Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 23:13 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Ejjj.........zapomnieliście.....o moim nowym tymczasiaku :twisted:
Przedstawiam Wam NIKO - 4 miesiące, kocurek. To jego siostra wczoraj odeszła. A On wylądował nocą niczym kosmita w Gangu MIKUSIA :mrgreen:

Stan bardzo, bardzo kiepski. Kroplówki 2 razy dziennie, karmimy się, wychudzony szkielet - koci wrak :roll: Pierwsze dni srał na zielono :| Dziś już lepiej...
NIKO bardzo, bardzo chce żyć i ujął mnie od pierwszego spojrzenia - jeszcze w schronisku :| Bardzo się wycierpiał w schronisku. Jego objętość to raptem 8cm. Dupką zarzuca, z wychudzenia..........Patrzy i mówi: RATUJ :cry:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Czw lis 19, 2009 6:52 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -

Tak mało osób się zadeklarowało, dlaczego? Wystarczy 10 zł, to przecież niewiele :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lis 19, 2009 8:23 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Przypominam o bazarkach, kasa sie przyda, cel szczytny ;)

viewtopic.php?f=20&t=103514&start=15
viewtopic.php?f=20&t=103498&start=0
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lis 19, 2009 8:56 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2009 8:59 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Czw lis 19, 2009 8:57 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:Ejjj.........zapomnieliście.....o moim nowym tymczasiaku :twisted:
Przedstawiam Wam NIKO - 4 miesiące, kocurek. To jego siostra wczoraj odeszła. A On wylądował nocą niczym kosmita w Gangu MIKUSIA :mrgreen:

Stan bardzo, bardzo kiepski. Kroplówki 2 razy dziennie, karmimy się, wychudzony szkielet - koci wrak :roll: Pierwsze dni srał na zielono :| Dziś już lepiej...
NIKO bardzo, bardzo chce żyć i ujął mnie od pierwszego spojrzenia - jeszcze w schronisku :| Bardzo się wycierpiał w schronisku. Jego objętość to raptem 8cm. Dupką zarzuca, z wychudzenia..........Patrzy i mówi: RATUJ :cry:

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

EEE tam nie zapomniałam o maluchu tylko nie miałam jego zdjęc:)
A jak ma na imię batmanek?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lis 19, 2009 9:00 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

NIKO - Niko ponad prawem :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw lis 19, 2009 9:05 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

:)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lis 19, 2009 11:14 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Domku nowego szuka czarno-biały pers około 3 letni wykastrowany, podobnież bardzo ładny, duży, zdjęcia będą wieczorem :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 19, 2009 11:21 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA :s4: , prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłaty :D Wszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.

Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł

Tak mało osób się zadeklarowało, dlaczego? Wystarczy 10 zł, to przecież niewiele :roll:
Ostatnio edytowano Czw lis 19, 2009 15:09 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Czw lis 19, 2009 13:36 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

A ja coby tradycji stalo się zadość pomarudzę trochę.
Do dziewczyn które chodzą na dyżury na kociarnię.
**Bardzo prosze nie zmieniajcie posłań kotom,jeżeli jest taka konieczność(zasikane,wymioty itd..)w szafie sa pocięte kołdry ,a w przedsionku swetry(nie ruszac z szafki podkładów od majencji bo.. :twisted: ).To uzywamy i później wyrzucamyPrzez tydzień sprałam 1,5 wora
prania i do konca roku już nic nie piorę.
**wieczorny dyżur każdemu kotu mokrego jedzenia daje dosłownie po łyżeczce.Miseczki z suchym mają być pełne.
**jezeli ktoś zauważy kupę w zlewie proszę dać mi znać.Sprawczyni Frania zostanie zamknieta w boksie aż cholera nauczy się kuwetować :twisted:
** rachunek w lecznicy nadal zamknięty

A teraz po prośbie
Proszę wszytkich tych którzy nam pomagają,podczytuja i kibicuję .DOŁÓŻCIE SIĘ CHOĆ PO 10 ZŁ.
Do końca roku bedziemy jeszcze musiały kupić:
żwirku za około 100-130 zł(kupujemy benka 20kg za 33zł)
około 14 kg whiskasa 99zł i 10 kg(100zł) royala zrobimy mieszankę
no i mokre jedzenie sama nie wiem ile :roll:

Jezeli ktoś posiada stare fizelinowe kołdry(takie cienki),lub wełniane stare swetry chetnie przyjmieny na posłania do boksów.

Zaczynamy powoli nam brakować:
*maści antybiotykowych do oczu
*maści antybiotykowych na rany
*oridermylu
*fronlainu lub fiprexa
*tab na robale
*convalescensa
*rękawicy gumowych(jednorazówek)
*f lisine

Jeżeli ktokolwiek miałby cokolwiek na stanie ,a zechciał podarować bedziemy bardzo wdzieczne :1luvu:

mar_tika

Post » Czw lis 19, 2009 13:54 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Ups :oops: Martika ten podkład w boksie to ja.
Ale frania bosa spała w kuwecie a kupkę poszła robić na posłanko, to tak sobie pomyślałam że lepiej 1/2 podkładu wyrzucić niz prać całą kołdrę.
No dobra odkupię podkład :wink:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lis 19, 2009 14:28 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Rękawice zamówiłam S i M winylki albo lateksy będa jutro i do tego foliaki tzw maupety - pozostaje kwestia dostarczenia
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 19, 2009 15:10 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dziękuję Kasi_M za deklaracje wpłaty na Świąteczną Akcje :D

....i bardzo proszę o dalsze deklaracje, chociażby 10 zł

Iweta

Post » Czw lis 19, 2009 15:39 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Dorota Wojciechowska pisze:Ups :oops: Martika ten podkład w boksie to ja.
Ale frania bosa spała w kuwecie a kupkę poszła robić na posłanko, to tak sobie pomyślałam że lepiej 1/2 podkładu wyrzucić niz prać całą kołdrę.
No dobra odkupię podkład :wink:

Nie wygłupiaj się Dorotka z tym odkupowaniem:)
Po okresie kwarantanny kołdry wywalimi:)A podkłady zachomikowałam dla obłożnie chorych(robiących pod siebie) ,takich ja mój ex_obesraniec:)

Maja wielkie dzieki :1luvu:
Iwetka a ty nie zmierzasz w najbliższym czasie ku nam :mrgreen:

mar_tika

Post » Czw lis 19, 2009 15:40 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Iweta pisze:Dziękuję Kasi_M za deklaracje wpłaty na Świąteczną Akcje :D

....i bardzo proszę o dalsze deklaracje, chociażby 10 zł

O kurka 8O dziekujemy Kasu z calego serducha :1luvu:

mar_tika

[poprzednia][następna]