Jak wszedzie czas jakby sie normalnie nakrecił, nie wiadomo w co paluchy włozyć
A ja mam od wczoraj wieczór nowego ogona, bezdomniaczka przyblokowego. Czorny od góry, biały od dołu Foto jeszcze ni ma, bo zabarykadował się in łazienka i pokazuje tylko pupsko i czasem robi swoje sssssssss Ale wcina żarełko i robi siooooo więc jest OK. Dziś jedziemy go obWETować, bo ma zaglutowany nos, oczyska i sapie jak lokomotywa
babajaga pisze:Erin, smoczyco, dajcie no linki do swoich bazarków
Mój w podpisiku jest viewtopic.php?f=20&t=103354 zaraz go pokoloruję, to będzie bardziej widoczny Dodam, że dziś się kończy!! A cudny obrazek wystawiłam Fotkę jednego z moich tymczasów wydrukowaną na płótnie!
Siostro Prezes, bardzo chętnie bym coś na Twoim bazarku kupiła, niestety nie pomieszczą mnie te cudności
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Siostra Prezes jest nietomna ze zmęczenia. Siostra Prezes przypomina, że można już głosować!! Siostra Prezes zapytuje czy jest Siostra Podliczająca na ten miesiąc? Siostra Prezes informuje, że właśnie wyadoptowała Maję! viewtopic.php?f=1&t=101743&start=225 Siostra Prezes dziękuje za uwagę i odmeldowuje się.
Przez kolejne sześć dni od stworzenia świata Adam i Ewa ciężko pracowali. A potem przyszli do Boga i powiedzieli: potrzebujemy antydepresantów. I wtedy Bóg uczynił kota i widział, że był on dobry.
Patriotyzm lokalny nakazuje, żeby na Szczecin. Zwłaszcza, że jak ulżymy trochę w kwestii karmienia, to zaoszczędzoną kasę przeznaczymy na ogrodzenie. Może się uda ogrodzić udostępniony teren w Wielgowie i tam przenieść koty z zalanych terenów. Będą miały ciszę, spokój, sucho i bezpiecznie.