Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zmysł pisze:a w jakiej miesjcowości jest to urocze stadko? przepraszam, bo nie doczytałem.
iza71koty pisze:Zmysł pisze:a w jakiej miesjcowości jest to urocze stadko? przepraszam, bo nie doczytałem.
Witamy Serdecznie. Nasze stadko jest w Szczecinie.
nifredil pisze:Zmysł odległość czasami nie ma znaczenia. Większość obecnych na wątku ma kawał drogia pomoc Izie przy takim stadzie zawsze się przyda
Wiora dziękujęto już 4 m-c ale jakoś źle znoszę, przy pierwszej było wręcz rewelacyjnie a teraz tak jakoś nie tak
No cóż byle do kwietnia
nifredil pisze:i mam nadzieje że też tak będzie. A co do samopoczucia to wiele osób mi to mówiło już ale wiesz zawsze to stresNo nic byle pozytywnie i do kwietnia
a potem znowu pieluchy i kaszki
Ja-Ba pisze:nifredil pisze:i mam nadzieje że też tak będzie. A co do samopoczucia to wiele osób mi to mówiło już ale wiesz zawsze to stresNo nic byle pozytywnie i do kwietnia
a potem znowu pieluchy i kaszki
Nifredil - dopiero doczytałam, gratuluję!!!!! Pieluchy... e.... przecież jednorazowe! za moich czasów..![]()
![]()
a zamiast kaszki, cycuś i gotowe
![]()
A serio - w pracy mam też młodą przyszłą mamę, drugie dziecko, mówi że ma gorsze mdłości, samopoczucie itd.. niż w pierwszej ciązy. Więc się nie przejmuj, to pewnie prawidłowość. Ja niestety nie pamiętam jak to było z drugą moją ciążą ale na usprawiedliwienie mam to że pierwsze moje dziecię lada moment skończy 30 lat a drugie 26.. szmat czasu ..oszzz
nifredil pisze:Bardzo dziękuję za miłe słowaJa-Ba faktycznie lecytynka i pamięć jak u dziecka
![]()
A wogóle to zapraszam na bazarek, dochod oczywiście dla Izy i kociaków.
Wiora nie bij że dopiero teraz![]()
viewtopic.php?f=20&t=103708&p=5213161#p5213161
Mam nadzieję, że choć troszkę się uzbiera, bo widzę, że dług u weta jest, no nic proszę o kciuki!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 103 gości