BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziewczynki, czy mozecie spróbowac test mu zrobic?Żebym wiedziała, czy go izolowac ,jak postepowac-moje9wasze )MALUSZKI JUZ SA PO STERUYLCE DZISIAJ...ZEBY NIE ZAŁAPAŁY CZEGOS.oCZYWISCIE WYNIK NIE PRZESADZA WZIECIA KOTA...Za kontenerek dizekuje i jeszcze raz prosze o rozwazenie oddania mi w dwupaku(ostatniego)kota ,którego wczesniej juz upatrzyłam,a który został oddany i teraz zwrócony.Kot głuchy jak sie okazało dobrze zniesie pobyt w ruchliwym domu...bo nie bedzie słyszał tabunów łap ganiajacych po debowych schodachWiem,ze chłopak jak sie ładnie poprosi przewiezie 2...a my z Dulencja odbierzemy chłopaków z pociagu jak tylko do Centralnego dojada...To taka moja prosba jest...
No i tak kiedys moge powiedziec,ze własciwie usłyszałam,ze jak mi sie kot jks spodoba i bedzie miał jak dojechac to jet mój...no to ja niesmiało, bezsugeruję
Byłby fajny prezent na gwiazdke...(zero manipulacji,hi,hi)
Sprawa nieaktualna,Czarny znajdzie fajny dom...nie u nas... jest 'za wyjatkowy'zdania nie zmienie...powodzenia.kONTAKT JAK COS Z WSPRAWIE Saszki prosze na priv,watku juz nie sledze od teraz