gosikbaum pisze:8)![]()
hmmm... wiesz Agusiu, ktoś musi:) lepiej żeby mnie znielubiły za męczenie i zakochały sie w Tobie i Luss
święta prawda, my je będziemy już tylko miziać i drapać i miziać i drapać i miziać i...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosikbaum pisze:8)![]()
hmmm... wiesz Agusiu, ktoś musi:) lepiej żeby mnie znielubiły za męczenie i zakochały sie w Tobie i Luss
gosikbaum pisze:witamy z rana:)
dziś nastąpiło spotkanie trzeciego stopnia![]()
panny poznały mojego Jazza.... oczywiście z małego dystansu, Jazz u mnie na rękach i wąchanie noski - noski, Haus spokojnie sie przywitała, obwąchała, luzik![]()
a Pati zrobiła jednego niucha, strzeliła foszka z prychnięciem i pacnęła łapąma panna charakterek:) a mój Jazz zachwycony, takie fajne małe coś tam jest:)
yogusia pisze:a co tu tak cicho? czekamy na relację z frontu
już myślałam Gosiu, że nowe zdjęcie w podpisie to devonki, a tu takie ... świństwa
gosikbaum pisze:yogusia pisze: dziewczyny zrobiły sie tak miziaste ze dopóki nie wymziamy ich na maksa to nei ma mowy o spokojnym oglądaniu wieczorem filmu:)
yogusia pisze:Luss pisze:FluszakPluszak pisze:No patrz jak to szybko pannica zakreciła się wokoł Twojego faceta![]()
Ech, mój TŻ póki co jak patrzy na zdjęcia pannic, to się tylko krzywi i mówi, że to są beAle póki to ja w tym domu sprzątam kuwetę, to ma jakoś mało do powiedzenia
na szczęście mój TŻ po wizycie w hodowli forumowej Madziary zaakceptował fakt, że w grudniu najprawdopodobniej nasza rodzina powiększy się o ufoludkaa właściwie ufoludkę i to rudą
madziara pisze:Biała Devonka jest z Bydzi?
hmm a myślałam że Wszystkich od Devonków z Bydzi znam
Już pamiętam pod Bydzią mieszka biała 5-6 letnia Devonka to pewnie jej dziecię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuzia115 i 9 gości