SchronWro

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 14:04 Re: SchronWro

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczynki, czy mozecie spróbowac test mu zrobic?Żebym wiedziała, czy go izolowac ,jak postepowac-moje9wasze )MALUSZKI JUZ SA PO STERUYLCE DZISIAJ...ZEBY NIE ZAŁAPAŁY CZEGOS.oCZYWISCIE WYNIK NIE PRZESADZA WZIECIA KOTA...Za kontenerek dizekuje i jeszcze raz prosze o rozwazenie oddania mi w dwupaku(ostatniego)kota ,którego wczesniej juz upatrzyłam,a który został oddany i teraz zwrócony.Kot głuchy jak sie okazało dobrze zniesie pobyt w ruchliwym domu...bo nie bedzie słyszał tabunów łap ganiajacych po debowych schodach :mrgreen: Wiem,ze chłopak jak sie ładnie poprosi przewiezie 2...a my z Dulencja odbierzemy chłopaków z pociagu jak tylko do Centralnego dojada...To taka moja prosba jest...
No i tak kiedys moge powiedziec,ze własciwie usłyszałam,ze jak mi sie kot jks spodoba i bedzie miał jak dojechac to jet mój...no to ja niesmiało, bez :twisted: sugeruję :lol: Byłby fajny prezent na gwiazdke...(zero manipulacji,hi,hi)

Sprawa nieaktualna,Czarny znajdzie fajny dom...nie u nas... jest 'za wyjatkowy'zdania nie zmienie...powodzenia.kONTAKT JAK COS Z WSPRAWIE Saszki prosze na priv,watku juz nie sledze od teraz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lis 19, 2009 14:09 Re: SchronWro

BOZENAZWISNIEWA pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczynki, czy mozecie spróbowac test mu zrobic?Żebym wiedziała, czy go izolowac ,jak postepowac-moje9wasze )MALUSZKI JUZ SA PO STERUYLCE DZISIAJ...ZEBY NIE ZAŁAPAŁY CZEGOS.oCZYWISCIE WYNIK NIE PRZESADZA WZIECIA KOTA...Za kontenerek dizekuje i jeszcze raz prosze o rozwazenie oddania mi w dwupaku(ostatniego)kota ,którego wczesniej juz upatrzyłam,a który został oddany i teraz zwrócony.Kot głuchy jak sie okazało dobrze zniesie pobyt w ruchliwym domu...bo nie bedzie słyszał tabunów łap ganiajacych po debowych schodach :mrgreen: Wiem,ze chłopak jak sie ładnie poprosi przewiezie 2...a my z Dulencja odbierzemy chłopaków z pociagu jak tylko do Centralnego dojada...To taka moja prosba jest...
No i tak kiedys moge powiedziec,ze własciwie usłyszałam,ze jak mi sie kot jks spodoba i bedzie miał jak dojechac to jet mój...no to ja niesmiało, bez :twisted: sugeruję :lol: Byłby fajny prezent na gwiazdke...(zero manipulacji,hi,hi)

Sprawa nieaktualna,Czarny znajdzie fajny dom...nie u nas... jest 'za wyjatkowy'zdania nie zmienie...powodzenia.kONTAKT JAK COS Z WSPRAWIE Saszki prosze na priv,watku juz nie sledze od teraz

Bożena, czy ja Ci coś napisałam, że jest "za wyjątkowy"? Nie przypomina sobie. Napisałam tyko, że WYDAJE MI SIĘ, że on powinien być jedynakiem i boję się, jak się zachowa w towarzystwie Twoich kotów. Pisałam również, że jeżeli poczułaś się urażona, to bardzo przepraszam, obrazić Cię nie chciałam.
To, że Czarny powinien być jedynakiem, to jest wyłączenie MOJE ZDANIE, do którego myślę, że mam prawo (tam samo z resztą, jak Ty do wyrażania opinii na temat mojego zdania). Proszę tylko, żebyś nie pisała czegoś, co w rzeczywistości nie zostało napisane.
Przykro mi, że jeden post i jedna wiadomość mogły spowodować taki skutek.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw lis 19, 2009 14:10 Re: SchronWro

munabrava pisze:
Kruszyna pisze:Dziewczyny, Opole pyta, czy któraś z nas mogłaby złożyć wizytę przedadopcyjną w domu, który chce przygarnąć opolską Trudzię. Domek jest na Psim Polu, ja chwilowo nie mogę ze względu na chorobę.

