Skrzynkę mailowa zapycha mi tona powiadomień z miau o nowych postach w śledzonych tematach. Jak wyłączyć wysyłanie tych powiadomień na mail?
Moderator: Estraven

Myślałam, że da się sprytnie śledzić temat tylko przez forum (poza opcją "zobacz swoje posty") nie dostając jednocześnie powiadomień na maila.
  Myślałam, że da się sprytnie śledzić temat tylko przez forum (poza opcją "zobacz swoje posty") nie dostając jednocześnie powiadomień na maila.
Ani w widoku wątków, ani w panelu nie mam odnośnika/ikonki.czegokolwiek, żeby dodać temat do obserwowanych. Mój styl to Subsilver2Możesz dodać tematy do zakładek, aby móc potem się łatwo do nich odwoływać. Zaznacz pola wyboru przy zakładkach, które chcesz usunąć i naciśnij przycisk Usuń zaznaczone zakładki.
Nie masz żadnych zakładek.

Ale mało widoczne jest, belkę traktowałam jak element graficzny tylko - szukałam powyżej i u dołu strony. Na supporcie phpbb też nie ma (dokładniej wytłumaczonego gdzie/czego szukać), w Faq nie ma, zaczęłam podejrzewać, że subsilver2 ma dawać tylko funkcje z phpbb2
 Ale mało widoczne jest, belkę traktowałam jak element graficzny tylko - szukałam powyżej i u dołu strony. Na supporcie phpbb też nie ma (dokładniej wytłumaczonego gdzie/czego szukać), w Faq nie ma, zaczęłam podejrzewać, że subsilver2 ma dawać tylko funkcje z phpbb2  A wyszukiwaniu podawałam słowa "zakładki", "zakładka", a nie wpadłam na to, żeby podać "zakładek"
 A wyszukiwaniu podawałam słowa "zakładki", "zakładka", a nie wpadłam na to, żeby podać "zakładek"   

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość