Czesio, Jożik, Miś i Polcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 18:38 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Serniczek pisze:rozumiem,ze powstaną "Cierpienia Młodego Czesława"spisane na bazie braku lacidofilu.
Po prostu trafił sie malkontent.Ja mam tez takiego w domu w wydaniu człowieczo-męskim. Mój mąż narzeka od rana do wieczora. :( Juz bym chyba wolała narzekającego kota niż "trującego" faceta.Mam gorzej Aniada!Czy to Cie pociesza?????? :lol: 8)

Policytujemy się??? Gazdo jest hipochondrykiem. Czy Ty sobie wyobrażasz, Kobieto, co ja w domu mam?? Złoty chłop, do rany przyłóż, ale kocha chorować... Boję się, że jak NAPRAWDĘ coś mu się stanie - nikt go nie potraktuje serio, ze mną na czele... :roll: :roll:

Haniu, ja bym naprawdę chciała druknąć kiedyś te zapiski, ale muszę to uporządkować, poprawić, wycyzelować, a na to trzeba czasu. Gdy wreszcie pójdę pracować do biblioteki, zabiorę się za te pamiętniczki. Obiecuję solennie. Może przeniosą mnie za rok, może za dwa - stosunkowo niedługo to nastąpi. W tzw. międzyczasie przygotuje się nowe teksty, chociaż ja, najbardziej bym chciała, kocie wierszyki gdzieś wydać. Uwielbiam Klimka i chciałabym tak chociaż odrobinkę upodobnić się do idola... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Co do transporterka - jest zaledwie 5 cm dłuższy od tego, który mam, więc zrezygnuję... Będziemy montować kółka, bo wczoraj Gazdo mało jeża nie urodzili tachając Czesławka do weta. Boimy się, że dno się może urwać, więc Gazdo niesie oburącz, tuląc słodki ciężar do łona. Razem z Czesławciem pakuneczek waży 11 kg...
Aniada

Post » Czw lis 19, 2009 18:41 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Z tego wszystkiego zapomniałam wkleić Wam zdjęcia mojej Pollyanny:

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Czw lis 19, 2009 18:52 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

hehe hipochondria w wykonaniu mojego Małżona to norma.Ostatnio ukłuł się w palec kolcem od róży i stwierdził "chyba mam krwotok" :ryk:
Polly-Anna jest śliczna!!!! :1luvu: Z tej kanapy patrzy z góry na poddanych jak królowa angielska :D
Serniczek

Post » Czw lis 19, 2009 19:08 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Serniczek pisze:hehe hipochondria w wykonaniu mojego Małżona to norma.Ostatnio ukłuł się w palec kolcem od róży i stwierdził "chyba mam krwotok" :ryk:

Mój - chłop prosty jak struna - cierpi ostatnio z powodu "zwyrodnień kręgosłupa"... 8)

Serniczku, ja MUSZĘ do Was przyjechać. Normalnie tak za Wami warszawiakami jakoś tęsknię, że po prostu szok. Aż mnie w trzewiach boli.
Gazdo też by chcieli Gaździnkę odwiedzić. Jak sobie pomyślę, że mogłybyśmy spotkać się przy jakiejś herbatce, że mogłabym wymiziać Mufę, poddusić Szynszyla i w ogóle nieco się Wami nacieszyć, to aż mi normalnie chce się wszystko rzucić i jeeeeeeechać pierwszym lepszym pociągiem. Tylko ta kasa cholerna...
Aniada

Post » Czw lis 19, 2009 19:15 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Aniada pisze:Z tego wszystkiego zapomniałam wkleić Wam zdjęcia mojej Pollyanny:

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 19, 2009 20:27 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Ona jest już tak piekna że aż niemozliwe się to staje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt lis 20, 2009 8:31 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Aniada Polly jest :1luvu:
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Pt lis 20, 2009 8:51 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Cześć Aniadko , Pollyanno,Czesiu, Jożiku i Mirmiłku!! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lis 20, 2009 11:19 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Cudo Polinka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob lis 21, 2009 8:35 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Hello!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lis 21, 2009 10:17 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Cześć Wam kochane Dziewczyny.

Słuchajcie, muszę naprawić pewien błąd i tutaj, z tego miejsca, najserdeczniej i publicznie

POGRATULOWAĆ CIOCI DOLORES SUKCESÓW JEJ KOTECZKI NA WYSTAWACH!

Dorotko, przepraszam, że ostatnio nie odpowiedziałam Ci na gg, ale jakaś taka zakręcona byłam, że choć pogratulowałam w duszy, przeoczyłam fakt zapisania i wysłania owych gratulacji. Cieszę się razem z Tobą. Mam nadzieję, że pewnego dnia będziemy się cieszyć realnie, we dwie. :D :D
Aniada

Post » Sob lis 21, 2009 10:27 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Witamy niebieską rodzinkę :)
Tu zawsze tak cieplutko.... :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lis 21, 2009 10:42 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Aniada pisze:Cześć Wam kochane Dziewczyny.

Słuchajcie, muszę naprawić pewien błąd i tutaj, z tego miejsca, najserdeczniej i publicznie

POGRATULOWAĆ CIOCI DOLORES SUKCESÓW JEJ KOTECZKI NA WYSTAWACH!

Dorotko, przepraszam, że ostatnio nie odpowiedziałam Ci na gg, ale jakaś taka zakręcona byłam, że choć pogratulowałam w duszy, przeoczyłam fakt zapisania i wysłania owych gratulacji. Cieszę się razem z Tobą. Mam nadzieję, że pewnego dnia będziemy się cieszyć realnie, we dwie. :D :D
siem pszyłonczam. Chociaz nigdy chyba nie przekonam sie do wystaw......jestem na nie! :oops:
Serniczek

Post » Sob lis 21, 2009 10:52 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Witajcie Puchatki... :D
jaka ta Pola śliczna i puchata... 8O
Nie wiem czy potrafiłabym poradzić z taką ilością futra 8O
Coś pięknego... :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lis 21, 2009 11:19 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2).

Dziękujemy :oops:
Aniada ty wiesz że ja na ciebie czekam w styczniu
Spac jest gdzie, jeść jest co
Pakuj Misia i TŻa i przybywaj
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

[poprzednia][następna]