Chętnie pojadę tam w przyszłym tygodniu, towarzystwo mile widziane :)

A gdzie dokładniej na Psim Polu?

Jak tylko się dowiem, to napiszę :)

Przypominam o wątku Czarnego:

viewtopic.php?f=1&t=103629&start=15
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw lis 19, 2009 18:17 Re: SchronWro

Wczoraj zapomniałam napisać, że Rudzielec, który w sobotę w nocy trafił do schronu po wypadku, nadal jest w izolatce na obserwacji.

Objawy wskazują na zburzenia neurologiczne, ale są na tylko nieswoiste, że równie dobrze może to być coś innego. Trochę już się uspokoił, jeżeli chodzi o kręcenie się w kółko.

Czy ktoś w niedzielę mógłby mnie zastąpić w robieniu zdjęć? Obawiam się, że nie uda mi się wykurować do tego czasu :(
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw lis 19, 2009 19:55 Re: SchronWro

:ok:
krynia08

Post » Czw lis 19, 2009 22:16 Re: SchronWro

Kruszyna pisze:
munabrava pisze:
Kruszyna pisze:Dziewczyny, Opole pyta, czy któraś z nas mogłaby złożyć wizytę przedadopcyjną w domu, który chce przygarnąć opolską Trudzię. Domek jest na Psim Polu, ja chwilowo nie mogę ze względu na chorobę.

Chętnie pojadę tam w przyszłym tygodniu, towarzystwo mile widziane :)

A gdzie dokładniej na Psim Polu?

Jak tylko się dowiem, to napiszę :)

Przypominam o wątku Czarnego:

viewtopic.php?f=1&t=103629&start=15

Aktualnie bywam prawie codziennie na Psim Polu , ale w różnych godzinach , głównie 10-14 ( jak ktoś pracuje to będzie problem)
Mogę pomóc, tyle że ja szczęścia do tych wizyt przedadopcyjnych nie mam :oops: :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lis 20, 2009 8:59 Re: SchronWro

Mruczeńka co słychać u Sebusia? jak łapka i zdrówko?

Kto może w niedzielę porobić zdjęcia kociakom ze schronu bo Kruszyna chora?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt lis 20, 2009 9:28 Re: SchronWro

krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 10:01 Re: SchronWro

Ja mogę porobić zdjęcia i tak będę jechać po Saszkę (chyba, że w sobotę pojedzie na badania i zostanie do niedzieli u weta, bo nie wiem jak sprawa wygląda)
Tylko ja jeszcze tam nie obeznana jestem, gdzie co i jak :roll:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt lis 20, 2009 10:33 Re: SchronWro

Przypomnę o wątku Czarnego:

viewtopic.php?f=1&t=103629&start=30
Obrazek

Kruszyna

Post » Pt lis 20, 2009 10:47 Re: SchronWro

mawin pisze:Mruczeńka co słychać u Sebusia? jak łapka i zdrówko?

Kto może w niedzielę porobić zdjęcia kociakom ze schronu bo Kruszyna chora?

Ja miałam isc z Kruszyną, ale ja ani aparatu, ani obeznania w schroniskowych sprawach nie mam.
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Pt lis 20, 2009 13:50 Re: SchronWro

krynia08

Post » Pt lis 20, 2009 14:21 Re: SchronWro

Obrazek

Kruszyna

Post » Pt lis 20, 2009 14:30 Re: SchronWro

Obrazek

Kruszyna

Post » Pt lis 20, 2009 15:03 Re: SchronWro

Zaglądajcie, może więcej osób zajrzy do nas i pomoże:
viewtopic.php?f=1&t=103665&start=0

Filusia u Kluska próbowała już niemal wszystkiego. To nie jest zwykłe zapalenie spojówek ani rogówki. W tej chwili mała ma zakrapiany 5 razy dziennie Interferon przez miesiąc. Jak już to nie pomoże, to spróbujemy cyklosporyny. Na tym pomysły się kończą. W tej chwili jednak naszym największym zmartwieniem jest potężny dług u weta. Kluskowy interferon ponad 300 zł, Edytki maluchy musiały dostać Zylexis - 100 zł, trzeba zrobić kastrację Biodra - 120 zł. Do tego kocięta u boberka są poważnie chore, jedno ma podejrzenie panleukopenii i leży ledwo żywe na obserwacji u weta, a w domu czekają jeszcze trzy (jedno udało się już szczęśliwie wyadoptować). Dlatego kto może, niech pomaga, bo nie dajemy rady!
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

[poprzednia][następna]