maciek ma bardzo długą sierść,więc wymaga częstego czesania(co baaaardzo lubi).jest bardzo ładny.Niestety nie ma aktualnych szczepień co wiem że może utrudnić mu znalezienie domku,ale jest naprawde fajnym kotkiem.Problem jest czasami taki że gdy ojca dłużej nie ma,lub nie ma siły się nim zając to robi na złość i nie korzysta z kuwety.Przez 2,5 roku przebywał w domu z psem(starą suką która niestety była chora i umarła)żyły w zgodzie Maciek miał się wtedy z kim bawić,więc nie powinno być problemu żeby zaakceptował innego zwierzaka. Troszkę chaotycznie napisałam,mam nadzieję że pani napisze co uzna za ważne. prosiłabym jeszcze o przesłanie adresu do strony gdzie będzie ogłoszenie.Z góry dziękuję i mam nadzieję że Maciek znajdzie nowych kochających go właścicieli.Pozdrawiam."Zaraz będą zdjęcia

terenia1

Post » Czw lis 19, 2009 22:32 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Oto Maciek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

terenia1

Post » Czw lis 19, 2009 22:39 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dowcipny Mikusiu :twisted: gdybym ja miała czas to bym pojechała- jeno z tym u mnie krucho. Po drugie mam 6i 3/4 kota a te 3/4 to facet i na razie nie będę się dokacała :mrgreen: A łazienkę też mam zajętą bo okazało się że Zołzebia z zazdrości o inne koty szczy mi gdzie popadnie- od butów po wyrka. No więc w niej zamieszkała i jest najbardziej przytulastym kotem mieszkającym w wannie albo za kiblem i szczącym do kuwety a nie poza :twisted:
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]