joanina pisze:Alez delfinku no przeciez od razu widac, ktore to ktore.![]()
no tak, rzeczywiście odróżnialniki nie do przebicia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joanina pisze:Alez delfinku no przeciez od razu widac, ktore to ktore.![]()
AnielkaG pisze:trzeba by mojej kici kotarzystwo sprawić
jaki kolor i płeć? służymy szerokim wyborem
Meluzyna pisze:AnielkaG pisze:trzeba by mojej kici kotarzystwo sprawić
jaki kolor i płeć? służymy szerokim wyborem
A moze jak sie da złapac ten bidul na Górczewskiej to zostanie u mnie ??;)
Kto wie!
Meluzyna pisze:Witam,
trafiłam zupełnie przypadkiem na watek i z zapartem tchem przeczytałam od deski do deski...
Najpierw radocha na wiesć, ze koty znalazły domy, potem ubaw po pachy przy oglądaniu filmu i refleksja, ze trzeba by mojej kici kotarzystwo sprawić (jestem początkującą posiadaczką kotki zaadoptowanej dzięki temu forum), nastepnie łzy w oczach na wieści o Gumisiu...
Sporo emocji...
I kolejna refleksja, ze wet z Gagarina (gdzie jeżdzę) to chyba nie jest najlepszy pomysł, co??Zmienic na Białobrzeską?Podacie jakis namiar? A moze jakiś godny polecenia lekarz na Wawrze lub w okolicy?
Pozdrawiam serdecznie
sp
serotoninka pisze:Dellfinku, ja pamiętam, że u Ciebie z rozpoznawaniem własnych tymczasów to zawsze pewne problemy byłyOtóż moi drodzy Delfin nie odróżniała mojej Penelopy (wtedy chyba Milki) od jej siostry - Morki. A wystarczyło spojrzeć na końcówkę ogonka, zagiętą u Penelopy pod kątem prostym po jakimś wczesno-kocięcym złamaniu...
TotemPotem pisze: Polecam Panią dr. Uznańską przyjmującą na Białobrzeskiej.
Co do ilości kotów to z dwoma dużo więcej pracy nie ma lecz więcej utrzymanie kosztuje. Za to koty szczęśliwe strasznie. Ja polecam gorąco.
Meluzyna pisze:A moze jak sie da złapac ten bidul na Górczewskiej to zostanie u mnie ??;)
Kto wie!
AnielkaG pisze:Ja śpię z siedmioma kotami
TotemPotem pisze:Meluzyna pisze:Witam,
trafiłam zupełnie przypadkiem na watek i z zapartem tchem przeczytałam od deski do deski...
Najpierw radocha na wiesć, ze koty znalazły domy, potem ubaw po pachy przy oglądaniu filmu i refleksja, ze trzeba by mojej kici kotarzystwo sprawić (jestem początkującą posiadaczką kotki zaadoptowanej dzięki temu forum), nastepnie łzy w oczach na wieści o Gumisiu...
Sporo emocji...
I kolejna refleksja, ze wet z Gagarina (gdzie jeżdzę) to chyba nie jest najlepszy pomysł, co??Zmienic na Białobrzeską?Podacie jakis namiar? A moze jakiś godny polecenia lekarz na Wawrze lub w okolicy?
Pozdrawiam serdecznie
sp
Witaj Meluzyna,
Nie da się ukryć że sporo się działo, teraz człowiek cieszy się chwilą spokoju. Polecam Panią dr. Uznańską przyjmującą na Białobrzeskiej. Na Gagarina jest różnie ale dominują bardzo młodzi ludzie. Mało wyczerpujących odpowiedzi udzielają i mam wrażenie że leczą wedle podręcznika ale to moja prywatna opinia.
Co do ilości kotów to z dwoma dużo więcej pracy nie ma lecz więcej utrzymanie kosztuje. Za to koty szczęśliwe strasznie. Ja polecam gorąco.
dellfin612 pisze:TotemPotem pisze: Polecam Panią dr. Uznańską przyjmującą na Białobrzeskiej.
a ja całkiem poważnie polecam trzy, dla dobra kociaków oczywiście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości