cangu pisze:Nie czytałam chyba wszystkiego, poradzić też jej nie moge zbytnio bo tam nie jestem...
To po co piszesz, to co piszesz w tym watku, w którym piszesz?
Moderator: Estraven
cangu pisze:Nie czytałam chyba wszystkiego, poradzić też jej nie moge zbytnio bo tam nie jestem...

martaslupsk pisze:czy Monika zagląda jeszcze na forum?
kotek95monika pisze:Mam takie jedno pytanie tylko nie wiem czy tu powinnam je zadać.
Jak można rozpoznać ptasią grypę u kota ??
(Proszę o szybką odpowiedzi).
Dziękuje z góry
kotek95monika pisze:Kasia D. pisze:Dziewczyny z grupy Lubelskie Tymczasy miały kontakt osobisty i z Moniką i z jej mamą.
One wyjaśnią ( raczej chyba na pw) na czym cały wic polega.
Co że ja się źle zajmuje zwierzakami czy co ??
cangu pisze:Nie no czytać się nie da:-) Nie zajmujesz się kotami źle:-) nie daj sobie wmówić:-) poprostu nie radzisz sobie psychicznie z tym przypadkiem. Znając życie rodzice ci napewno tu nie ułatwiają zadania! Niestety ludzie na forum nie znają faktówi nawet nie chcą ich znać:-) poprostu bardzo lubią komuś "dowalić";-)
pixie65 pisze:martaslupsk pisze:czy Monika zagląda jeszcze na forum?
Zagląda:kotek95monika pisze:Mam takie jedno pytanie tylko nie wiem czy tu powinnam je zadać.
Jak można rozpoznać ptasią grypę u kota ??
(Proszę o szybką odpowiedzi).
Dziękuje z góry
martaslupsk pisze:???ciekawe który to kociak....Moniko czy to bohater tego wątku??....jak rozpoznać..isć do weta!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, kocidzwoneczek, koszka, Lifter, sebans i 38 gości